Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Man kažkokių ypatingų įklotų neprireikė, nors buvau nusipirkus tų didžiulių visą pakį blush2.gif iškart po gimdymo gydytoja liepė naudot ligoninės palutes, kad matytųsi kiek nukraujuoju, o kai po trijų dienų važiavom namo jau užteko ir paprastų įklotų cool.gif
Atsakyti
naudojau TENA kelnaites-pampersiukai.. man asmeniskai geriausia.. su pirmu turejau ir tu paketu po gimdymo,bet man buvo nepatogu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausmeja @ 2011 02 22, 15:56)
,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla thumbup.gif labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always doh.gif

o man jie visai netinka.. niezti man tada nors tu ka,always nieko,aisku tie clasic tai s..man vyras ju nupirko po leliuko gimimo,nes pasibaige mano,tai pas vyra paprasiau,tai kai jis ne zinovas tai nupirko always clasic,tai ujj nekas buvo,pradzioj nk,bet i gala sust pradejo... na bet cia kiekvienai vis kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Tena pampersiukai buvo geriausi...labai patogu buvo ant gimdymo stalo uzsidet gulint...smaukst ir viskas biggrin.gif ir vasara buvo...niekas nesuto smile.gif 2 diena isbandziau tinklines kelnaites, tai nepatiko...atrode, kad iklotas gali iskrist, ypac tas didysis. Kazkaip maisesi jis man tarp koju biggrin.gif Pasigailejau, kad daugiau tu "pampersiuku" nenusipirkau.
Atsakyti
abrisan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2011 02 25, 12:39)
Po gimdymo naudojau ir labai patiko Tena iklotai ir tinklines kelnaites. O dabar naturalius iklotus Natracare su medvilne thumbup.gif , labai faini, jokiu dirginimu, perstejimu, kvapo ir t.t.

As irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmeja @ 2011 02 22, 14:56)
pirma diena turejau ale pamrasa toki,patare vaistineje,beto ir pilvukas gerai apsispaude,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla thumbup.gif labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always doh.gif

Kiek zinau naturelos gyditojos nerekomenduoja del to kad jie dezodoruoti g.gif ir gali suketi visokiausiu negalavimu, apie always tai isviso tyliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmačka: 06 kovo 2011 - 22:17
Sveiki,

kadangi esu "žalia" būsima mamytė, noriu paklausti kokius įklotus geriausia rinktis po gimdymo ir kiek jų turėti? ax.gif blush2.gif Tiesa, man darys cezarį, tai net nežinau kiek jų apsirūpinti.. nes visgi negresia jokie plyšimai, siuvimai ir pan., tai mano supratimu reikia ne itin daug ir ne itin didelių (jei as teisingai mąstau..) blush2.gif blush2.gif blush2.gif Laukiu patarimų iš patyrusių mamyčių nestuke.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitė_Ritė*: 10 kovo 2011 - 23:38
Nesvarbu, kad tau darys cezarį, vis tiek po gimdymo gausiai kraujuosi.
Aš vaistinėj pirkau Chicco specialius įklotus po gimdymo ir vienkartines tinklines kelnaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 11 kovo 2011 - 15:49
as pirkau Tena pants, na kaip kazkas minejo, tiems kas slapimo nelaiko, pampersai suaugusiems. dievuleliau, koks super dalykas! kai vandenys nubego ir teko lekt iskart i ligonine, buvo toooks issigelbejimas, ir taip sugebejau permirkti, o jei buciau su kazkokiu iklotu, tai masinoj tikria butu balute 100% ir cia be jokiu perkeltiniu prasmiu! sakyciau man ju labiau reikejo pries gimdyma nei po, nes nestipriai kraujavau, ebt buvo baisiai patogu, nusimovei, ismetei, viskas, o va vandenys tekejo kaip is ciaupo.
Atsakyti
o as patarciau paciai pradziai isimesti kelis suaugusiems skirtus pampersus blush2.gif man tai buvo nepakeiciamas dalykas, nes kraujavo tikrai nemazai, o ir nereikejo sukti galvos, kad kur nors prabegs ax.gif paskui jau naudaujau po gimdymo skirtus iklotus. beje man taip pat dare cezari mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms, turėsiu omenyje smile.gif ax.gif Lėksim pirkti visko po truputį, kad nepritrūktumėm rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
turejau ir vienkartines kelnaites ir tinklines, tai kita karta tik tinklines rinkciausi, labai patogu
Atsakyti