Dėkui už ats
o ligoninės palutės - tai tokios medžiaginės trikampiu kažkaip perlenktos?
QUOTE(freza80 @ 2010 09 20, 10:30)
Bent jau man nesmukčiojo, nes tos tinklinės kelnaitės labai puikiai juos prilaiko asmeniškai rekomenduočiau pirmas dienas naudoti ligoninės palutes - aš jaučiausi geriau ir "švariau"
Nesmukciojo ir man. Labai patogios jos, nors is pradziu as irgi abejojau tuo. Man su ligonines palutem labai nepatogu buvo
QUOTE(Ketė @ 2010 09 20, 10:27)
Nesmukciojo ir man. Labai patogios jos, nors is pradziu as irgi abejojau tuo. Man su ligonines palutem labai nepatogu buvo
Man nesmagu buvo ir su palutėmis, ir su įklotais Nes ir tie, ir tie - milžiniški Taip pat svarbu. kiek kraujuoji Bet jei lyginti juos tarpusavyje, švariau jaučiausi su palutėmis ir, kas svarbu, jų duoda kiek nori
Palutės elementarios keturkampės - susilankstai kaip nori ir kaip patogiau
paprastu alwaysu uztenka,nors su pirmu aplekiau visas vaistines,tu dideliu prisipirkau.su antru tik alwaysus naudojau
QUOTE(jovukas @ 2010 08 23, 17:18)
tinklines naudojau ir as, man labai patogu ir visai nebaisu, kad susiteps
jo tos tinklines kelnaites labai patogu ir gerai
o dabar mergaites tinklinems kelnaitems ir iklotams po gimdymo Camelia vaistineje 20% nuolaida. Va ka tik pirkau...
Naudojau tinklines kelnaites, labai patiko . Viskas gerai tenai laikese ir nieko nespaude .
Turėjau vienkartinės ir tinklines kelnaites, tai vienakrtinės visiškas š... o va tinklinės
Tinklines kelnaites Labai geras dalykelis Man labai patiko,su jomis jauciausi