Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Pirmom dienom naudojau Abrisan iklotus - vaistineje rekomendavo kokiu dydziu reikia. O veliau naudojau Libresse paketus su 4-6 lasiukais. Bent jau man Libresse buvo geriausi, nes jie tokie lyg ir naturalus, be jokiu kvapu ir gerai sugeria. thumbup.gif Nuo ju nesidirgino oda ir, svarbiausia, neerzino susiuvimo.
O jau blogiausiais zodziais galiu pamineti Always. doh.gif Nors pries nestuma per menesines naudodavau tik Always be sparneliu, bet po gimdymo juos panaudojusi supratau, kad ten tokia chemija..... Zodziu, su Always taip nesmagu budavo, rodos, prilipdavo tas paketas prie susiutos vietos. Fui, net nemalonu prisiminti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 10, 14:57)
Noreciau suzinoti kokius pirkot,pliusai ir minusai

saudojau abri-san ir abenos vienkartines kelnaites - nereikia skalbti, ismeti ir galvos nesuki thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau TENA iklotus po gimdymo ir vienkartines kelnaites. Vaistinej rekomendavo kiek ir kokiu dydziu reikia. Juos devejau turbut 2 piemas paras po gimdymo, veliau naudojau BElla naktinius ir paskui BELLA medvilninius (pakelis geltonas-rozinis)-man jie patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 13 spalio 2011 - 14:42
o man tinklines kelnaites patiko smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie Tena priemonių reklamos, patogios buvo tinklinės kelnaitės ir įklotai, bet kai po kelių dienų pradėjo atauginėti nuskusta "šukuosena" tai taip smagiai kibo ax.gif
Atsakyti
Keliu vienetu tinkliniu kelnaiciu pakanka 3 dienoms? Turiu isigijus Tenos 2 vnt., kazin, ar ne per mazai?
Atsakyti
Idomiai klausimas suformuluotas sakyciau g.gif Cia manau labai individualu yra. Gi kiekviena per menesines kraujuoja skirtingai. Tai is esmes, kurie buvo priimtini iki gimdymo, turetu tikti ir po jo. Gal pirmom 2 dienom reiketu didesniu (naktiniu) bet siaip manau, iprastiniai bus pats tas mirksiukas.gif Jei kraujuosit stipriai, tiesiog dazniau keisit ir busit zhviezesnes mirksiukas.gif

As nekenciu tu ilgu (naktiniu) tai net nemasciau pirkti kazkokiu kitu, o ne iprastiniu ir patikrintu laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 23, 02:37)
Keliu vienetu tinkliniu kelnaiciu pakanka 3 dienoms? Turiu isigijus Tenos 2 vnt., kazin, ar ne per mazai?

Turėtų užtekti. Jei matysit, kad pirmosios labai trumpai tarnavo ir yra rizika, kad neužteks, kas nors nupirks dar. Juk bus kas lanko? Man 2 vnt užteko keturioms dienoms.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 10 26, 13:23)
Turėtų užtekti. Jei matysit, kad pirmosios labai trumpai tarnavo ir yra rizika, kad neužteks, kas nors nupirks dar. Juk bus kas lanko? Man 2 vnt užteko keturioms dienoms.

Dėkui 4u.gif tikiuosi pakaks, o jei ne, siusim vyrą ax.gif
Atsakyti
antakalny siulo tena toki maisa berods uz 35 lt, as jo puses nesunaudojau ligoninej,teko po to namuose didelius imti ir nesioti, zodziu,man buvo jo per daug, geriau paciai supirkti. bet siaip viskas nuo organizmo priklauso,kiek bus to kraujo neaisku, man nebuvo daug. tena visai nieko prekes smile.gif
Atsakyti
as naudojau tena firmos
Atsakyti
Abu kartus naudojau TENA g.gif
Atsakyti