Aš naudojau Tenos vienkartines, tinklines kelnaites Jos taip gerai priglusdavo ir laikydavo tuos dičkius paketus
Paprotinkit mane-reikia nusipirkti kelis vnt. tinklinių kelnaičių ir į jas paketų? Ar taip suprantu? Kaip jūs tą dydį sau pirkdamos nustatėt? Ta prasme, kad ir nepratekėtų ir, kad normaliai paketą laikytų...
QUOTE(Smulkmena @ 2007 01 12, 15:14)
Paprotinkit mane-reikia nusipirkti kelis vnt. tinklinių kelnaičių ir į jas paketų? Ar taip suprantu? Kaip jūs tą dydį sau pirkdamos nustatėt? Ta prasme, kad ir nepratekėtų ir, kad normaliai paketą laikytų...
Bent jau aš pirkau dvejas tinklines kelnaites. Maniau, jei dar reikės, vyras nupirks. Bet puikiai išsiverčiau. Nors jos atseit vienkartinės, bet labai gerai skalbiasi ir akimirksniu išdžiusta. Tai aš ir kaitaliojau keliskart per dieną. Na, o jų dydį nustatyti manau paprasta. Tarkim, aš paprastas nešioju S dydžio tai ir tinklines pirkau S. Šiaip ar taip jos tamposi. Na, o paketai tai jau individualus dalykas. Vienos sunaudoja kelis tuos didžiuosius ir paskui deda paprastus, kitoms reikia visos krūvos. Bent jau aš sunaudojau virš dešimties. Pradžiai manyčiau geriausia kokius 4 didelius turėt ir pakelį paprastų, o paskui pagal poreikus...
oi, tinklines kelnaites oda kvepuoja, zaizdos geriau gyja, isskalbtos isdziuna akimirksniu! super, ir kaina visai nedidele vos pora litu. o del tu dideliu iklotu, tai man prireikia visa kruva! visa dideli paka sunaudojau! labai kraujavau.
kaip kazkas auksciau sake, kiek paketu pirkt tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. as su savimi i ligonine veziausi tik 3, bet prireike veliau daugiau. ir tai pora dienu gulejau su palutem, nes buvau tas dvi dienas beveik be samones, visa laika miegodavau, atsikeldavau kai kas nors ateidavo aplankyt
kaip kazkas auksciau sake, kiek paketu pirkt tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. as su savimi i ligonine veziausi tik 3, bet prireike veliau daugiau. ir tai pora dienu gulejau su palutem, nes buvau tas dvi dienas beveik be samones, visa laika miegodavau, atsikeldavau kai kas nors ateidavo aplankyt
Na o man buvooooooo. Nusipirkau vienkartines kelnaites (tas kur po 5 vienetus) taigi pasimatavau- viskas gerai niekur nespaudžia niekas viskas super
bet.... pagimdžiau- nueinu į WC ir ką jūs manote? netelpu (o dar po to merginos čia skiedė, kad klubai nepraplatėja) vos užsitempiau- visur spaudžia- plėšte nusiplėšiau ir paprašiau vyro atvežti nėštukines medvilnines kelnaites. taip ir liko mano 3 poros vienkartinių kelnaičių net nepanaudotų
bet.... pagimdžiau- nueinu į WC ir ką jūs manote? netelpu (o dar po to merginos čia skiedė, kad klubai nepraplatėja) vos užsitempiau- visur spaudžia- plėšte nusiplėšiau ir paprašiau vyro atvežti nėštukines medvilnines kelnaites. taip ir liko mano 3 poros vienkartinių kelnaičių net nepanaudotų
ir aš UŽ tinklines kelnaites Super dalykas. Oda kvepuoja, neprakaituoja.
O kai dar man nuo pleistro (po cezario) alergizuot pradėjo ir dėjo tik bintą ant pjūvio, tai iš vis super dalykas buvo: ir palaiko, ir oda kvepuoja.
O kai dar man nuo pleistro (po cezario) alergizuot pradėjo ir dėjo tik bintą ant pjūvio, tai iš vis super dalykas buvo: ir palaiko, ir oda kvepuoja.
Labai geras dalykas buvo ypac man po cezario,ir kvepavo oda ir nespaude pjuvio,nes pabandzius medvilnines nesiojamas netiko man,tiesiai ant pjuvio o po juo nepatogu o ir susitepus negaila ismesti
man tai jos nebuvo labai patogu Po Cezario kraujavau nelabai stipriai ir tie specialus paketai po gimdymo buvo per dideli, tai iprasti su sparneliais visai prie tu kelnaiciu nesiklijavo
As always iklotu niekada ir nenaudoju, nes man jie visada atrodo kazkokie sintetiniai...
Ligonineje teko susidurti su viena moteriske, kuriai nuo ju susidarydavo puliai ant kiausidziu ir taip kokius tris kartus budavo, vis isoperuoja ir vel...tai kol nustate kas tai sukelia...
Ligonineje teko susidurti su viena moteriske, kuriai nuo ju susidarydavo puliai ant kiausidziu ir taip kokius tris kartus budavo, vis isoperuoja ir vel...tai kol nustate kas tai sukelia...
Tu Allways as jau senai atsisakiau, nes per juos vienos bedos. Ir issutimai ir niezulys ir vasara per karscius neimanoma isbuti. Naudojau tamponus. O po gimdymo, naturella arba bella. Na tokius kurie nebrangus bet jie ne sintetiniai. Taciau vistiek zadu pereit prei tamponu
Ligoninej ir grizus namo naudojau tinklines kelnaites, man jos mane kirpo, tai nelabai ka daugiau ir apsiaut galejau, nes labai jau skaudejo
O man tos tinklinės kelnaitės nepatiko, nes paketų su sparneliais negali įsidėti, nepritaikytos tam, o tsu tais spec. įklotais po gimdymo man prabėgdavo pro šoną. Vienintelis tinklinių kelnaičių privalumas tai, kad jautiesi nesuvaržyta ir nereikia rūpintis jų skalbimu. Nors galima prisipirkti nebrangių medvilninių triusikėlių ir juos naudoti kaip vienkartinius, nes kelnaitės irgi kainavo ne centus, o po 3-4 litus.
Aš tik dabar pagalvojau, kad geriausia turbūt į tinklines kelnaites dėti ne paketus, ne spec. įklotus, o paprasčiausias palas (palos - tai medvilninė medžiaga, paklodėlės, kur ligoninėj duoda vaikiukams pervystant patiesti), nors pati nebandžiau.
Aš tik dabar pagalvojau, kad geriausia turbūt į tinklines kelnaites dėti ne paketus, ne spec. įklotus, o paprasčiausias palas (palos - tai medvilninė medžiaga, paklodėlės, kur ligoninėj duoda vaikiukams pervystant patiesti), nors pati nebandžiau.