Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

suepr thumbup.gif dalykas lengvai skalbiasi prakstiskai gerai ranksluosti issukus galima vel detis greit dziusta
Atsakyti
Pirkau ABRI-SAN didziausius.
Atsakyti
Turejau Mothercare vienkartines kelnaites, tai tikrai nepatariu, man visiskai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
as irgi naudojau tinklines kelnaites. liko chicco firmos pokas kelnaiciu siu, nenaudotu, zinoma. rasykite i az, kam idomu isigytijas, nes perdaug nusipirkau.. 2 pokus. o man 1 uzteko
Atsakyti
As ir pirkau ABRI-SAN didziausias, bet kraujavau labai nedaug ir man nepatiko kad nera "sparneliu", tad 3 diena perejau prie iprastu iklotu, tik nakciai isidedavau tos storesnius.
Atsakyti
Turėjau ir Tena , ir Abrisan, pastarieji patiko labiau thumbup.gif
Atsakyti
pirmas dienas naudojau ABRI-SAN pampersiukus. labai patogus ir saugus thumbup.gif o po to turejau nusipirkus Tena iklotus. iri labai gerai viska sugere thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif

As irgi situos nusipirkus buvau i ligonine. 5 vnt Normal ir 5 vnt mini. Tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
per daug aš jų nusipirkusi buvau, užteko ir dvejų, poto medvilnines naudojau, kraujavau ilgai bet negausiai, mane tik nervindavo, kad nusimauni ir paketas nukrinta tūlike hihihi.gif jau sparniuota nepavaikščiosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Yny @ 2009 10 09, 18:19)
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.

Turėjau keletą pradžiai tų "sauskelnių", tai thumbup.gif o paskui tinklinės kelnaitės ir ambri-san 2 mini ir 2 midi, dar ligoninėje davė tų didžiausių tai kelnaites tinklines tikrai patariu turėt.... na o paskui paketų pakanka..
Atsakyti
Pirkau vaistinei Abrisan po keleta dydziu,apie 5didziausius,paskui vidutinius(man daug reikejo,papildmai dar pirkau,tai nepamenu kiek) ir vienkartines kelnaites 5vnt "tena".Siaip viskas tiko,o ypac pagelbejo kelnaites,kuriu paskui negaila ismest smile.gif
Atsakyti
pirkau tas tinklines vienkartines ar kokias ten , bet deja netilpau, nei i savo pilrtas, nei i ligonines duotas blush2.gif blush2.gif blush2.gif teko prakirpt sonuose ir tai, galingai verze..
tokiems drambliams kaip as negamina... doh.gif
Atsakyti