Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

QUOTE(Volant @ 2012 02 06, 01:48)
Bet man tai labiau pasiteisino vienkartines kelnaites, gaila, nepamenu kokios firmos (ar tik ne Tena... ). Pasigailejau, kad pora teturejau, - pasinaudoji ir ismeti. Man jos buvo labai patogios ir niekas nesuto. Tiesa, manes nekirpo, neplysau, gal todel....

Man irgi vienkartines labai pasiteisino. Turejau 10 vnt., vienas liko nepanaudotas. Su paprastais paketais buciau papludusi biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą dieną po gimdymo naudojau kelnaites-sauskelnes, labai pasiteisino. Vėliau tinklines kelnaites turėjau, įklotus nadojau Tena, mažiausio dydžio užteko, tai su tinklinėm kelnaitėm buvo labai patogu.
Atsakyti
Sveikos mamos,

Artėja antrojo vaikelio atėjimas į šį pasaulį, o aš šituose reikaluose nors ir su patirtimi, bet visviena pasimetusi 4u.gif

Po gimdymo turėjau nusipirkusi pampersą, nes sakė, kad bent vieno reikia. O dieve, jis visas žiugždantis, tikrai ne komfortabiliai jaučiausi. Gal vaistinėje dirbęs vyrukas nelabai vykusį man padavė, nes sakiau, kad po gimdymo, tai jis truputį pasimetęs buvo... Tai gal aš blogai įvardinau, reiktų prašyti vienkartinių kelnaičių? O į jas dar dedasi kokie įklotai?

Beje, buvau kirpta, tai kraujavau nemažai... visą mėnesį dar naudojau always.

Dabar dėl tinklinių kelnaičių... siaubas kokios nepatogios, nemielos prie kūno... Su kelnaitėmis naudojau TENA įklotus, jie visai normaliai, nedirgino gerosios vietelės. Bet paskui dėjausi savo trusikėlius, į juos įklotą, ir ant viršaus tinklines kelnaites, kad prispaustų...

Atėjo laikas rinktis ir aš vėl nežinau ką pirkti...
Beje, gal kas gali parekomenduoti kokius paketus naudoti truputį vėliau, kokiai savaitei praėjus po gimdymo, kai kraujavimas ne toks intensyvus? Naudojau always, tai prasikeikiau... Dirgino, niežėjo nuo jų. Kokie yra natūralesni?

Seku temą ir laukiu Jūsų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
As sakiau pirksiu 3 vienetus vienkartiniu kelnaiciu (pampersu), 3 vienetus tinkliniu kelnaiciu, tena iklotu dideliu ir anion iklotu, jau kai maziau kraujuosiu smile.gif kadangi pirmas gimdymas, tai atsirinksiu, kas man patogiau, o jei ko pritruks vyras dapirks rolleyes.gif always as ir per mm nenaudoju, toki sintetiniai jie... as visada libresse paketus perku, jie nedirgina ir nesunta kaip nuo always'u thumbup.gif
Atsakyti
na pamaniau, kad noreciau pasisakyti ir as 4u.gif
kai gimdziau pirmaji, visai nieko nezinojau apie kraujavima po, nors sese jau turejo vaika neperspejo smile.gif tad iskart po gimdymo vyras nubego i vaistine ir nupirko vienkartiniu kelnaiciu tu tinkliniu 2 vnt ir abri san berods paketu, du didelius ir 4 mazesnius, kai is gimdyklos atveze dave toki rinkini (vienkartine palute ir kazkoki milziniska vatos ar ko ten prikimsta, kaip tada pamaniau pagalve naujagimiui) tik kai palatos kaimynes paaiskino kad tai iklotas po gimdymo, tikrai pamaniau kad gali buti biggrin.gif nors ir labai daug mane kirpo(kaip sakant padare viena didelia skyle) kraujavau daug tik viena diena, vis stengiausi kai kas ateina aplankyt, nueiti i wc ir ten sededama jauciau kaip kraujas nueina,kita diena dar panaudojau mazesnius abri san iklotelius, o paskui 6sav naudojau naturela, nors jie ir sintetiniai ir su kvapais, man visai tiko ir patiko. Dabar ruosiuosi antram leliukui, nusipirkau 2vnt tinkliniu kelnaiciu, 2 didelius tena ir 5 mazesnius, na jei jau neuzteks, ne akmens amzius, vyra pasiusiu dapirks 4u.gif sekmes visoms nestuke.gif
beja, tu kelnaiciu pampersu nepirkau, nors vaistinei labai primygtinai siule ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emamyte: 23 gegužės 2012 - 08:42
QUOTE(emamyte @ 2012 05 23, 08:42)
na pamaniau, kad noreciau pasisakyti ir as  4u.gif
kai gimdziau pirmaji, visai nieko nezinojau apie kraujavima po, nors sese jau turejo vaika neperspejo  smile.gif  tad iskart po gimdymo vyras nubego i vaistine ir nupirko vienkartiniu kelnaiciu tu tinkliniu 2 vnt ir abri san berods paketu, du didelius ir 4 mazesnius, kai is gimdyklos atveze dave toki rinkini (vienkartine palute ir kazkoki milziniska vatos ar ko ten prikimsta, kaip tada pamaniau pagalve naujagimiui) tik kai palatos kaimynes paaiskino kad tai iklotas po gimdymo, tikrai pamaniau kad gali buti  biggrin.gif  nors ir labai daug mane kirpo(kaip sakant padare viena didelia skyle) kraujavau daug tik viena diena, vis stengiausi kai kas ateina aplankyt, nueiti i wc ir ten sededama jauciau kaip kraujas nueina,kita diena dar panaudojau mazesnius abri san iklotelius, o paskui 6sav naudojau naturela, nors jie ir sintetiniai ir su kvapais, man visai tiko ir patiko. Dabar ruosiuosi antram leliukui, nusipirkau 2vnt tinkliniu kelnaiciu, 2 didelius tena ir 5 mazesnius, na jei jau neuzteks, ne akmens amzius, vyra pasiusiu dapirks  4u.gif  sekmes visoms  nestuke.gif
beja, tu kelnaiciu pampersu nepirkau, nors vaistinei labai primygtinai siule  ax.gif

