Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

Nepamenu tokio konkurso, kad is 38 nuotrauku nebutu nei vienos, uz kuria noretusi balsuoti... g.gif
Reikes kita diena uzsukti... Gal atsiras kas idomesnio.....
Atsakyti
ai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaršuA: 05 vasario 2011 - 16:25
aš irgi sėdėjau,žiūrėjau ir svarsčiau,kam reikės atiduoti balsą,kol kas bent kažkuo traukia ta senolių meilė,o daugiau... unsure.gif kur vaikai,tai meilės nelabai matau,mano akimis draugystė daugiau ax.gif o kur seneliai,anūkėliai,man gražu,tačiau jei konkursas skirtas valentino dienai ax.gif nežinau,ar sveikina seneliai anūkus tokia proga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 16:14)
Šita velniškai nenkokybiška[/i]

ir šiaip, vaikai ant bėgių... kažkaip keistokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 17:37)
ir šiaip, vaikai ant bėgių... kažkaip keistokai  g.gif

Bet jau kaip populiaru tokios foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 17:39)
Bet jau kaip populiaru tokios foto doh.gif

nežinau, ar su vaikais populiaru. per vestuves tai tikrai biggrin.gif atrodo, kad laukia, kol kitą traukinys pervažiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 05, 15:41)
Man tai ta antroji - pirmos kaip kopija, nes pirmoji spalvota buvo pirma įdėta. Atsiprašau autorės, bet toks vaizdas, kad kai pamatė tą, sumąstė, kad irgi labai panašią turi smile.gif
Bet aišku, gal kystu, gal kažkaip vėlavo patvirtinti ar ką.......

Ir ka siulot? juk ta kuri buvo antra ideteta, nesazininga jei istrintu? ka moderatoriai mano?

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 17:14)
[i]palyginimui
user posted image
ir
user posted image

cia irgi pirma spalvota buvo idėta...

kuri akiai grazesne, uz ta ir balsuosim thumbup.gif

QUOTE(Whatever? @ 2011 02 05, 17:17)
Nepamenu tokio konkurso, kad is 38 nuotrauku nebutu nei vienos, uz kuria noretusi balsuoti... g.gif
Reikes kita diena uzsukti... Gal atsiras kas idomesnio.....

hm... o man yra ir netgi ne viena, kuri tikrai grazi wub.gif

P.C. klausimas ne į temą - kaip padarot mažas foto citatai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(insk @ 2011 02 05, 19:09)

Ant mazos (dar neatverstos ) spaudziu properties ir nukopinu smile.gif paskui idedu i ta langeli kur IMG
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2011 02 05, 18:09)

tam puslapy, kur rodo visas foto, spaudi ant foto dešinį pelės knopkiuką ir kopijuoji nuorodą. žodžiu, ne atidarius nuotrauką, o tam lange, kur visos.
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2011 02 05, 19:14)
Ant mazos (dar neatverstos ) spaudziu properties ir nukopinu smile.gif paskui idedu i ta langeli kur IMG

QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 19:15)
tam puslapy, kur rodo visas foto, spaudi ant foto dešinį pelės knopkiuką ir kopijuoji nuorodą. žodžiu, ne atidarius nuotrauką, o tam lange, kur visos.

AČIŪ mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 05, 17:32)
kur vaikai,tai meilės nelabai matau,mano akimis draugystė daugiau

Na kad meilė ir dar kooookia bigsmile.gif manau kad visos atmintyje saugom pirmas vaikystės meiles,pirmas vaikiškas simpatijas biggrin.gif Man tikrai pritruks balsų - pavyzdžiui šitos nuotraukos labai patiko thumbup.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image

O va tokios tai nea schmoll.gif Jau kažkaip per daug čia,man jau net į kažkokį nukrypimą neša unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 02 05, 19:35)
Na kad meilė ir dar kooookia  bigsmile.gif manau kad visos atmintyje saugom pirmas vaikystės meiles,pirmas vaikiškas simpatijas  biggrin.gif Man tikrai pritruks balsų - pavyzdžiui šitos nuotraukos labai patiko  thumbup.gif

Dar ir kaip . Pati pamenu is vaikystes bigsmile.gif patiko labai viens berniukas ,jau toks jis man grazuolis atrode blush2.gif , grazia sukuosena (ilgesniais plaukais ),graziom akim ,tik i mane visai neziurejo verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti