Į logoninę buvau nusivežus berods vienas "tena" firmoss saskelnes, ar kaip jas pavadinti, kur tik užsimauna ir viskas, ir dar pora "tena" įklotų, o kai juos pabaigiau, pirkau "abri fen". Tai viską išbandžius, galiu pasakyt, kad labiausiai man patiko tos sauskelnės, nes po gimdymo vos pastovėt galėjau, tai tik užsimaut buvo daug patogiau, nei dėtis tą įklotą į specialias kelnaites...
o as visiskai nepernesu paketu kazin kaip reikes iprast tom keliom dienom o jug nori nenori teks
QUOTE(Prikolnaja @ 2012 01 05, 09:56)
o as visiskai nepernesu paketu kazin kaip reikes iprast tom keliom dienom o jug nori nenori teks
Tao kad ne visai keliom dienom, gimda gali valytis 5 savaites teks priprasti.
QUOTE(Simuute @ 2012 01 05, 12:31)
Tao kad ne visai keliom dienom, gimda gali valytis 5 savaites teks priprasti.
o varge aciu, teks taikytis prie minties, dar turiu laiko menesiuka
as pirkau didziausius tena iklotus ir naudojau juos su tinklinem kelnaitem...cia ligoninej kol gulejau... bet man nepasiteisino, nes nuolat prabegdavo. dbr iskart po gimdymo deciausi tik sauskelnes, jas ir uzsidet lengviau (savijauta po gimdymo atsistojus ne itin smagiai nuteikianti) ir nereikia sukt galvos ar gulint neprabego.
as irgi naudojau TENA iklotus, turejau keliu dydziu
Iškart po gimdymo ir pirmą parą naudojau Tena sauskelnes suaugusiems - labai patogu, nieks niekur neprabėgo..O vėlesnėm dienom turėjau įvairių dydžių Tena įklotų, nuo didžiausio iki mažesnių..O kai kraujavimas visai apmažėjo, pradėjau naudot Naturella įklotus..
As po pirmo gimdymo naudojau abri-san, tai man jie buvo nepakeiciami, kadangi po siuvimo kaip sulauzyta visa jauciausi, vos judejau, o jie puikiai sugeria viska, yra platesni ir storesni nei iprasti paketai, tai man buvo pats tas, ir dabar juos tik pirksiu buvau bandziusi ir tena firmos tos kaip kelnaites uzsideda, bet man neprilipo
QUOTE(Iznija @ 2011 04 08, 23:48)
O as nelabai seniai gimdziau (atrodo kaip vakar).
Pries gimdyma stresavau, kaip reikes nesioti iklotus, nes tokius naudojau tik ankstyvoj jaunystej. Nusipirkau dvieju rusiu vienkartines kelnaites: Tena tinklines kelnaites/sortukai ir Canapol. Canapol ligonineje ismeciau ta pacia diena. Jos visiskai nesitempe, o as neturejau jegu zaisti su jomis. Visai kita istorija buvo su Tena. Kelnaites yra keliu dydziu + tempiasi, parduodamos po 1 vnt. Taipogi naudojau Tenos iklotus. Irgi superiniai.
Vos ne Tenos reklama isejo.
Pries gimdyma stresavau, kaip reikes nesioti iklotus, nes tokius naudojau tik ankstyvoj jaunystej. Nusipirkau dvieju rusiu vienkartines kelnaites: Tena tinklines kelnaites/sortukai ir Canapol. Canapol ligonineje ismeciau ta pacia diena. Jos visiskai nesitempe, o as neturejau jegu zaisti su jomis. Visai kita istorija buvo su Tena. Kelnaites yra keliu dydziu + tempiasi, parduodamos po 1 vnt. Taipogi naudojau Tenos iklotus. Irgi superiniai.
Vos ne Tenos reklama isejo.
tos canapol tai tikrai niekam tkusios
Tena sortukai man buvo super. kadangi buvau po cezario tai dar ir namie kelias dienas nesiojau