Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

as man atrodo abri san naudojau iklotus ir vienkartines kelnaites...bet man kas nepatiko, kad iklotai be "sparneliu", kazkaip nesaugiai jauciuasi...o skaykit buna su sparneliais abri san ar tena?
Atsakyti
Kur Kaune galima įsigyti tų tinklinių kelnaičių? Apėjau kelias dideles Eurovaistines ir spec. vaikų parduotuves ir nepastebėjau...
Atsakyti
ir man aktualu... jau laikas pradeti rupintis smile.gif
Atsakyti
Tinklines kelnaites tai cia tokios?
user posted image
ten buna jau idetas "sugertukas" ar reik pirkti?

O jei pvz pampersai suaugusiems? na kaip seneliams shlapimo nelaikantiem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shnekorka: 08 vasario 2011 - 21:23
QUOTE(Shnekorka @ 2011 02 08, 23:15)
Tinklines kelnaites tai cia tokios?
user posted image
ten buna jau idetas "sugertukas" ar reik pirkti?

O jei pvz pampersai suaugusiems? na kaip seneliams shlapimo nelaikantiem?

taip cia tokios tinklines kelnaites. manjos buvo super po cezario thumbup.gif nei prakaituoji, iklota laiko gerai, viska aptempia ir rando nespaudzia thumbup.gif
Shnekorka iklotus i kelnaites perki pati kokio nori dydzio, bet pampersu suaugusiems nepatarciau, nes jie nelabai kvepuoja ir orui nepralaidus, o jeigu darys cezari - tada aplamai netinka, kaip randas kvepuos ? geriau nupirk tokias kelnaites ir iklotu, as pirkausi tena firmos ir iklotus ir kelnaites.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 19, 19:01)
Nusipirkau tinklines, bet tai ir nesuprantu kam  bus tokios reikalingos  g.gif  Kodėl netinka paprasti triusikėliai su paprastu įklotu?  g.gif

tam , kad stipriai kraujuosit kelias dienas... o man dar pvz buvo ir šlapimo nelaikymas... labai jau norėsit skalbtis dar priedo savo triusikėlius ir džiaustyts ant raidatorių, kai ir taip bus šokinėjimo aplink leliuką... na, suprnatu, jei Jūs tik pirmą kartą gimdysit, tai todėl ir neaišku...

aha, aš kai pasigyriau sesutei, kad turiu pampersą, kurį užsidėjau gimdykloj po gimdymo, tai liepė mes greičiau lauk, kad nešusti...
Atsakyti
pirma diena turejau ale pamrasa toki,patare vaistineje,beto ir pilvukas gerai apsispaude,veliau naudojau viskokius kol atradau naturellla thumbup.gif labai kviepuoja ir gyja siuvimai gerai,nieko nesijausdavo vaisktan,ne taip kaip su always doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 10, 14:57)
Noreciau suzinoti kokius pirkot,pliusai ir minusai

Pirkau vaistinėj Chicco įklotus, ilgi, platūs, specialūs po gimdymo.
Atsakyti
as taip pat naudojau abrisan 4,veliau 3 ir 2 dydzio ir tinklinius sortukus... jie be sparneliu, bet pasidaro tokie ilinkimai ir niekas neprabega... dabar per menesines irgi naudoju tik tena ir pan medvilninius iklotus.. meciau visus alwaisus lauk.. nuo ju sutimas buna ir kiti nemalonus pojuciai.... ax.gif
Atsakyti
Po gimdymo naudojau ir labai patiko Tena iklotai ir tinklines kelnaites. O dabar naturalius iklotus Natracare su medvilne thumbup.gif , labai faini, jokiu dirginimu, perstejimu, kvapo ir t.t.
Atsakyti
Aš irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites, bet jos man nepatiko schmoll.gif Dabar nežadu jų pirkti schmoll.gif

O pirmos mms po gimdymo buvo man tragiškos, tai naudojau (neisjuokit garsiai) vaiko pamperius, nes viską pramušdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 02 25, 23:29)
Aš irgi naudojau Tena iklotus ir tinklines kelnaites, bet jos man nepatiko  schmoll.gif Dabar nežadu jų pirkti  schmoll.gif

O pirmos mms po gimdymo buvo man tragiškos, tai naudojau (neisjuokit garsiai) vaiko pamperius, nes viską pramušdavo  doh.gif

tai va as to "pramusimo" ir bijau, reiks gal si kart pabandyt "pampersu" kelis nusipirkt g.gif
Atsakyti