ir tenos didziausiu ir tenos mazesniu ir abri san - visus naudojau kol susitvarke
Pirma diena po gimdymo naudojau abrisan, kazkaip galvojau, kad labai daug kraujosiu , o veliau Tena Lady Mini patiko, kad jo pavirsius minkstas, kas tikrai aktualu esant kirpimams Dabar taip pat pirksiu Tenos iklotus.
man lebrees patys naturaliausi ir geriausi
Man ir teko ta malonuma (pilbo spadima kumsciu) iskentet, uzteko paprastu iklotu, kaip per menesines... Per pirma buvau prisipirkusi visokiu dideliu, bet tik kliude, tas tinklines kelnates iskart ismeciau, abu kartus gimdziau per didziausius karscius, neimanoma buvo istvret su to neilonu....
always negaliu naudoti, dabar geriausiai tinka naturela, tiek iklotai, tiek paketai ar tamponai
o always kitose europos salyse kitokie, mes kaip 3pasaulio salis gaunam nekokybiskus, patikekit, vokietes, olandes, ir dar kitos moterys europos salyse tokiu dalyku nepatiria, nes kokybe skiriasi 200proc.
o always kitose europos salyse kitokie, mes kaip 3pasaulio salis gaunam nekokybiskus, patikekit, vokietes, olandes, ir dar kitos moterys europos salyse tokiu dalyku nepatiria, nes kokybe skiriasi 200proc.
Nusipirkau tinklines, bet tai ir nesuprantu kam bus tokios reikalingos Kodėl netinka paprasti triusikėliai su paprastu įklotu?
[quote=Elee,2011 01 19, 19:01]
Nusipirkau tinklines, bet tai ir nesuprantu kam bus tokios reikalingos Kodėl netinka paprasti triusikėliai su paprastu įklotu?
aš po gimdymo kaži ar būčiau išsivertus su paprastais įklotais, maudojau abrisan 4 ir 3 dydžio, tai į paprastus triusikėlius turbūt šitie nebūtų tilpę
aš po gimdymo kaži ar būčiau išsivertus su paprastais įklotais, maudojau abrisan 4 ir 3 dydžio, tai į paprastus triusikėlius turbūt šitie nebūtų tilpę