Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Naudojau pusiau kelnaites pusiau pampersa po gimdymo ("seni" berods), ir man jis labai patiko. Keiti juk daznai, tiek ten tu mikrobu smile.gif O tinklines kelnaite nepatiko, nes paketas normaliai nesilaike, o be to kazkodel man jos dar labiau uzverzdavo koja ir si tirpdavo..
Atsakyti
Naudojau pusiau kelnaites pusiau pampersa (Eurovaistinej pirkau) ir buvau labai patenkinta. nesmunka. nuplesei - ismetei- kita kaip kelnaites uzsimovei. Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 21:38)
Naudojau pusiau kelnaites pusiau pampersa po gimdymo ("seni" berods), ir man jis labai patiko. Keiti juk daznai, tiek ten tu mikrobu smile.gif O tinklines kelnaite nepatiko, nes paketas normaliai nesilaike, o be to kazkodel man jos dar labiau uzverzdavo koja ir si tirpdavo..

Tai gal per mažas turėjot rolleyes.gif

Man super pasiteisino tinklinės kelnaitės po abiejų gimdymų thumbup.gif Skalbimais aš neužsiminėjau,nes ir taip buvo ką veikt.Paprasčiausiai išmesdavau ir naujas dėdavaus ax.gif
Atsakyti
Naudojau Tena, viskas gerai, buvau patenkinta, bet reikejo vos keliu g.gif nors nupirkau apie 10 blush2.gif is karto po gimdymo, o po naudojau Always naktinius, ju visiskai uzteko ir plonyciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 22 rugpjūčio 2010 - 08:28
tinklines naudojau ir as, man labai patogu ir visai nebaisu, kad susiteps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 12, 11:24)
Na kad "pils kaip is kibiro" tai ne faktas  doh.gif
juk kiekvienos organizmas skirtingas.

O sakykit,kaip buvo antra karta gimdziusiom?Ar kraujavote taip pat kaip ir pirma karta? smile.gif
Pirma karta po gimdymo man reikejo daug iklotu,tai mastau ar ir si karta taip turetu kraujot,ar vis del to nebutinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 12, 09:17)
Drauge patare nusipirkti Tena spec.sauskelnes visa paki (argumentavo tuo, kad pils kaip is kibiro ir paprastieji iklotai neapsaugos). Bet dar nusipirkau Tena kelnaites ir iklotus (neatsimenu tikslaus pavadinimo, bet dideli (ne dydziausi)). Tai man sauskelniu realiai kokiu 5 pakaktu smile.gif Tena kelnaites man labiau patiko, nes labai minkstos ir tinklines (po gimdymo nesiojau jas kokias 2 sav., nes buvau uzsiuta). Jau po savaites naudojau mazesnius Tena iklotus, nes kraujo lietaus taip ir nesulaukiau smile.gif Aisku nenaudojau kitu iklotu, bet Tena man buvo gerai, labai minksti ir ora praleidzia smile.gif

Na aš irgi turėjau porą tų sauskelnių bet taip ir nepanaudojau smile.gif Labai patiko Abrisan dideli iklotai + tinklinės kelnaitės. thumbup.gif
Atsakyti
Man pirma karta suejo paprasti, naktiniai iklotai.Tikrai nepyle kaip is kibiro.Sikart vaistinej patare ambri-san, tai 6vnt.nusipirkau, o daugiau tai iprastus, gausioms isskyroms.Jei jau laaabai bus blogai, teks vyra siusti... blush2.gif Dar juokaujam, nuo vyresneles liko pamperiu 5dydzio, tai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 12 rugsėjo 2010 - 10:43
Man ir tiko paptasti naktiniai always'ai... Tuurejau pirma karta ABRI-SAN prisipirkus, bet su jais buvo ziauriai nepatogu... Gaiu pasakyt, kad man uzteko, net gydytoo taip ismaige pilva, jog kraujavau tikrai nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 12, 11:24)

Pvz mano draugei pirma diena po gimdymo daugiau isskyru buvo,o poto isvis Allvaisus naudojo,ir jai gerai buvo.

man irgi užteko naktiniu alwaysų nuo antros dienos.. pirmą dieną tiesiog palas naudojau... nesinorėjo ten jokios sintetikos blush2.gif
Atsakyti
hm, vis tik kaip matau, daugelis naudojote tinklines kelnaites ir specialius įklotus.
o va, kažkuri rašėte, kad jie be "sparnelių". tai nesmukčiojo? gal pirmai dienai geriau tas "pampersines" vienkartines kelnaites? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cat&Rat @ 2010 09 20, 08:19)
hm, vis tik kaip matau, daugelis naudojote tinklines kelnaites ir specialius įklotus.
o va, kažkuri rašėte, kad jie be "sparnelių". tai nesmukčiojo? gal pirmai dienai geriau tas "pampersines" vienkartines kelnaites?  unsure.gif

Bent jau man nesmukčiojo, nes tos tinklinės kelnaitės labai puikiai juos prilaiko 4u.gif asmeniškai rekomenduočiau pirmas dienas naudoti ligoninės palutes - aš jaučiausi geriau ir "švariau" mirksiukas.gif
Atsakyti