Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

po abiejų gimdymų žinau ką rinksiuos trečiam (kai bus) -
abri san, tena (nesvarbu) 3 tinklines kelnaites,
2 didesnius įklotus ir
1 mažesn ir
toliau paprasčiausi naturela ar bet kokie dideli paketai
Atsakyti
as naudojau TENA
Atsakyti
as iprastus naudojau always sensitiv plius
Atsakyti
pirkau tena 5lasu pakako 3vnt,ligonineje dar sunaudojau pakeli always naktiniu tu dideliu ir dabaigineju paprastu always pakeli,tai cia per 4paras po gimdymo,nuo rytojaus tikiuosi naudot jau tik kasdieninius iklotus.o vienkartiniu kelnaiciu turejau visa pakeli tai dar liko smile.gif
Atsakyti
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 12 24, 14:16)
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif

O kaip tinkamai dydį pasirinkti ax.gif
Atsakyti
Ir as thumbup.gif
Atsakyti
vienkartines kelnaites superinis dalykas, bet tinklines, i kurias isideda iklotas visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
tik dabar suzinojau, kad buna vienkartiniu blush2.gif
Turejau pora tinkliniu, tai gal pora kartu ir uzsidejau, nes labiau patiko saviskes - sortukai ax.gif
Atsakyti
As naudojau TENA thumbup.gif
Atsakyti
aš taip pat naudojau pagrinde Tena ir Abri-San...... tik neprisipirkit merginos perdaug, tų pačių didžiausiųjų paketų... na, nžn, gal visoms tas kraujavimas skirtingai... bet aš jau kokią 5-tą dieną puikiausiai naudojau Tenos mini paketukus .. o tais vienkartines kelnaites geriau pirkti mažesnes, jos geriau prilaiko pilvuką ir išsitempia kiek reikia... aš jas gal kokias 5 sunaudojau
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 28, 10:25)
O kaip tinkamai dydį pasirinkti  ax.gif

Mano klubu apimtis buvo kazkur 96, tai pirkau M dydi, tiko idealiai.

O paketu TENA paciu didziausiu turejau 6 ir 4 mazesnius. Tai vyra dar nusiunciau 2 mazesniu nupirkti, o nupirko 2 pokus biggrin.gif
Tai kitam gimdymui matyt nepirksiu didziausiu. Naudosiu tuos, kuriuos turiu smile.gif
Tiesiog tuos mazesnius reikia dazniau keisti, o tos tinklines kelnaites, jei ka, labai paprastai issiskalbia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 11 sausio 2010 - 14:40