Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

As naudojau tena iklotus, turejau 3 tena pants discreet kelnaites, labai gerai buvo, kai nubego vandenys ax.gif Visas sunaudojau, kol dar gimdykloj buvau.Buvo padarytas CP, tai po jo turejau tinklines kelnaites TENA ir TENA extra iklotu, tai pirmom dienom uzteko ax.gif O paskui, kai valesi organizmas naudojau always naktinius paketus, bet gydytoja, kai pamate, grieztai uzdraude, tai nusipirkau TENA normal.
Atsakyti
Pirmas 3d naudojau Tena vienkartines kelnaites. Super gerai jauciausi su jom. Pagimdziusi pirmaji vaika naudojau tinklines kelnaites ir Tena iklotus, tai visai nepatiko schmoll.gif Su vienkartinem kelnaitem daug saugiau ir patogiau. O velesnem dienom perejau prie Allwaysu.
Atsakyti
pirmas dienas naudojau tena didziausius 5lasu berods g.gif ir vienkartines kelnaites,tos tai man thumbup.gif buvo,veliau always,bet tuos tipo minkstus,kur be tinklelio,nes paprasti dirgindavo kirpima susiuta unsure.gif
Atsakyti
Naudojau kelių dydžių įklotus po gimdymo. Tiesiog vaistinėj pasakydavau, kad tokių reikia, ir parduodavo, kiek reikia vnt. Pavadinimų nežinau, gal iš "Tenos" ar kt. firmos pakuotės juos imdavo... Aš kartais ir dabar, kai pirmom dienom gausesnės mėnes., juos nusiperku, tik 3 dydį, ne didžiaus. Ypač naktį gerai man tokie įklotai, kur kas geriau nei įprastiniai "Libress"...
Dar iškart po gimdymo lb gerai vienkartinės kelnaitės. Panaudojai, išmetei...
Atsakyti
Aš naudojau ABRI SAN. Tokius turėjo ligoninė smile.gif Sunaudojau šimtus biggrin.gif na, tikrai labai daug. Bet tai todėl, kad gimdžiau ne LT ir ligoninėj dėl mažiuko geltos teko prabūti apie savaitę. Nepasakyčiau, kad kraujavau labai daug, bet keisdavau iklotą po kiekvieno apsilankymo tualete. Ir galiu pasakyti, kad jie labai geri. Ypač tie patys didžiausi thumbup.gif O kol dar nestuke.gif LT nusipirkau tuos ekologiskus. Ir net nepanaudojau. Jaučiu jie tokie maži ir nepatogūs. Pavalyt su jais nebent nosį galima. O kainuoja tai ojojoj... O kelnaites irgi davė ligoninė. Tokius panatalonus. Bet buvo gerai. Svarbu patogu. Ai, ir dar man ten davė tokių šaldančių įklotukų. Žiauriai geras dalykas. Labai skausmą apmalšiną. Bet ar tokių pirkti būna, tai neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Man pirmomis dienomis nepakeiciama buvo Tenos vienkartines sauskelnes, kur ligoniam deda. Patogu, gerai geria, ir nebaisu kad miegant prabegs. Didziausius pirkau, tai nespaude siuvimu, viskas buvo super. O veliau jau paprastus paketus. Bet su sauskelnem patogiau buvo, nes paprastos kelnaites is paketai spaude siek tiek siuvimus kol apgijo... Ai dar sauskelnes nepakeiciama buvo ir per pati gimdyma. nes vandenys nuolat bego, per kiekviena saremi, tai jokie paketai neatlaike butu.
Atsakyti
pirmas dienas po gimdymo naudojau specialius pampersus po gimdymo thumbup.gif o toliau daugiau lasu sugeriancius paketus mirksiukas.gif
Atsakyti
MAN LIUKS BUVO Tena iklotai

pirmomis dienomis su triusikeliais (apsimauni kaip kelnaites, o juose jau itvirtintas iklotas) tos kelnaites kaip korsetas gaunasi, spaudzia pilvka, pati triusikeliu medziaga plona, maloni.

o veliau Tena paprastus iklotus naudojau
Atsakyti
Kadangi mane nuo visų su tom plastmasėm beria, tai po ilgų ieškojimų radau abri-san, jie be to blogio, na super super super thumbup.gif Pradžiai 4nr, po to 3, labai puikūs, o tena buvo vienus davus ligoninė, tai schmoll.gif
Atsakyti
man tai neblogi yra SENI.Jie taip pat medvilniniai, praktiški, galima jų nebrangiai nusipirkti didesnėje Norfoje.Jų yra įvairių: kelių lašiukų, ir didesnio sugėrimo.
Atsakyti
naudojau Tena, man jie buvo thumbup.gif
Atsakyti
as ir tena nusipirkus 4u.gif
Atsakyti