Pirkau ABRI-SAN didziausius.
Turejau Mothercare vienkartines kelnaites, tai tikrai nepatariu, man visiskai nepatiko
as irgi naudojau tinklines kelnaites. liko chicco firmos pokas kelnaiciu siu, nenaudotu, zinoma. rasykite i az, kam idomu isigytijas, nes perdaug nusipirkau.. 2 pokus. o man 1 uzteko
Turėjau ir Tena , ir Abrisan, pastarieji patiko labiau
pirmas dienas naudojau ABRI-SAN pampersiukus. labai patogus ir saugus o po to turejau nusipirkus Tena iklotus. iri labai gerai viska sugere
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks
As irgi situos nusipirkus buvau i ligonine. 5 vnt Normal ir 5 vnt mini. Tiko ir patiko
per daug aš jų nusipirkusi buvau, užteko ir dvejų, poto medvilnines naudojau, kraujavau ilgai bet negausiai, mane tik nervindavo, kad nusimauni ir paketas nukrinta tūlike jau sparniuota nepavaikščiosi
QUOTE(Yny @ 2009 10 09, 18:19)
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
Turėjau keletą pradžiai tų "sauskelnių", tai o paskui tinklinės kelnaitės ir ambri-san 2 mini ir 2 midi, dar ligoninėje davė tų didžiausių tai kelnaites tinklines tikrai patariu turėt.... na o paskui paketų pakanka..
Pirkau vaistinei Abrisan po keleta dydziu,apie 5didziausius,paskui vidutinius(man daug reikejo,papildmai dar pirkau,tai nepamenu kiek) ir vienkartines kelnaites 5vnt "tena".Siaip viskas tiko,o ypac pagelbejo kelnaites,kuriu paskui negaila ismest
pirkau tas tinklines vienkartines ar kokias ten , bet deja netilpau, nei i savo pilrtas, nei i ligonines duotas teko prakirpt sonuose ir tai, galingai verze..
tokiems drambliams kaip as negamina...
tokiems drambliams kaip as negamina...