Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

QUOTE(Elee @ 2011 01 19, 19:01)
Nusipirkau tinklines, bet tai ir nesuprantu kam  bus tokios reikalingos  g.gif  Kodėl netinka paprasti triusikėliai su paprastu įklotu?  g.gif

As irgi naudojau paprastas kelnaites su spec. iklotais ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
as kai pasigimdziau pirma dukryte, tai negalejau naudoti jokiu iklotu, man taip suto doh.gif gerai kad buvau prisisiuvus sau paluciu, tai jos mane labai gelbejo, aisku buvo labai nepatogu, bet ka padarysi. tai dabar galvoju, gal per tiek laiko iklotai pasidare kokybiskesni, nes neisivaizduoju kaip ruostis g.gif
Atsakyti
pagimdzius geriausios yra sauskelnes Abri-flex, nes jos uzsimaunamos kaip kelnaites ir gerai sugeria iskiras po gimdymo thumbup.gif
geriausiai imti ivairiu dydziu, mano dydis S tai emiau siu sauskelniu dydi M pradziai, o velaiu kai iskyru sumazeja geriau tiko S dydzio sauskelnes soske.gif
Atsakyti
Po gimdymo naudojau Tena, tada Abrisan, bet įklotus, o ne kelnaites, vėliau perėjau prie normalių paketų, kurie labiau tokie medvilniniai, bet ir nuo jų bloga buvo jau per tiek laiko, nors n kartų prausdavausi, dariau oro vonias, bet vis tiek prasidėjo niežėjimas ir diskomfortas, tada nusipirkau auksarankių siūtus medvilnės paketus ir nuo tada atsigavau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi berods tena naudojau ir tinklines kelnaites. O dabar gali prireikti cezario, tai iskilo klausimas, po cezario tos tinklines kelnaites netrukdo, netrina zaizdos? Ir apskritai ar po cezario maziau kraujuojama? Gal tada visai paprastu iklotu pakanka?
Atsakyti
tinklo kelnaites gerai, bet jos tik pirmom dienom kai stipriai kraujuoji. o po to? juk gimda valosi apie 50dienu... man patepliodavo tai trup, tai vel gausiau sliuksteldavo dar ilgaaaaai. nei abrisanai-niekas nebuvo gerai... schmoll.gif schmoll.gif lipau sienom nuo plastmases , ir labai gerai teko issivaizduot koks "geris" tie platikiniai pampiai musu kudikiams doh.gif bigsmile.gif tai vot. pati buvau nemazai is anksto visokiu nereikalingu ranksluost ivairu dydziu prisikarpius, tai suejo viens per kita, tiesiog neskalbiau. kartais pakaitaliodavau platikinius abri su palom, nes vien plastmasej tiek isbut....brrrrr
Atsakyti
turiu kalusimuka del kelnaiciu didziu, nes turiu nemaza turteli kazi ar tilpciau g.gif siuo metu per dupcia pas mane 120cm

Atsakyti
Abrisan paketai 2 dienas, paskui įprasti paketai 4u.gif
Atsakyti
Naudojau Tena, nusiskundimų neturiu ax.gif
Atsakyti
žmona pr tena lady įklotus po gimdymo.
Atsakyti
as naudojau ABRI SAN, tuos kuriuos vaistinej pasiule. buvau nusipirkusi 3 dydziu po 3 vnt. tai sunaudojau didesnius, o po to iprastu always uzteko.
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2011 03 24, 23:37)
turiu kalusimuka del kelnaiciu didziu, nes turiu nemaza turteli kazi ar tilpciau g.gif siuo metu per dupcia pas mane 120cm

jos labai labai tempiasi, tokios iš super minkšto tinkliuko. Aš su savo per nėštumą užsiaugintu 107 cm lengvai tilpau. Tik net nežinau, gal yra jų skirtingų. Aš pirkau eurovaistinėj pirmam gimdymui, buvo po 5 vnt. tai šiam gimdymui dar likę 2 vnt pas mane, tad užteks smile.gif Beje anas pirkau prieš 4 metus, tai nežinau ar dabar rasit tokias pat. Bet paklauskit vaistinėj, ar ant pakuotės gal būtų parašyta.
Atsakyti