o įdomu, kaip šitos?.. rašo, kad vienas dydis ir tempiasi tiek, kiek reikia...
http://www.emama.lt/...iamos-5vnt.html
As tai paprasciausiai pasiemiau kelnaites is namu, kurias buvo negaila sutepti, jau ir taip nestumo metu didesnes pirkau, kad neverztu, na ir nebepamenu kokios firmos paketus slapimo nelaikymui (gan dideli) buvo visai gerai ir prireike man iprastiniu paketu, nes ligonineje uzsibuvau ilgiau, nei maniau, tai sisyk susipakuosiu ir pasiimsiu daugiau del viso pikto
Na va, jau susipirkau. Ką vaistinėj davė, tą ir jamiau Nesigilinau, kokių firmų
Tinklines buna keliu dydziu, pamenu mes su vaistininke rinkom (euro vaistinej). Dvieju poru, manau, pilnai pakanka, nes jos tokios plonos, kad issiskalbus tuoj pat isdziusta- palatose l. silta.
Bet man tai labiau pasiteisino vienkartines kelnaites, gaila, nepamenu kokios firmos (ar tik ne Tena... ). Pasigailejau, kad pora teturejau, - pasinaudoji ir ismeti. Man jos buvo labai patogios ir niekas nesuto. Tiesa, manes nekirpo, neplysau, gal todel....
Bet man tai labiau pasiteisino vienkartines kelnaites, gaila, nepamenu kokios firmos (ar tik ne Tena... ). Pasigailejau, kad pora teturejau, - pasinaudoji ir ismeti. Man jos buvo labai patogios ir niekas nesuto. Tiesa, manes nekirpo, neplysau, gal todel....
naudojau tinklines ir pigu ir patogu
Ir as uz tinklines! Graziai apspaudzia pilvuka, bet neverzia, labai patogu bent man buvo, turejau ir vienas vienkartines, bet nepatiko...
na o mam tinklines nepatiko, pirmom parom po gimdymo gausus kraujavimas, tai net dideli paketai skirti po gimdymo neatlaike, jos man pasirode silpnai prispaudziancios.tai antram gimdymui nusipirkau sauskelnes-kelnaites, tai patikekite super jauciausi, nebuvo jokios baimes, kad verciantis ant sono ar keliantis is lovos prabegs
O ne viena nepirkot Anion gydomuju paketu paketu? kazin kaip jie?
Aš pirkau tinklines kelnaitės, didesnių paketų pakuotę ir sauskelnes kelnaites "tenos" berods, viskas suėjo ir viskas patogu (su medžiaginėmis net nelyginsiu), tas sunaudoji ir išmeti...
As turejau nusipirkusi medvilnines kelnaites, kelias poras, man jie labiau patiko nei tinklines, malonesnes. O paketus rinkausi ''Tenos" didesniu ir
Anion paketai yra mazesni nam atrodo, ir tinkami po gimdymo kai jau kraujavimas mazesnis. Menesiniu metu man jie patiko
QUOTE(Molibdena @ 2012 04 27, 22:49)
O ne viena nepirkot Anion gydomuju paketu paketu? kazin kaip jie?
Anion paketai yra mazesni nam atrodo, ir tinkami po gimdymo kai jau kraujavimas mazesnis. Menesiniu metu man jie patiko
kelnaites buvo paprastos medvilnines, o iklotai allways night pirmam laikui, o veliau jau mazesni tiko