Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 03, 15:23)
Anoj foto mano akiniai labiau mato aistrą negu meilę  schmoll.gif

Atsargiai, tuoj kas nors lieps tau keistis akinius biggrin.gif
Atsakyti
šita užkabino nerealiai, tikrai balsuosiu thumbup.gif
user posted image

šita maloni savo šiluma:
user posted image

meilės trikampis - taip pat labai faina.

neįdomios vestuvių nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
gaila kad tema suspausta biskiuka g.gif reikia galva pasukt kad ka idomaus sugalvot g.gif buvo tokia mintis sovusi i galva laidotuviu foto idet ir parasyt,kad meile i kapus nuvaro,bet pagalvojau akmenim uzmetys uz per juoda humora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2011 02 03, 19:20)
gaila kad tema suspausta biskiuka g.gif reikia galva pasukt kad ka idomaus sugalvot g.gif buvo tokia mintis sovusi i galva laidotuviu foto idet ir parasyt,kad meile i kapus nuvaro,bet pagalvojau akmenim uzmetys uz per juoda humora biggrin.gif

blink.gif nu jo... Valentiniskai atrodytu blink.gif
Atsakyti
Dar šita patinka:
user posted image

Man juodai baltos visada labiau patinka ax.gif Jau balsų trūksta, o jei dar kas kokią įdomią per tas dienas patalpins g.gif
Atsakyti
user posted image

patiko.

user posted image mano balsa si foto jau turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alvyde @ 2011 02 03, 18:20)

a daaaaaaaavai bigsmile.gif aš suprasiu , vien už drąsą duosiu balsą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2011 02 03, 18:20)

Bet turi būt pora ir dar skirtingų lyčių.
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 04, 01:03)
user posted image

patiko.

O man atrodo, kad visgi fokusas ne ten hihihi.gif kažkaip toks vaizdas, kad fotografas nenorom labai suklydo smile.gif
Atsakyti
Oi kiek tų meilės rušių būna. Dar ir meilė Tėvynei, Dievui ir visokios kitokios nelabai priimtinos.
Dabar pas mane širdyje didžiausia meilė savo dūkriukui. O šiaip kadangi vistiek artėja vasario 14 rinksiuosi tokias tikresnes "meiles" tarp JO ir JOS.
O veikiukų ir tėvelių šilti jausmai gali būti parodyti mamos bei tėčio dienos proga kokiame skirtame konkursas.
Neturėjau dar laiko isigilinti į foto doh.gif ir išsirinkti favoritus, o žiūrėk jau ir baiksis paskui konkursas. smile.gif
Atsakyti
Smagus konkurselis cia pas Jus, as naujoke dar bet labai idomu ...

Atsakyti
oi, kaip man patinka tokie trumpi konkursai, kur balsuojama kelias dienas thumbup.gif Tik nepražiopsot reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2011 02 03, 19:20)

baisiai smagi idėja lotuliukas.gif
Atsakyti