Nepamenu tokio konkurso, kad is 38 nuotrauku nebutu nei vienos, uz kuria noretusi balsuoti...
Reikes kita diena uzsukti... Gal atsiras kas idomesnio.....
ai
aš irgi sėdėjau,žiūrėjau ir svarsčiau,kam reikės atiduoti balsą,kol kas bent kažkuo traukia ta senolių meilė,o daugiau... kur vaikai,tai meilės nelabai matau,mano akimis draugystė daugiau o kur seneliai,anūkėliai,man gražu,tačiau jei konkursas skirtas valentino dienai nežinau,ar sveikina seneliai anūkus tokia proga?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 16:14)
Šita velniškai nenkokybiška[/i]
ir šiaip, vaikai ant bėgių... kažkaip keistokai
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 17:37)
ir šiaip, vaikai ant bėgių... kažkaip keistokai
Bet jau kaip populiaru tokios foto
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 17:39)
Bet jau kaip populiaru tokios foto
nežinau, ar su vaikais populiaru. per vestuves tai tikrai atrodo, kad laukia, kol kitą traukinys pervažiuos
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 05, 15:41)
Man tai ta antroji - pirmos kaip kopija, nes pirmoji spalvota buvo pirma įdėta. Atsiprašau autorės, bet toks vaizdas, kad kai pamatė tą, sumąstė, kad irgi labai panašią turi
Bet aišku, gal kystu, gal kažkaip vėlavo patvirtinti ar ką.......
Bet aišku, gal kystu, gal kažkaip vėlavo patvirtinti ar ką.......
Ir ka siulot? juk ta kuri buvo antra ideteta, nesazininga jei istrintu? ka moderatoriai mano?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 17:14)
cia irgi pirma spalvota buvo idėta...
kuri akiai grazesne, uz ta ir balsuosim
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 05, 17:17)
Nepamenu tokio konkurso, kad is 38 nuotrauku nebutu nei vienos, uz kuria noretusi balsuoti...
hm... o man yra ir netgi ne viena, kuri tikrai grazi
P.C. klausimas ne į temą - kaip padarot mažas foto citatai?
QUOTE(insk @ 2011 02 05, 19:09)
Ant mazos (dar neatverstos ) spaudziu properties ir nukopinu paskui idedu i ta langeli kur IMG
QUOTE(insk @ 2011 02 05, 18:09)
tam puslapy, kur rodo visas foto, spaudi ant foto dešinį pelės knopkiuką ir kopijuoji nuorodą. žodžiu, ne atidarius nuotrauką, o tam lange, kur visos.
QUOTE(kristina-buziene @ 2011 02 05, 19:14)
Ant mazos (dar neatverstos ) spaudziu properties ir nukopinu paskui idedu i ta langeli kur IMG
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 19:15)
tam puslapy, kur rodo visas foto, spaudi ant foto dešinį pelės knopkiuką ir kopijuoji nuorodą. žodžiu, ne atidarius nuotrauką, o tam lange, kur visos.
AČIŪ mergaitės
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 05, 17:32)
kur vaikai,tai meilės nelabai matau,mano akimis draugystė daugiau
Na kad meilė ir dar kooookia manau kad visos atmintyje saugom pirmas vaikystės meiles,pirmas vaikiškas simpatijas Man tikrai pritruks balsų - pavyzdžiui šitos nuotraukos labai patiko
O va tokios tai nea Jau kažkaip per daug čia,man jau net į kažkokį nukrypimą neša
QUOTE(Balanda @ 2011 02 05, 19:35)
Na kad meilė ir dar kooookia manau kad visos atmintyje saugom pirmas vaikystės meiles,pirmas vaikiškas simpatijas Man tikrai pritruks balsų - pavyzdžiui šitos nuotraukos labai patiko
Dar ir kaip . Pati pamenu is vaikystes patiko labai viens berniukas ,jau toks jis man grazuolis atrode , grazia sukuosena (ilgesniais plaukais ),graziom akim ,tik i mane visai neziurejo