O man tinklines nepatiko.Iklotai visiskai nesilaike
Aš naudojau su anijonais naktinius. Su jais labai greitai sugijo.
Visas tas kraujavimo savaites po gimdymo naudojau "Tena" iklotus. Siaip jie skirti slapimo nelaikantiems, bet puikiai tiko ir siam reikalui, nes puikiai sugeria ir yra ju daug skirtingu dydziu. "Alwaysus" naudoti bandziau, bet jie man kele niezuli ir sudirgima, nors iki tol tokiu problemu nebudavo. Taigi pries gimdyma patarciau apsirupinti spec. hipoalerginiais iklotais
QUOTE(freza80 @ 2010 09 20, 09:30)
Bent jau man nesmukčiojo, nes tos tinklinės kelnaitės labai puikiai juos prilaiko asmeniškai rekomenduočiau pirmas dienas naudoti ligoninės palutes - aš jaučiausi geriau ir "švariau"
Man irgi nesmukciojo, bet iklotai tai ten nesilaike, nelipo visai, ypac kai nusimauti-uzsimauti reikia.Naudojau abri-san, bet nepatiko, labai blogai sugerdavo...alwaysai geriau netgi.
O paluciu niekas nedave...man irgi geriau butu, po pirmo gimdymo buvo ju kiek nori, o dabar...Ir dar, kai sutepiau ta kur dar gimdykloj dave, paklause ar vyras dar uzsuks, atveztu vienkartiniu paluciu...
Aš pirmas dvi dienas naudojau Tena, o paskui Libresse. Man nepatogus tie Tena, na bet kadangi turejau tai sunaudojau.
na as kadangi gimdziau pirma karta,tai prisipirkau visokiu..ir allways ir tenos didziausiu ir tenos mazesniu ir abri san ir net kazkokiu papigiai norfoj radau micci atrodo vadinasi ir naudojau tinklines kelnaites,tai man jos buvo super patogu o apie iklotus tai padariau tokia isvada- iskart po gimdymo labai gerai buvo dideli tenos,pirmai dienai, o po to kad ir kaip keista,bet patogiausia buvo su tais pigiais is norfos..jie naturalus,minksti ir svelnus,visai nedirgino zaizdos,o ir ne tokie stori kaip tenos ar abri san. tikrai labai mane nustebino jie o kainos tiksliai nepamenu,bet iki 2lt o jau allways tai tikras sh.... zaizda nekvepuoja,niezulys,perstejimas,smarve..fui
Naudojau TENA ivairiu dydziu iklotus ir vienkartines kelnaites, labai liuks buvo sitas derinukas
Tena
Always gydytojai nerekomenduoja
Always gydytojai nerekomenduoja
Tiesa, man dar nepatiko abri-san nes lb stori ir toks konkolas tarp koju... Visu ir nesunaudojau...
As net nepamenu kokiu ten vaistinej isiule, pamenu kad du didelius pirkausi ir du normalius, nes maniau jei ka vyras dar atves. Bet, kad neprireike nei tokiu nei tokiu, nes po gimdymo praejus valandai atejo daktare ir su kumsciu taip pilva paspaude, kad jauciau kaip isbego visi negerumai Ale skausmas buvo nesvietiskas, gerai, kad trumpai, bet tikrai labai padejo. Panaudojau tik kasdienius Discreet, nes nebuvo kam begt
isbandykit Gentle Day su anijonu juostele. Man tai buvo tikras atradymas aisku kainuoja daug, bet sveikata svarbiausia. Ismeciau visu iki siol naudotu iklotu atsargas. Aciu kuri gulejo su manimi vienoje palatoje ir papasakojo apie juos
Aš irgi naudoju tik Gentle Day. Ir kasdienius įklotėlius ir paketus. Skirtumas didžiulis. Išbandžiusios jau žino, o kurios nebandėt - pabandykit