Man kažkokių ypatingų įklotų neprireikė, nors buvau nusipirkus tų didžiulių visą pakį iškart po gimdymo gydytoja liepė naudot ligoninės palutes, kad matytųsi kiek nukraujuoju, o kai po trijų dienų važiavom namo jau užteko ir paprastų įklotų
naudojau TENA kelnaites-pampersiukai.. man asmeniskai geriausia.. su pirmu turejau ir tu paketu po gimdymo,bet man buvo nepatogu...
Papildyta:
o man jie visai netinka.. niezti man tada nors tu ka,always nieko,aisku tie clasic tai s..man vyras ju nupirko po leliuko gimimo,nes pasibaige mano,tai pas vyra paprasiau,tai kai jis ne zinovas tai nupirko always clasic,tai ujj nekas buvo,pradzioj nk,bet i gala sust pradejo... na bet cia kiekvienai vis kitaip
Papildyta:
QUOTE(ausmeja @ 2011 02 22, 15:56)
,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always
o man jie visai netinka.. niezti man tada nors tu ka,always nieko,aisku tie clasic tai s..man vyras ju nupirko po leliuko gimimo,nes pasibaige mano,tai pas vyra paprasiau,tai kai jis ne zinovas tai nupirko always clasic,tai ujj nekas buvo,pradzioj nk,bet i gala sust pradejo... na bet cia kiekvienai vis kitaip
Man Tena pampersiukai buvo geriausi...labai patogu buvo ant gimdymo stalo uzsidet gulint...smaukst ir viskas ir vasara buvo...niekas nesuto 2 diena isbandziau tinklines kelnaites, tai nepatiko...atrode, kad iklotas gali iskrist, ypac tas didysis. Kazkaip maisesi jis man tarp koju Pasigailejau, kad daugiau tu "pampersiuku" nenusipirkau.
abrisan
QUOTE(solma @ 2011 02 25, 12:39)
Po gimdymo naudojau ir labai patiko Tena iklotai ir tinklines kelnaites. O dabar naturalius iklotus Natracare su medvilne , labai faini, jokiu dirginimu, perstejimu, kvapo ir t.t.
As irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites
QUOTE(ausmeja @ 2011 02 22, 14:56)
pirma diena turejau ale pamrasa toki,patare vaistineje,beto ir pilvukas gerai apsispaude,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always
Kiek zinau naturelos gyditojos nerekomenduoja del to kad jie dezodoruoti ir gali suketi visokiausiu negalavimu, apie always tai isviso tyliu...
Sveiki,
kadangi esu "žalia" būsima mamytė, noriu paklausti kokius įklotus geriausia rinktis po gimdymo ir kiek jų turėti? Tiesa, man darys cezarį, tai net nežinau kiek jų apsirūpinti.. nes visgi negresia jokie plyšimai, siuvimai ir pan., tai mano supratimu reikia ne itin daug ir ne itin didelių (jei as teisingai mąstau..) Laukiu patarimų iš patyrusių mamyčių
kadangi esu "žalia" būsima mamytė, noriu paklausti kokius įklotus geriausia rinktis po gimdymo ir kiek jų turėti? Tiesa, man darys cezarį, tai net nežinau kiek jų apsirūpinti.. nes visgi negresia jokie plyšimai, siuvimai ir pan., tai mano supratimu reikia ne itin daug ir ne itin didelių (jei as teisingai mąstau..) Laukiu patarimų iš patyrusių mamyčių
as pirkau Tena pants, na kaip kazkas minejo, tiems kas slapimo nelaiko, pampersai suaugusiems. dievuleliau, koks super dalykas! kai vandenys nubego ir teko lekt iskart i ligonine, buvo toooks issigelbejimas, ir taip sugebejau permirkti, o jei buciau su kazkokiu iklotu, tai masinoj tikria butu balute 100% ir cia be jokiu perkeltiniu prasmiu! sakyciau man ju labiau reikejo pries gimdyma nei po, nes nestipriai kraujavau, ebt buvo baisiai patogu, nusimovei, ismetei, viskas, o va vandenys tekejo kaip is ciaupo.
o as patarciau paciai pradziai isimesti kelis suaugusiems skirtus pampersus man tai buvo nepakeiciamas dalykas, nes kraujavo tikrai nemazai, o ir nereikejo sukti galvos, kad kur nors prabegs paskui jau naudaujau po gimdymo skirtus iklotus. beje man taip pat dare cezari
Ačiū pasisakiusioms, turėsiu omenyje Lėksim pirkti visko po truputį, kad nepritrūktumėm