Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

As naudojau ir Tena ir Abri San - tikrai patiko tiek vieni, tiek kiti smile.gif
Atsakyti
turejau 2 vnt. ir panaudojus issplaudavau posaltu vandeniu, kad nereiktu ismest. labai gerai plaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 07, 19:34)
merginos otos vienkartines kelnaites vaistinese parduodamos?

Nežinau ar vaistinėje yra, neieškojau. Aš tai užsisakiau internetu www. karolis.lt
8 Lt. - 5 kelnaitės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrutux: 24 birželio 2010 - 18:59
As tik uz vienkartines, panaudoji ir ismeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2004 06 08, 09:56)
O kuo ten skiriasi vienkartines nuo tinkliniu? Kurios geresnes? Paaiskinkit kas nors man rolleyes.gif ...

Naudojau tinklines jos tikrai patogesnes, turejau ir vienkartines jos man netiko, nepatogios schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2010 07 02, 11:12)
Naudojau tinklines jos tikrai patogesnes, turejau ir vienkartines jos man netiko, nepatogios  schmoll.gif  doh.gif

Beja dar turiu atlikusiu nepanaudotu vienkartiniu kelnaiciu ir vienas tinklines ax.gif Kam idomu rasykite i AZ ax.gif
Atsakyti
turejau ir tinklines ir vienkartines...labai praverte...pirmenybe atiduociau vienkartinem..tikrai thumbup.gif ir ypac pravercia po gimdymo..
Atsakyti
as naudojau Tena ir likau patenkinta...tad tikrai drasiai galiu juos rekomenduoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2010 06 18, 03:11)
Kadangi mane nuo visų su tom plastmasėm beria, tai po ilgų ieškojimų radau abri-san, jie be to blogio, na super super super thumbup.gif  Pradžiai 4nr, po to 3, labai puikūs, o tena buvo vienus davus ligoninė, tai  schmoll.gif

man taip pat pasiule isigyti AMBRI-SAN
tai nusipirkau 2 didelius (Normal 4)
ir apie 10 mazesniu Mini 3
o veliau jau manau bus matyt....
Atsakyti
Drauge patare nusipirkti Tena spec.sauskelnes visa paki (argumentavo tuo, kad pils kaip is kibiro ir paprastieji iklotai neapsaugos). Bet dar nusipirkau Tena kelnaites ir iklotus (neatsimenu tikslaus pavadinimo, bet dideli (ne dydziausi)). Tai man sauskelniu realiai kokiu 5 pakaktu smile.gif Tena kelnaites man labiau patiko, nes labai minkstos ir tinklines (po gimdymo nesiojau jas kokias 2 sav., nes buvau uzsiuta). Jau po savaites naudojau mazesnius Tena iklotus, nes kraujo lietaus taip ir nesulaukiau smile.gif Aisku nenaudojau kitu iklotu, bet Tena man buvo gerai, labai minksti ir ora praleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 12, 10:17)
Drauge patare nusipirkti Tena spec.sauskelnes visa paki (argumentavo tuo, kad pils kaip is kibiro ir paprastieji iklotai neapsaugos). Bet dar nusipirkau Tena kelnaites ir iklotus (neatsimenu tikslaus pavadinimo, bet dideli (ne dydziausi)). Tai man sauskelniu realiai kokiu 5 pakaktu smile.gif Tena kelnaites man labiau patiko, nes labai minkstos ir tinklines (po gimdymo nesiojau jas kokias 2 sav., nes buvau uzsiuta). Jau po savaites naudojau mazesnius Tena iklotus, nes kraujo lietaus taip ir nesulaukiau smile.gif Aisku nenaudojau kitu iklotu, bet Tena man buvo gerai, labai minksti ir ora praleidzia smile.gif

Na kad "pils kaip is kibiro" tai ne faktas doh.gif
juk kiekvienos organizmas skirtingas.
Pvz mano draugei pirma diena po gimdymo daugiau isskyru buvo,o poto isvis Allvaisus naudojo,ir jai gerai buvo.
Tad neatspesi kas ir kaip bus. schmoll.gif
Atsakyti
o man akusere sake jokiais budais nenaudoti vienkartiniu kelnaiciu (taip vadinamu pampersu), nes turi kuo labiau kvepuoti, o vienkartines kelnaites tai zidinys visu bacilu. Todel naudojau tinklines kelnaites, kurios man buvo super smile.gif
Atsakyti
as naudojau pampersus pirmas kelias dienas, man jos buvo super...o po to tinklines isidejau, kol galiausiai perejau prie paprastu.... smile.gif
Atsakyti