Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

Sveikiname nugaletujus 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad mano favoritė pelnės I ir III vietas. Ir tie trikampiai visai nedaug atsiliko nuo prizininkių...
O smagiausia, kad tie du simpatiški besibučiuojantys senukai patiko daugeliui. Sveikinu nugalėtoją 4u.gif
Atsakyti
Ačiū atidavusiems balsus mano nuotraukai 4u.gif Labai smagu, kad nemažai kam patiko. Nuotraukoj dukrytė mano, o berniukai draugių, su vienu iš jų nuo kelių mėn amžiaus "draugauja" smile.gif

Sveikinimai prizininkėms, smagu, kad net dvi iš man labai patikusių pateko į ketvertuką, o ir rejes nuotrukytė nemažai surinko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 13 vasario 2011 - 08:57
Sveikinimai nugaletojoms, I ir II vietos mano atspetos, nerealu thumbup.gif 4u.gif
Gaila, kad maziaus pastebeta Dzenetes fotke, man tai ji labai su charizma. Tuomet vaikai dar daug santuresni budavo, o mergyte tokia jau pamaiva biggrin.gif thumbup.gif

frederica, papasakok apie savo fotke, ar tikrai ten suklysta su fokusu ar taip tycia noreta ar kirpta foto?

ziuriu, kad uzsiroviau ant Rustes foto del to ar ne vienoda lytis hihihi.gif karsta.gif

ir Nikte tuoj visoms, kad pasvies is uzpakalio, ot bus lotuliukas.gif triniti.gif

Medonos foto nepelnytai zemai... suprask ko tiems zmonems reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 13, 10:42)
Sveikinimai nugaletojoms, I ir II vietos mano atspetos, nerealu thumbup.gif  4u.gif
Gaila, kad maziaus pastebeta Dzenetes fotke, man tai ji labai su charizma. Tuomet vaikai dar daug santuresni budavo, o mergyte tokia jau pamaiva biggrin.gif  thumbup.gif

frederica, papasakok apie savo fotke, ar tikrai ten suklysta su fokusu ar taip tycia noreta ar kirpta foto?

ziuriu, kad uzsiroviau ant Rustes foto del to ar ne vienoda lytis hihihi.gif  karsta.gif

ir Nikte tuoj visoms, kad pasvies is uzpakalio, ot bus lotuliukas.gif  triniti.gif

Gi tos su saule iš užpakalio nebėr unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojus - gražios foto thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai nugaletojams!!! thumbup.gif
Pirmoji vieta man wub.gif wub.gif wub.gif Nustebino labai daug balsu mano nuotraukytei blush2.gif oro_buckis.gif aciuks.gif Aciu visiems balsavusiems !!!
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas !!! thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 13 vasario 2011 - 12:03
Sveikinu nugalėtojus! Senučiukai tikrai labai mieli smile.gif
Ačiū balsavusiems už mano nykštukus wink.gif
Atsakyti
Sveikinimai!
paskutinę minutę balsavau už pirmą ir good.gif gaila asmeniškai, kad 4 vieta ne trejetuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 13, 10:42)

ko gero pelnytai, jei taip... biggrin.gif

Sveikinimai prizininkams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Senuciukai ir mano balseli gavo wub.gif
Atsakyti
O aš dar nesitikėjau šiandien rezultatų išvysti smile.gif Dėl pirmos vietos manau niekam klausimų nekyla smile.gif thumbup.gif
Atsakyti