Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

QUOTE(Lina.vo @ 2012 07 02, 12:57)
Aš pirmą parą, naudojau Tena sauskelnes - kelnaites ir likau labai patenkinta, niekas neprabėgo, buvo patogu. thumbup.gif  O nuo antros paros jau ne taip daug ir kraujavau, tai naudojau Tena didelius įklotus ir paprastas patogias medvilnines kelnaites. Trečią parą užteko įprastų didesnių įklotų (naudojau Naturela). Always niekam nepatarčiau, jų net mėnesinėm sergant nenaudojau, kartą pabandžiau ir užteko - sintetika, oda nekvėpuoja, šunta, žodžiu nieko gero verysad.gif

as irgi naudojau tena sauskelnes, o namie jau paketus, taciau man labai tarpviete susuto ir jauciau labai dideli diskomforta schmoll.gif
Atsakyti
ir pirma, ir antra karta naudojau vienkartines kelnaites ir tuos spec. iklotus(nezinau, kurios firmos), tik prisipirkdavau per daug, nors pirkdavau dar maziau, nei rekomenduojama, iki siol metos "vaistinelej". doh.gif bet patogu su visais tais vienkartiniais, trecia karta nieko nekeisciau, nebent kieki biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau tinklines kelnaites, o iš įklotų, tai naudojau tena 2 vnt - 5 lašų, 5 vnt - 3 lašų ir 5vnt - 2 lašų. Namuose naudojau naktinius Gentle day paketus su anijonais thumbup.gif
Atsakyti
as viena kart uzsidejau tas tinklines kelnaites, ir po dienos meciau i sona, nepatiko jos man. Geriau su paprastom kelnaitem ir gerai laike tuos paketus. Tiek su pirmu tiek su antru naudojau paprastas kelnaites. O del paketu, tai as daug nekraujavau. Pora dienu dejau storus 5 lasu, o poto always 5 lasu plonus ir uzteko.
Atsakyti
Po gimdymo naudojau vienkatines- tinklines kelnaites, liuks dalykas, apsitmepia gerai, labai patogu ir devejau iklotus "tena" tai nejaucio jokio diskonforto ax.gif
Atsakyti
Naudojau daugkartines tinklines kelnaitės thumbup.gif ir tena įklotus
Atsakyti
Uzsidejau tinklines kelnaites ir isidejau dideli tena iklota. Po 20min viska sveiciau lauk ir uzsidejau paprastas medvilnines kelnaites ir paprasta daugiau sugerianti higienini iklota.
Man uzteko, o ir jausmas visai kitas.
Kita karta nesiruosiu tu tinkliniu nesamoniu ir milzinisku iklotu net veztis smile.gif
Atsakyti
ir su pirma dukryte ir su antra uzteko poros kelnaiciu suaskelniu Tenos, veliau Tena extra Lady vartojau. meginau kelnaites tas tinklines ir iklota ectra lady isiklyjuoti ir ismeciau iskart. Kai pusiau gulom dar gimdykloj reik paciai detis tai nors pasiusk -nesilaike bent man pakeTAS tose kelnaitese. blink.gif schmoll.gif doh.gif kai sumazeja kraujavimas bent man puikiai tiko bella softplait komfort-stori minksti ir be kvapu o be to ir pigus.
Atsakyti
Aš turiu viršsvorio, tai po gimdymo pirmom dienom man patogiausia buvo tinklinės kelnaitės, ypatingai pirmas dvi dienas, niekur nepratekėjo (su įklotais buvo bėdelių). Vėliau naudojau skirtingų dydžių Tena įklotus. Bandžiau ir tokias vienkartines kelnaites, kaip pampersai biggrin.gif siaubingai nepatogu man pasirodė, nes reikėdavo kas kartą jas susegti ax.gif
Atsakyti
Aš naudojau tinklines kelnaites(del visa ko,kad negaila būtų jei susiteptų)-pirkau jas trejas-ir tena įklotus-keturis didesnius ir keturis vidutinius,pradžiai visko užteko,o po poros dienų jau galėjau paprastus įklotus naudoti dėl patogumo.jokio diskomforto nejaučiau su tinklinėm,na gal tik kad įklotai tai silpnai prie jų laikosi,bet kad kelnaitės gerai priglunda ir prispaudžia įklota tai jokių bėdų ar avarijų nepatyriau tik į wc einant atsargiau elgtis reikėjo 4u.gif
Atsakyti
Turėjau 3vnt "sauskelnių", kokius 5vnt didelių įklotų ir po to paprastų įklotų. Buvo pats tas, daugiau tikrai nereikėjo.
"Sauskelnės" buvo labai patogu iškart po gimdymo, ramiai miegi, vartaisi, niekas per šoną nevarva. Maždaug 1-2 paras kraujavau stipriau, tai atsistojus iš lovos tiesiog jausdavosi kaip šliūkšteli, sauskelnės šitoj vietoj buvo super. Jausmas normalus, sausa, karšta nebuvo (rudenį).
Atsakyti
naudojau ir tinklines kelnaites, patogu thumbup.gif patogiau man asmeniskai nei dideli suaugusiu "pampiai" biggrin.gif
Atsakyti