Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Ir as Akropolio Eurovaistineje apsipirkinejau lotuliukas.gif aptarnavo tamsiaplauke, labai patiko, nes viska parode ir paaiskino thumbup.gif
Atsakyti
Pamaniau, pasisakysiu ir as.

Po gimdymo naudojau specialius iklotus. Va situos. Jie pagaminti is naturaliu medziagu, todel nedirgina. Tikrai jie man labai patiko.

Taip pat bandziau naudoti tinklines kelnaites, bet jos man netiko. Kadangi turejau CP, tai kelnaites pastoviai uzsikabindavo uz siulu ir labai erzindavo, trukdydavo. Kartais net rimciau patempdavo. (apsaugini tvarsti man nueme jau antra diena, sake greiciau gyja)

Del tos pacios priezasties Tena pampersai irgi netiko.
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2012 05 26, 11:19)
Pamaniau, pasisakysiu ir as.

Po gimdymo naudojau specialius iklotus. Va situos. Jie pagaminti is naturaliu medziagu, todel nedirgina. Tikrai jie man labai patiko.

o cia siaip klausimelis del tu iklotuku - as juos apziurejau Assortyje, bet jie man tokie siauri ir be sparneliu pasirode - ar jums pro sonus nelaimes neatsitiko? Kelinta diena juos pradejot naudoti? As tai nusipirkau tos pacios firmos tik skirtus "toms dienoms", su sparrneliais, bet jie tikrai tik veliau tinka..
Galvoju, gal ir man panaudot, vis tik naturalios medziagos.. g.gif Pakomentuokit, kaip jums. smile.gif

Atsakyti
Nerandu niekur dėl žvakučių nuo skausmo po gimdymo... Tai gal kas iš mamyčių žinos?

Po pirmojo vaikelio, man kas vakarą ligoninėje davė po žvakutę nuo skausmo (daktarė, pas kurią gimdžiau ir tariausi dėl gimdymo liepė kas vakarą paprašyti sesutės). Tikriausiai jų šiaip nedalina kiekvienai, nebent prašant, o kadangi daktarė gavo nemažą sumelę už mūsų vaikelio priėmimą, tai bent šiek tiek nusprendė mano skausmus sumažinti smile.gif

Gal kuri naudojote tokias žvakutes grįžusios iš ligoninės? Norėčiau iš anksto apsirūpinti smile.gif Koks pavadinimas?
Atsakyti
Aš naudojau spec. įklotus po gimdymo iš natūralių medžiagų. Yra pirkt didžiosiose euro vaistinėse. Man jie tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 06 06, 18:43)
Nerandu niekur dėl žvakučių nuo skausmo po gimdymo... Tai gal kas iš mamyčių žinos?

Po pirmojo vaikelio, man kas vakarą ligoninėje davė po žvakutę nuo skausmo (daktarė, pas kurią gimdžiau ir tariausi dėl gimdymo liepė kas vakarą paprašyti sesutės). Tikriausiai jų šiaip nedalina kiekvienai, nebent prašant, o kadangi daktarė gavo nemažą sumelę už mūsų vaikelio priėmimą, tai bent šiek tiek nusprendė mano skausmus sumažinti smile.gif

Gal kuri naudojote tokias žvakutes grįžusios iš ligoninės?  Norėčiau iš anksto apsirūpinti smile.gif Koks pavadinimas?

AK irgi duodavo kas vakarą po žvakutę, net prašyt nereikėjo, kyšininkavimas čia nė prie ko.. mirksiukas.gif o žvakutės vadinasi Diclofenac 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 06 07, 18:55)
AK irgi duodavo kas vakarą po žvakutę, net prašyt nereikėjo, kyšininkavimas čia nė prie ko..  mirksiukas.gif  o žvakutės vadinasi Diclofenac  4u.gif

na, kiek draugių gimdė, tai nei vienai nesiūlė... Ačiū, reikės vaistinėje įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 06 07, 19:55)
AK irgi duodavo kas vakarą po žvakutę, net prašyt nereikėjo, kyšininkavimas čia nė prie ko..  mirksiukas.gif  o žvakutės vadinasi Diclofenac  4u.gif

drinks_cheers.gif man AK ne neprasius Diclofenaco dave, sake, jei skaudes - panaudokit, jei dar reikes - ateikit i posta ir paprasykit.. Dar del viso pikto ir recepta israse..

Atsakyti
Diclofenac žvakutės nepamainomos, neįsivaizduoju, kaip be jų reikėtų ištverti po gimdymo..
Atsakyti
Galiu pasakyi, kadangi turejau CP, tai tinklines kelnaites ir Seni iklotai man visai nepasiteisino, kadangi jie buvo be sparneliu, tai kiekviena karta man jie "pabegdavo". Kas pasiteisino, tai toks "balnas -pampersas", gaila kad teturejau viena pasiemus. Man jis buvo labai patogus...

Nezinau kaip kituose gimdymo namuose, bet AK duodavo nuo skausmo Diclofenac zvakutes, ir prasyti nereikejo, ateidavo sesutes ir pacios klausdavo ar neskauda ir ar nereikia zvakuciu. Jos tikrau nepakeiciamas daiktas buvo...
Atsakyti
AK zvakuciu tikrai duoda net prasyti nereikia.
O kelnaites tai labai pasiteisino, buvo patogu.
Atsakyti
Na va pagimdžiau, bet ir vėl jokių žvakučių nuo skausmo ligoninėje negavau g.gif Gal neatrodo, kad man skauda biggrin.gif Bet šįkart ir neprašiau...

Neseniai pati klausiau patarimo ką pirkti, tai panaudojus įvairiausių priemonių dabar galiu pasakyti, kas man labai patiko.
Sauskelnės- kelnaitės, super dalykas. Imčiau juos kokius 5vnt, o paskui naudočiau įklotus po gimdymo (gal kokius 4vnt pirkčiau) su normaliom savo kelnaitėm smile.gif Va taip smile.gif O toliau jau normalūs higieniai paketai.
Atsakyti