Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 11:58)
Be to, ši šventė tikrai nėra šiaip jau tėvų-vaikų ar brolio-sesers šventė.
-----
tuomet reikėjo priimti visiškai įvairios formos foto, ne tik žmonių.
-----
Tai mano nuomonė. Visgi konkursuose turėtų būti tikslūs rėmai, be nuokryoių, kad po to išsigalvotumei kažką arba kažkurios foto paprasčiausiai - erzintų g.gif  ax.gif

Taip.
-----
Ne, nes tuomet kiekvieną foto, galima pritempt prie temos. Va stovi vaiks prie obels ir prierašas "gamtos mylėtojas". Myli, vadinas, tinka. Čia jau, aišku, aš paėmiau kraštutinį atvejį.
---
Taip.
Man Valentino diena turi reikšmę meilės priešingai lyčiai (ne giminės), bet kokiame amžiaus tarpsny.
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 02 03, 12:09)
Jūs gal apie šią foto,joje dvi mergaitės? http://www.supermama...p...&phid=21809

Gal mazasis berniukas, o ne mergaite? Kas sake, kad ten mergaite?
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 02 03, 12:09)
Jūs gal apie šią foto,joje dvi mergaitės? http://www.supermama...p...&phid=21809

O ne? Kas gali būti tuo tikras? ax.gif Ir dar viena yra, kur nespalvota ir maži vaikai, iš kurio vieno lytis nenustatoma, ypač jei nesi darželio auklėtoja, kai kasdien matai daug ir įvairių vaikų arba supermamytė, kuri kas mėnesį bėgioja į didelius vaikų susitikimus ax.gif
Tarkime čia ne valstybinio lygio konkursas ir galime nekreipti visai dėmesio į tai, bet visgi kažkaip, norisi to aiškumo ir tiek smile.gif
Atsakyti
O siaip tai truputi neteisybe gaunasi ta prasme, kad vaiko/vieno is tevu foto galimos, svarbu butu dukra ir tetis, mama ir sunus, bet tai visvien teviska meile. Kuo tada skiriasi mamos ir dukros, tecio ir sunaus? Manyciau tada isvis reikejo prirasyti, kad vaiku ir tevu nuotrauku nereik sitam konkurse g.gif
Atsakyti
O aš dar manau taip - kas sugalvojo konkurso taisykles, tas geriausiai žino, kokios foto tinka... jei jau moderatoriai į konkursą įdėjo - vadinasi - viskas gerai... Ir mums belieka vertinti kiekvienai kuri patinka... bigsmile.gif

Nes išvedžioti ir fantazuoti galima iki begalybės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 03 vasario 2011 - 12:32
Kadangi salygos jau paskelbtos, nuotraukos jau dedamos...
nebent dėl aiškumo kitiems konkursams...

Bet aš galvoju,
-jei man nepatinka vienodų lyčių meilė, aš už jas ir nebalsuosiu, bet man tai netrukdo, kad bus idėta?
- jei man mažiau patinka vaiko ir vieno iš tėvelių foto šiame konkurse - aš ir nespausiu, kad patinka balsavimo metu
- jei man šiuo metu žavingiausiai atrodo vaikų nekaltos meilės ir tėvų gerai pagauti kadrai - tai ir spausiu už tai smile.gif

o deda tegul tas kurias kiekvienas mano kad tai tinkama - o moderatoriai patvirtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 03, 12:28)
O aš dar manau taip - kas sugalvojo konkurso taisykles, tas geriausiai žino, kokios foto tinka... jei jau moderatoriai i konkursa įdėjo - vadinasi - foto tinka... Ir mums belieka vertinti kiekvienai kuri patinka...  bigsmile.gif

Na taip, žiauri gyvenimo realybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi Rustei neišeina parašyt AŽ,tai rašau čia-prašau pašalinti mano nuotrauką iš konkurso.Mano sūnus eilinį kartą buvo palaikytas mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruste, AŽ pilna
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 12:12)
O ne? Kas gali būti tuo tikras? ax.gif Ir dar viena yra, kur nespalvota ir maži vaikai, iš kurio vieno lytis nenustatoma, ypač jei nesi darželio auklėtoja, kai kasdien matai daug ir įvairių vaikų arba supermamytė, kuri kas mėnesį bėgioja į didelius vaikų susitikimus ax.gif
Tarkime čia ne valstybinio lygio konkursas ir galime nekreipti visai dėmesio į tai, bet visgi kažkaip, norisi to aiškumo ir tiek smile.gif

mažasis yra berniukas, peržiūrėjau autorės ir profilį ir žinutes.

nebūčiau tvirtinusi kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 11:53)
Tai būtent. Tai kodėl man sunki naktis? g.gif Ir tau tuomet nelengva - analogiškai biggrin.gif  mirksiukas.gif

Man tai žiauriai sunki buvo, tai ir neįkirtau iškart, apie ką kalba..
Papildyta:
Nu čia tokia..... hmz.... http://www.supermama...p...&phid=21857
Atsakyti
Šiame konkurse siūlyčiau neieškoti per daug konkrečios Valentino dienos.

Bandėm pritaikyti plačiajai publikos daliai, kad galėtų dalyvauti kuo daugiau narių.

Tiesiog buvo paimta keletas šios šventės akcentų - pora, meilė - ir pritaikyta šeimos situacijai.

Nes grynos Valentino dienos buvo jau 3 konkursai, o tokios kaip ši - neturėjome dar.
Atsakyti