as turejau tenos iklotus,tai man nepatiko po to vyras nupirko ambri san 3 ar 4dydi,tai liuks buvo ...jie dideli,bet pavyzdziui as buvau siuta ir kraujavau nemazai,o be to nemanau,kad is didesnio iskrisiu manau,kad verta pasiimti,bent kelis didesnius,nes nzn kas bus po gimdymo
Kai nuejau i vaistine su Tena saraseliu, tai ne visus reikalingus iklotus galejo Tenos po vnt. parduoti, tai pamaise ivairiu, vienus Tena dave, kitus Abri-San. Na bent jau galesiu palyginti ir duosiu zinoti atsiliepimus po gimdymo
Beje Norfos ir Gintarineje vaistinese uzmaciau, kad kovo men. iklotams Abri-San -15% nuolaida. Gal kam pravers si info
Beje Norfos ir Gintarineje vaistinese uzmaciau, kad kovo men. iklotams Abri-San -15% nuolaida. Gal kam pravers si info
gimdziau RK ten netoli vaistine, po gimdymo vyras nubego ir paprase visko ko tik jie gali pasiulyt. Gera vaistininke surinko visa komplektuka matyt jau zino ko reikia per tiek metu
As po gimdymo naudojau TENA maxi, kadangi buvau susiuta tai nemazai kraujavau, bet esu jais patenkinta, veliau naudojau paprastus Naturela iklotus
Naudojau TENA ir buvau jais labai patenkinta Veliau naudojau tiesiog normalaus dydzio always'us.
as pries 4 metus naudojau didziausius always bet nepatogu ir taip dabar nedaryciau-nes pirmom dienom tai nakty kol nueidavau i tualeta,tai budavo kad begdavo per kojas,labai daznai reikejo eiti tai nespejau nei pizamu keistis,nei iklotu-o kvaila buvau,niekas nepatare kad reikejo kazka rimciau pasiziureti tad kita nestuma jau taip nedarysiu
Super paketai "gentle day" ar kitokio pavadinimo su anijonu juostele. Buna ekologiskose parduotuvese arba assorti.lt
O as suvariau visa paka (15vnt) Tena iklotu po gimdymo ir tai puse laiko praguledama nuoga Butinai reikia tureti vienkartines paklotes, lb praverte, nes po gimdymo tiesiog plaukiau
yra Masmi naturalus iklotai is medvilnes, skirti naudoti po gimdymo. Naudoju sios firmos kasdienius ir mm iklotus, tai labai patenkinta , nesulyginsi su nekvepuojanciais, sintetiniais. Tu po gimdymo deja neisbandziau, per velai juos atradau, bet manau turetu buti nieko.
cia apie juos: http://www.sveikipro...mo-10-vnt-masmi
cia apie juos: http://www.sveikipro...mo-10-vnt-masmi
na o as turejau tena iklotus, bet man jie kazkaip labai stori, geria nepasakyciau kad labai gerai, o ir be jokiu vadinamu sparneliu, todel pro krastus bijodavau kad neprabegtu..
trecia diena po gimdymo jau siunciau vyra i vaistine, kad nupirktu paprastu always, naktiniu, 7 lasiuku. pilnai man jie tiko ir patiko, o ir geria geriau nei tena, kad ir tie patys didziausi
tai vat tokia mano asmenine patirtis
ir dar pritariu, kad vienk palos po gimdymo yra tikras geris
trecia diena po gimdymo jau siunciau vyra i vaistine, kad nupirktu paprastu always, naktiniu, 7 lasiuku. pilnai man jie tiko ir patiko, o ir geria geriau nei tena, kad ir tie patys didziausi
tai vat tokia mano asmenine patirtis
ir dar pritariu, kad vienk palos po gimdymo yra tikras geris
Iškart po gimdymo naudojau "Tena Lady" tokius kaip užmaunamus triusikėlius- pamperiukus. Tai nei karto nebuvo prabėgę