as man atrodo abri san naudojau iklotus ir vienkartines kelnaites...bet man kas nepatiko, kad iklotai be "sparneliu", kazkaip nesaugiai jauciuasi...o skaykit buna su sparneliais abri san ar tena?
ir man aktualu... jau laikas pradeti rupintis
Tinklines kelnaites tai cia tokios?
ten buna jau idetas "sugertukas" ar reik pirkti?
O jei pvz pampersai suaugusiems? na kaip seneliams shlapimo nelaikantiem?
QUOTE(Shnekorka @ 2011 02 08, 23:15)
Tinklines kelnaites tai cia tokios?
taip cia tokios tinklines kelnaites. manjos buvo super po cezario nei prakaituoji, iklota laiko gerai, viska aptempia ir rando nespaudzia
Shnekorka iklotus i kelnaites perki pati kokio nori dydzio, bet pampersu suaugusiems nepatarciau, nes jie nelabai kvepuoja ir orui nepralaidus, o jeigu darys cezari - tada aplamai netinka, kaip randas kvepuos ? geriau nupirk tokias kelnaites ir iklotu, as pirkausi tena firmos ir iklotus ir kelnaites.
QUOTE(Elee @ 2011 01 19, 19:01)
Nusipirkau tinklines, bet tai ir nesuprantu kam bus tokios reikalingos Kodėl netinka paprasti triusikėliai su paprastu įklotu?
tam , kad stipriai kraujuosit kelias dienas... o man dar pvz buvo ir šlapimo nelaikymas... labai jau norėsit skalbtis dar priedo savo triusikėlius ir džiaustyts ant raidatorių, kai ir taip bus šokinėjimo aplink leliuką... na, suprnatu, jei Jūs tik pirmą kartą gimdysit, tai todėl ir neaišku...
aha, aš kai pasigyriau sesutei, kad turiu pampersą, kurį užsidėjau gimdykloj po gimdymo, tai liepė mes greičiau lauk, kad nešusti...
pirma diena turejau ale pamrasa toki,patare vaistineje,beto ir pilvukas gerai apsispaude,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 10, 14:57)
Noreciau suzinoti kokius pirkot,pliusai ir minusai
Pirkau vaistinėj Chicco įklotus, ilgi, platūs, specialūs po gimdymo.
as taip pat naudojau abrisan 4,veliau 3 ir 2 dydzio ir tinklinius sortukus... jie be sparneliu, bet pasidaro tokie ilinkimai ir niekas neprabega... dabar per menesines irgi naudoju tik tena ir pan medvilninius iklotus.. meciau visus alwaisus lauk.. nuo ju sutimas buna ir kiti nemalonus pojuciai....
Po gimdymo naudojau ir labai patiko Tena iklotai ir tinklines kelnaites. O dabar naturalius iklotus Natracare su medvilne , labai faini, jokiu dirginimu, perstejimu, kvapo ir t.t.
Aš irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites, bet jos man nepatiko Dabar nežadu jų pirkti
O pirmos mms po gimdymo buvo man tragiškos, tai naudojau (neisjuokit garsiai) vaiko pamperius, nes viską pramušdavo
O pirmos mms po gimdymo buvo man tragiškos, tai naudojau (neisjuokit garsiai) vaiko pamperius, nes viską pramušdavo
QUOTE(Morfija @ 2011 02 25, 23:29)
Aš irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites, bet jos man nepatiko Dabar nežadu jų pirkti
tai va as to "pramusimo" ir bijau, reiks gal si kart pabandyt "pampersu" kelis nusipirkt