Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

dabar yra always nauji tokiam roziniam ipakavime
tai jie tikrai nieko , o siaip tai librese man thumbup.gif siaip jie mano sikniukui patys geriausi o alergija as irgi gydziausi saltalankio aliejumi ir oro voniomis + super daznai keisdavau paketus o i tuos senuosius always (zaliam ipakavime) net nebeziuriu nes jie kazkokie labai jau tragiski bent man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga888: 12 gruodžio 2004 - 20:25
Man irgi ta pati teko isgyventi-Always pirkdavau-kazkodel vienu tarpu jie atrode pigiausi, bet po antrojo sunaus gimimo pradejo net oda luptis sad.gif as tada greit issigydziau su bepantheno kremu(nes ir suneliui naudojau), o po tik LIBRESS naudoju,ir jokiu problemu kaip ir nebuta ir iki pat siol nera smile.gif
Atsakyti
Man tinklines kelnaites labai patiko, nes po cezario jokiu kitu nebuciau devejus, mat paprastu kelnaiciu guma eitu per pati pjuvi ar truputi virs jo, tinklines nespaude nieko, gerai laike paketa, be to, jos orui pralaidzios ir kaip kazkas minejo, greitai dziusta thumbup.gif
Atsakyti
Aš į ligoninę vežiausi tik tinklines, bet po gimdymo teko prašyt artimųjų, kad nupirktų vienkartinių (tokių kaip sauskelnės), nes buvo labai gausus kraujavimas ir tinklinės man netiko schmoll.gif
Atsakyti
O gal kuri esat naudoje TENA kelnaites kartu su paketu nes man pasiule tokias tai as nusipirkau kelias tai net nezinau dabar, ir dar o kokio jus dydzio perkat tuos abrisan paketus, nes as kai paprasiau kad po gimdymo tai vaistininke dave vienus didesnius ir mazesnius, bet maciau ant poko kad ten yra pirkti ir labai dideliu tai net nezinau g.gif
Atsakyti
Kadangi as po cezario nebuvau susiuta ten ax.gif tai man vienkartines kelnaites buvo liuks thumbup.gif Buvo gerai tuom, kad panaudoji ir meti lauk ir dar vienas privalumas, kad jos gerai aptempia, o po pjuvio labai gerai kai pilvas nesikadaruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tai nepatiko tos tinklinės kelnaitės, aš paskui prašiau kad vyras nupirktų didesnes paprastas medvilnines, tai su jom buvo super.man į tinklines prastai įsidėdavo didesnis paketas, vis pratekėdavo pro šoną.
Atsakyti
tinklinės vienkartinės kelnaitės buvo thumbup.gif smagios, nes su jom neprakaituoji, visos kiauros, tik buvo tokia bėda, kad dydis s buvo kaip tik, bet reikėjo prasiplėšti smile.gif kad leškos tilptų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
geriau tinklines kelnaites, nes jos praleidzia ora, vadinasi zaizdos geriau gija. Beje jas galima skalbti. O kainuoja jos tik 5.00lt dvi poros. Buvau ju nusipirkus 10vnt., o kai suzinojau, kad jas galima skalbti, tai visam menesiui uzteko.
Atsakyti
Pastebejau daugumai (ir man taip pat) alergija butent nuo Always paketu. Man ginekologe patare Carefree. Ir dingo alergijos visokios. Tik, kad tokiu ne visuose prekybos centruose buna..
Atsakyti
Aš nusipirkau "Emma Jane" viebkartines kelnaites (8 vnt, kaina apie 9 lt., pirkau "Kotrynoje"). Sunaudojau vienerias, kitos liko. Man jų visiškai nereikėjo + labai nepatogu, kažkokios per didelės...
Atsakyti
Po gimdymo labai praverte tinklines kelnaites (ypac nakti), labai gerai prilaikydavo paketa thumbup.gif Naudojau Tena M dydzio, pirkau Euro vaistines bazeje. Ju prisipirkau perdaug, butu uzteke3. doh.gif Turejau ir vienkartines Bebe Confort kelnaites (3 vnt.), ju visai nepanaudojau. Tada jau geriau naudoti pigesnes paprastas medvilnines kelnaites nei vienkartines, kurios gerai nepriglunda schmoll.gif
Atsakyti