Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Dėkui už ats 4u.gif
o ligoninės palutės - tai tokios medžiaginės trikampiu kažkaip perlenktos?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 09 20, 10:30)
Bent jau man nesmukčiojo, nes tos tinklinės kelnaitės labai puikiai juos prilaiko 4u.gif asmeniškai rekomenduočiau pirmas dienas naudoti ligoninės palutes - aš jaučiausi geriau ir "švariau" mirksiukas.gif

Nesmukciojo ir man. Labai patogios jos, nors is pradziu as irgi abejojau tuo. Man su ligonines palutem labai nepatogu buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketė @ 2010 09 20, 10:27)
Nesmukciojo ir man. Labai patogios jos, nors is pradziu as irgi abejojau tuo. Man su ligonines palutem labai nepatogu buvo  schmoll.gif

Man nesmagu buvo ir su palutėmis, ir su įklotais ax.gif Nes ir tie, ir tie - milžiniški bigsmile.gif Taip pat svarbu. kiek kraujuoji g.gif Bet jei lyginti juos tarpusavyje, švariau jaučiausi su palutėmis ir, kas svarbu, jų duoda kiek nori blush2.gif

Palutės elementarios keturkampės - susilankstai kaip nori ir kaip patogiau 4u.gif
Atsakyti
paprastu alwaysu uztenka,nors su pirmu aplekiau visas vaistines,tu dideliu prisipirkau.su antru tik alwaysus naudojau
Atsakyti
As naudojau naktinius alwaysús, didesniu net ir nereikejo
Atsakyti
Chicco iklotai po gimdymo-pirmas dvi dienas,po to always naktiniai
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2010 08 23, 17:18)
tinklines naudojau ir as, man labai patogu ir visai nebaisu, kad susiteps  smile.gif

jo tos tinklines kelnaites labai patogu ir gerai
Atsakyti
Naudojau tinklines, bet... pagalvojau, kad turguje galima juk l. pigių nusipirkt ir...
Atsakyti
o dabar mergaites tinklinems kelnaitems ir iklotams po gimdymo Camelia vaistineje 20% nuolaida. Va ka tik pirkau...
Atsakyti
Naudojau tinklines kelnaites, labai patiko thumbup.gif . Viskas gerai tenai laikese ir nieko nespaude smile.gif .
Atsakyti
Turėjau vienkartinės ir tinklines kelnaites, tai vienakrtinės visiškas š... doh.gif o va tinklinės thumbup.gif
Atsakyti
Tinklines kelnaites thumbup.gif Labai geras dalykelis biggrin.gif Man labai patiko,su jomis jauciausi thumbup.gif
Atsakyti