Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Man po CP tobula buvo pampersas-kelnaitės thumbup.gif niekas neprabėga ir daug telpa. O grįžus į namus naudojau paprastus Always nakčiai, tik tą ilgąją dalį sukau į priekį ir buvo thumbup.gif. O tinklines kelnaites ir tuos spec. įklotus panaudojau tik vieną dieną, bet man pasirodė labai nepatogu, nes kelnaitės labai apspaudė šviežią randą bei ištinusias kojas, o įklotas vis "važinėjo" schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 06 20, 21:50-->
QUOTE(Skaidrute smile.gif @ 2012 06 20, 21:50)
Man po CP tobula buvo pampersas-kelnaitės thumbup.gif niekas neprabėga ir daug telpa. O grįžus į namus naudojau paprastus Always nakčiai, tik tą ilgąją dalį sukau į priekį ir buvo  thumbup.gif. O tinklines kelnaites ir tuos spec. įklotus panaudojau tik vieną dieną, bet man pasirodė labai nepatogu, nes kelnaitės labai apspaudė šviežią randą bei ištinusias kojas, o įklotas vis "važinėjo"  schmoll.gif  doh.gif

o nuo Always nesutote? g.gif Nes as tai su pirmu vaiku buvau nusipirkus - tai susutau, tryne kirksnis tie ju sparneliai, teko pereit prie kitu, medvilniniu.. Gal dabar jie jau geresni, nei buvo pries 6 metus, tada buvo virsutinis sluoksnis tokia pobaise sintetika g.gif
Atsakyti
man geriausia buvo tinklines kelnaites ir iklotas,gryzusi namo naudojau always naktinius paketus,tik ilgesne dali sukau i prieki,ir buvo super
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 21, 14:02)
o nuo Always nesutote? g.gif  Nes as tai su pirmu vaiku buvau nusipirkus - tai susutau, tryne kirksnis tie ju sparneliai, teko pereit prie kitu, medvilniniu.. Gal dabar jie jau geresni, nei buvo pries 6 metus, tada buvo virsutinis sluoksnis tokia pobaise sintetika  g.gif

Dėl šutimo tai ne. schmoll.gif man kažkaip ta vieta ne itin jautri visokiems tokiems dalykams. be to gan dažnai keičiau, tai to šutimo ir nebuvo.
Atsakyti
kazkaip niekada negirdejau kad nuo always sutimai buna
Atsakyti
Aš pirmą parą, naudojau Tena sauskelnes - kelnaites ir likau labai patenkinta, niekas neprabėgo, buvo patogu. thumbup.gif O nuo antros paros jau ne taip daug ir kraujavau, tai naudojau Tena didelius įklotus ir paprastas patogias medvilnines kelnaites. Trečią parą užteko įprastų didesnių įklotų (naudojau Naturela). Always niekam nepatarčiau, jų net mėnesinėm sergant nenaudojau, kartą pabandžiau ir užteko - sintetika, oda nekvėpuoja, šunta, žodžiu nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Man po cezario irgi patiko kelnaites-pampersai, nes niekas neprabėgo. sunaudojau 2 vnt. paskui, kadangi turėjau tinklines naudojau jas, bet nemanau, kad jos būtinos. nes su jomis nepatogu įklotą turėt, nes slidinėja.
O paskui, kadangi turiu menstruacinę taurelę, naudojau ją, nes nuo įklotų esu atpratus.
Atsakyti
O kiek laiko tada būnat su tom kelnaitėm pampersu? Jeigu per dieną kelias pasikeisti reikia, tai labai brangiai išeina doh.gif
VGN per kursus sakė neprisipirkit tų didelių įklotų, geriau mažesnių daugiau imti ir dažniau keistis...vat ir galvoju dabar kokius pirktis, o didelių ir neprireikė po gimdymo, tiesa, vieną super didelį panaudojau į ligoninę važiuojant kai vandenys bėgo. Tinklinės kelnaitės kiek pamenu nelabai man patiko, bet po cp naudojau, jos plaunamos tai turėjau 3 vnt. ir užteko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2012 07 12, 11:45)
O kiek laiko tada būnat su tom kelnaitėm pampersu? Jeigu per dieną kelias pasikeisti reikia, tai labai brangiai išeina  doh.gif 
VGN per kursus sakė neprisipirkit tų didelių įklotų, geriau mažesnių daugiau imti ir dažniau keistis...vat ir galvoju dabar kokius pirktis, o didelių ir neprireikė po gimdymo, tiesa, vieną super didelį panaudojau į ligoninę važiuojant kai vandenys bėgo. Tinklinės kelnaitės kiek pamenu nelabai man patiko, bet po cp naudojau, jos plaunamos tai turėjau 3 vnt. ir užteko... g.gif

tai tų kelnaičių-pampersų reikės tik pirmom parom po gimdymo, per parą pakeisit max 4, tai iš viso 7-8 pilnai užteks..Kokia kaina vnt? Apie 3lt, ar aš klystu..Juk nereik viso poko pirkti..
O tos kelnaitės-pampersai ypač patogu pirmą parą, kai gausiausias kraujavimas, super jos viską sugeria, galima gulėti, judėti, vartytis, nieks per šonus neprabėga.. 4u.gif Nepasigailėsit, jeigu turėsit nors kelis vnt pirmai parai..
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 06 26, 23:30)
kazkaip niekada negirdejau kad nuo always sutimai buna

Buna buna.

As turejau tinklines kelnaites 5 vnt. ir iklotus. Kadangi ziauriai kraujavau, tai man iklotu reikejo gal dvieju pakuociu, o gal triju, nepamenu doh.gif Poto nusipirkau mazesnius iklotus, bet nuo ju kirksnyse negeras jausmas pasidare, tai nusipirkau naktinius naturela. Sakyciau, kad nelabai patogu su kelnaitem buvo, bet kadangi tomis dienomis buvo labai karsta, tai maniau, kad su pampersu vapshie sususiu doh.gif Jauciu kita karta pirksiu pampersus.
Atsakyti
Sunaudojau 10 tena 5 lasu ir paskui 5 tena 3 lasu, nes kraujavau kresuliais ir gavau doze oksitinocino, kad gimda greiciau issivalytu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2012 07 12, 11:45)
O kiek laiko tada būnat su tom kelnaitėm pampersu? Jeigu per dieną kelias pasikeisti reikia, tai labai brangiai išeina  doh.gif 

Pirmakart pirkau 2vnt...su antru ne nepirkau...nes man kazkaip nepatogios jos schmoll.gif karsta su jom doh.gif jau geriau tinklines kelnaites ax.gif
Atsakyti