Sveikiname nugaletujus
Džiaugiuosi, kad mano favoritė pelnės I ir III vietas. Ir tie trikampiai visai nedaug atsiliko nuo prizininkių...
O smagiausia, kad tie du simpatiški besibučiuojantys senukai patiko daugeliui. Sveikinu nugalėtoją
O smagiausia, kad tie du simpatiški besibučiuojantys senukai patiko daugeliui. Sveikinu nugalėtoją
Ačiū atidavusiems balsus mano nuotraukai Labai smagu, kad nemažai kam patiko. Nuotraukoj dukrytė mano, o berniukai draugių, su vienu iš jų nuo kelių mėn amžiaus "draugauja"
Sveikinimai prizininkėms, smagu, kad net dvi iš man labai patikusių pateko į ketvertuką, o ir rejes nuotrukytė nemažai surinko
Sveikinimai prizininkėms, smagu, kad net dvi iš man labai patikusių pateko į ketvertuką, o ir rejes nuotrukytė nemažai surinko
Sveikinimai nugaletojoms, I ir II vietos mano atspetos, nerealu
Gaila, kad maziaus pastebeta Dzenetes fotke, man tai ji labai su charizma. Tuomet vaikai dar daug santuresni budavo, o mergyte tokia jau pamaiva
frederica, papasakok apie savo fotke, ar tikrai ten suklysta su fokusu ar taip tycia noreta ar kirpta foto?
ziuriu, kad uzsiroviau ant Rustes foto del to ar ne vienoda lytis
ir Nikte tuoj visoms, kad pasvies is uzpakalio, ot bus
Medonos foto nepelnytai zemai... suprask ko tiems zmonems reiks
Gaila, kad maziaus pastebeta Dzenetes fotke, man tai ji labai su charizma. Tuomet vaikai dar daug santuresni budavo, o mergyte tokia jau pamaiva
frederica, papasakok apie savo fotke, ar tikrai ten suklysta su fokusu ar taip tycia noreta ar kirpta foto?
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 13, 10:42)
Sveikinimai nugaletojoms, I ir II vietos mano atspetos, nerealu
Gi tos su saule iš užpakalio nebėr
Sveikinimai nugalėtojus - gražios foto
sveikinimai nugaletojams!!!
Pirmoji vieta man Nustebino labai daug balsu mano nuotraukytei Aciu visiems balsavusiems !!!
Pirmoji vieta man Nustebino labai daug balsu mano nuotraukytei Aciu visiems balsavusiems !!!
Sveikinu nugaletojas !!!
Sveikinu nugalėtojus! Senučiukai tikrai labai mieli
Ačiū balsavusiems už mano nykštukus
Ačiū balsavusiems už mano nykštukus
Sveikinimai!
paskutinę minutę balsavau už pirmą ir gaila asmeniškai, kad 4 vieta ne trejetuke
paskutinę minutę balsavau už pirmą ir gaila asmeniškai, kad 4 vieta ne trejetuke
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 13, 10:42)
ko gero pelnytai, jei taip...
Sveikinimai prizininkams Senuciukai ir mano balseli gavo
O aš dar nesitikėjau šiandien rezultatų išvysti Dėl pirmos vietos manau niekam klausimų nekyla