Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

QUOTE(Shnekorka @ 2011 03 24, 22:37)
turiu kalusimuka del kelnaiciu didziu, nes turiu nemaza turteli kazi ar tilpciau g.gif siuo metu per dupcia pas mane 120cm

Aš tai siūlyčiau pirkti dydį tokį, kokius drabužius tuo metu dėvit. Tarkim jei kelnes L dydžio nešiojat, tai ir tas kelnaites tokio dydžio pirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
As turejau tinklines, bet ne vienkartines.Man jos buvo labai gerai ax.gif
Atsakyti
O as nelabai seniai gimdziau (atrodo kaip vakar).
Pries gimdyma stresavau, kaip reikes nesioti iklotus, nes tokius naudojau tik ankstyvoj jaunystej. Nusipirkau dvieju rusiu vienkartines kelnaites: Tena tinklines kelnaites/sortukai ir Canapol. Canapol ligonineje ismeciau ta pacia diena. Jos visiskai nesitempe, o as neturejau jegu zaisti su jomis. Visai kita istorija buvo su Tena. Kelnaites yra keliu dydziu + tempiasi, parduodamos po 1 vnt. Taipogi naudojau Tenos iklotus. Irgi superiniai.
g.gif Vos ne Tenos reklama isejo.
Atsakyti
Jei antra karta gimdyciau vel pirkciau sauskelnes-kelnaites Tena pants discreet thumbup.gif , labai patogu, jokio pratekejimo ir nereikia atskirai jokiu iklotu nei kelnaiciu pirkinet, 3 vnt pilnai uzteko, o paskui paprasti paketai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruchike: 12 rugpjūčio 2011 - 15:04
pirmas 2 dienas naudojau tena iklous, po to alwaysus naktinius pacius didziausius biggrin.gif
Atsakyti
Abrisan 4u.gif gerai sugeria, oda kvepuoja. Sunaudojau labai daug, apie menesi man ten visi reikaliukai tvarkesi doh.gif
Atsakyti
man viena forumiete rekomendavo bella naktinius, jie pigus, sake - bekvapiai(dar neisbandziau, bet jau turiu), o po cezario tai kasdien nedaug kraujuodavau,paprastus always medvininius dėdavaus ar bella 3 lašiukų o galiausiai medžiagos skiautes, nes jau labai dirgino jie visi..ir leliukams įsivaizduoju panašiai yra, tikrai..
Atsakyti
4u.gif Nusipirkau tokius storesnius iki parduotuvėje buvo, prancūziški berods - man tiko..
Atsakyti
Pirmom 2 dienom tikrai dideli nepakenks Bella, nes niekad negali zinot kaip bus, o po to ir naktiniai visokie naturalus tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau nusipirkusi tas tinklines kelnytes, bet man jos neprilipo. labai gelbejo stori iklotai ir vata ax.gif
Atsakyti
Yra įvairių dydžių. Man labai pravertė. Galima naudoti ir ne tik įklotus (man gydytojas jų nerekomendavo, atseit karščiai, reikia odai kvėpuot), bet ir paprastą marlę
Atsakyti
per pirma gimdyma pirkau tinklines, vaistinej pasiule buvo super, o po antro turejau vienkartines, siaubas kazkoks, neitilpau i jas, o jei da itelpi tai viskas sunta
Atsakyti