Aš dabar tik sužinojau kaip atrodo kelnaitės- pampersai po gimdymo biggrin.gif Dabar tik supratau ko daktarė taip kreivai į mane pažiūrėjo kai su tuo pampersu buvau biggrin.gif Vaistininkas - jaunas vyrukas- įdavė tokį pampersą kaip vaiko, tik XXXXXL biggrin.gif ir užsisega iš šonų kaip vaiko pampersas... Jau apsipirkau iš emama, nežinau ką ten gausiu tiksliai, bet laukiu siuntinio biggrin.gif Naudosiu ką turėsiu smile.gif)
Atsakyti
po gimdymo naudojau vienkartines kelnaites thumbup.gif ,labai liuks ,nereikia plauti ,o kraujuoji daug ,tai tik ismeti ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 05 21, 11:11)
Beje, gal kas gali parekomenduoti kokius paketus naudoti truputį vėliau, kokiai savaitei praėjus po gimdymo, kai kraujavimas ne toks intensyvus? Naudojau always, tai prasikeikiau... Dirgino, niežėjo nuo jų. Kokie yra natūralesni?

aš pirmą savaitę naudojau Tena ar Abri dan įklotus (jų visokių dydžių yra, ne tik tie patys didžiausi, bet yra ir normalaus dydžio), o jau paskui tik Naturella, irgi nieko nedirgino..
O dėl "pamperso" po gimdymo, tai tikrai kad nevykusiai patarė jums vaistininkas, nes tie, kurie tinkami po gimdymo visai normaliai dar atrodo, ne per šonus segasi, o maunasi, kaip kelnaitės ir tikrai labai su jais patogu pirmom parom.. thumbup.gif
user posted image

QUOTE(Sie_muska @ 2012 05 23, 22:47)
Jau apsipirkau iš emama, nežinau ką ten gausiu tiksliai, bet laukiu siuntinio biggrin.gif Naudosiu ką turėsiu smile.gif)

užeikit pasipasakoti, kaip sekėsi šįkart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 05 23, 23:47)
Aš dabar tik sužinojau kaip atrodo kelnaitės- pampersai po gimdymo biggrin.gif Dabar tik supratau ko daktarė taip kreivai į mane pažiūrėjo kai su tuo pampersu buvau biggrin.gif Vaistininkas - jaunas vyrukas- įdavė tokį pampersą kaip vaiko, tik XXXXXL biggrin.gif ir užsisega iš šonų kaip vaiko pampersas... Jau apsipirkau iš emama, nežinau ką ten gausiu tiksliai, bet laukiu siuntinio biggrin.gif Naudosiu ką turėsiu smile.gif)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokiausi iki ašarų, nors su baime laukiu būsimų "malonumų" ir laikas spaudžia jau pirkti, aš vis neprisiruošiu nuvykti į vaistinę.

šiaip draugė gyrė tinklines, tai gal ir aš tokių pirksiu, bent dvi, po to tų kelnaičių- suaugusiems, bet neaišku kiek pirkti g.gif o paskui kaip suprantu paprasti įklotai tinka?
Atsakyti
Pasiskaiciusi cia ir as prisipirkau visko po truputi biggrin.gif tai paziuresiu ka sunaudosiu, nes pamaniau geriau daugiau nei per mazai lotuliukas.gif o vaistininke irgi pasitaike labai maloni ir viska zinanti, tai man greitai viska surinko.
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2012 05 24, 22:55)

po to tų kelnaičių- suaugusiems, bet neaišku kiek pirkti  g.gif

o paskui kaip suprantu paprasti įklotai tinka?

pirmai parai, max 5..

pirmą savaitę reiktų didesnių kokių, nes gausesnis dar būna kraujavimas..o vėliau tai taip, užtenka paprastų paketų..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 25, 14:29)
pirmai parai, max 5..

pirmą savaitę reiktų didesnių kokių, nes gausesnis dar būna kraujavimas..o vėliau tai taip, užtenka paprastų paketų..

tikrai taip drinks_cheers.gif tik man poros-triju tereikejo, paskui prie mazesniu perejau, nes man grynai fiziskai buvo nepatogu, o jau po 3-4 dienu naudojau Libresse tuos didesnius (naktinius, kur pailginti, nes daznai gulint it maitinant labai svarbu, kad nelaime "is galo" neatsitiktu smile.gif )

o tinklines kelnaites yra nepamainomas geris, turejau gal 3, tai visas sunaudojau, o vienas net isskalbiau, nes nebuvo kam ir kaip iki vaistines nuvaziuot doh.gif sikart pirksiu kokias 4 smile.gif

o kas Vilniuje gyvenat, cia tikrai be reklamos, tai as i Akropolio Eurovaistine nuvaziavau, tai man ten tokia visai faina vaistininke viska taip geranoriskai sunese, isrode visus tuos iklotus, paklotelius, patare kas ir kaip.. Susirinkau "kraiteli" tongue.gif
Atsakyti