Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Turėjau tinklines kelnaites, bet nepatiko man schmoll.gif paketas slysdavo labai doh.gif kitą kartą pirmom dienom naudočiau "pampersus" o vėliau paprastas medvilnines kelnaites ax.gif
Atsakyti
Pirkau ABRI-SAN ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
abri san, tena laidy ir seni - isbandziau situos, abri san man buvo per kieti (per stori) nzn, kaip issireiksti, na nepatogus, nors turejau maziausio dydzio smile.gif
veliau perejau ant bella minkstu iklotu, nes always su tinkleliu per siurkstus pasirode doh.gif
Atsakyti
As TENA pirkau. Yra triusikeliai, iklotai dideli ir mazesni, sauskelnes
Atsakyti
Is kart po gimdymo prireike dideliu iklotu ir vienkartiniu kelnaiciu, labai patogu, jei sutepi ismeti ir galvos neskauda, o po keliu dienu perejau prie iprastiniu Always, man jie tiko, nei perstejo nei ka.
Atsakyti
naudojau daug ir ivairiu firmu, kek zinau paprastu sintetiniu alwaysu nelabai rekomenduoja, ypac po plysiu ir siuvimo, tai teko su storais pavaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
Iskart po gimdymo naudojau pacius didziausius ABRI-SAN ir tinklines kelnaites 2 vnt. Kita diena perejau prie Tena vidutinio dydzio. Man jie thumbup.gif
Praverte ir vaikiskos palutes, nes KLP GN neturejo.
Atsakyti
PER PIRMĄJĮ NĖŠTUMĄ NAUDOJAU TOKIAS TINKLINES CANPOL BABIES KELNAITES, LABAI PATIKO IR VISKAS ČIKI BUVO. ANTRĄ NĖŠTUMĄ VĖL NUSIPIRKAU TOKIAS PAČIAS, BET KAŽKAIP NEPRIREIKĖ, TAIGI TURIU VISĄ NAUJĄ DĖŽUTĘ, TEN YRA 5 VNT., M DYDIS, JEI KAM ĮDOMU, RAŠYKIT Į AŽ 4u.gif GALIU PARDUOTI ARBA KEISTI Į KĄ NORS SIMBOLIŠKAI mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi naudojau TENA vienkartines kelnaites,labai tiko ir patiko smile.gif Bet pries nestuke.gif pas mane buvo xs-s dydis,bet kelnaites nusipirkau M ir teisingai padariau thumbup.gif Paketas neslysdavo,viskas buvo liuks.Turejau 4vnt.
Atsakyti
As ir jas naudojau po gimdymo gal 4 paras..labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif

As situos iklotus (maziausius) ir dabar perku kai buna menesines, man labai jie patiko,nei dirgina nei ka smile.gif Tiesa,cia turbut kiekvienai patogumo reikalas,nes jie storesni nei kokie pvz "always" ir pan.
Atsakyti
AbriSan įklotai ir vienkartiniai triusikėliai smile.gif
Atsakyti