As taip pat naudojau TENA kelnaites, labai gerai. Vandenims begant vaziavau su jomis i gimdykla. po 3 dienu jau naudojau naktinius paketus, o dar po 2 dienu jau tiko ir normal.
As po gimdymo nusipirkau tinkliniu kelnaiciu (4 vnt), Tena iklotu maxi, midi ir mini. Ir... Nei vieno neprireike. Man buvo darytas extra CP, tad pirma diena man dejo ligonines palutes. O antra diena pilnai uzteko paprastu iklotu. Ir tai pas mane kazkaip labai mazai visko bega...
Tai vat ir nesuplanuosi kaip cia bus.
Tai vat ir nesuplanuosi kaip cia bus.
Turejau nusipirkusi didesnes kelnaites is Tena keliu dydziu, bet ne pacias didziausias, man atrodo po 2vnt dvieju dydziu ir paskui naktinius ir paprastus always. tai tie tena stori man i kelnaites nelabai tilpo, buvo nepatogu, vyras nupirko tu tinkliniu, bet vistiek atrode kad tuoj tuoj begs pro sali man kaip n metu naudojusiai tik tamponus buvo lb negera. tsi sikart bandysiu pirkti tas Tena kelnaites uzmaunamas
Iš karto po gimdymo naudojau TENA kelnaites ir TENA įklotus, bet vėliau pirkau SENI lady - jie pigesni.
Naudojau Tena iklotus (kur vidinis sluoksnis ne plastmasinis) ir tinklines kelnaites.Kelnaitės L dydžio man patiko labiau nei M, svėriau 60kg. po gimdymo, galėjau įsįdėti ir ligoninės palutes(akušerė sakė, kad su jom greičiau gyja, nes labiau kvėpuoja žaizda).Nepatiko Abri įklotai, nes nesilaikė prie kelnaičių.
As naudojau ir Tena, ir Abri, ir polutes, ir iklotus - jokio skirtumo nepastebejau!
Pirkau "Masmi", man labai patiko
Nusimato ir mums greitai vykti i GN, tai radau Tenos puslapyje rekomendacijas, ka pasiimti vykstant gimdyti... gal pades kam
Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius:
1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.;
2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.;
3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis;
4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt.
Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius:
1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.;
2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.;
3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis;
4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt.
domina ir mane vienkartinės kelnaitės,o sakykit kaip žinoti koki dydį imti?vis blaškausi ar M ar L imti
Vienkartines kelnaites po gimdymo - . Tik dydi tai L turejau pirktis, nors visada nesiodavau M. As jas net po gimdymo kelias savaites nesiojau dar.
merginos otos vienkartines kelnaites vaistinese parduodamos?
As veziausi triju dydziu abri-san, kadangi kraujavau negausiai, tai ligoninej sunaudojau visus, isskyrus tuos didziulius. O grizus namo, pabandziau paprastus paketus "Naturela" berods, bet kadangi buavu truputi siuta, tai man su jais buvo kosmaras, nes dar ir vasara karsta pasitaike, tai geriausios pagalbininkes buvo nedideles flanelines sulankstytos palutes - ir oda kvepavo ir siule greit uzsitrauke, ir nebuvo tokio diskomforto.
O dabar jau praejus kuriam laikui va koki dalykeli uzmaciau :
http://www.kikilis.c...moterims-27/lt/
O dabar jau praejus kuriam laikui va koki dalykeli uzmaciau :
http://www.kikilis.c...moterims-27/lt/