Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

na tai "katalike" kad tau pritruko balso aš atiduosiu biggrin.gif nes kaip sakiau vieno nerandu kam paskirti.
Taip pat balsavau už senukus, nes man tokia nostalgija prisimenant savo senelius. ir šiaip graži foto. Ir taip pat už "nėštukų" pora. biggrin.gif
Atsakyti
Mano balsai:
"Širdele mano"
"Jau ta meilė"
"Po skėčiu"

Savo nuotaika dar patiko viena, nuo kurios čia tokių blink.gif buvo, bet jau tiek to :]], plius vinjetavimas ni...nors yra foto (kita), kurioje jis apskritai labai krinta į akis.

Už masines su matyt skirtingų šeimų vaikais labai nesvarsčiau ar balsuot dėl to paties kaip ir Tajai kilusio klausimėlio...;] , nors turiu minčių :], kad bent su dalim tėvų sutikimų iš vienos jų viskas OK.
Atsakyti
Atidaviau balsus:
"Ir naktyje šviesa"
"Žiūrėjimas viena kryptimi"
"59 metai kartu"
Atsakyti
[quote=Dagilis,2011 02 09, 12:03]
Mano balsai:
"Širdele mano"
"Jau ta meilė"
"Po skėčiu"
Aš taip pat nubalsavau uz "Jau ta meilė"
Atsakyti
Už šitas:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 09, 11:01)
Už šitas:

user posted image

va,šita graži, nemačiau konkurse, einu paieškot, ir antrą balsą skirsiu..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 09, 12:04)

aš irgi tik dabar pamačiau, nors žiūrėjau visas g.gif nesąmonės kažkokios... g.gif
Papildyta:
mane šita seniena žiauriai veža thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=21865
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 09 vasario 2011 - 12:42
Ši geriausia. smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=21877
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 09, 12:43)
aš irgi tik dabar pamačiau, nors žiūrėjau visas g.gif nesąmonės kažkokios... g.gif
Papildyta:
mane šita seniena žiauriai veža thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=21865

Taip, man taip pat labai patinka smile.gif Gali būti kad iš darželinokų balsą atimsiu ir duosiu šitai. Stabdo tik tai, kad ko gero ne tas žmogus, kuris įdėjo, fotorafavo.
Papildyta:
QUOTE(Smėlinukė @ 2011 02 09, 13:17)

Manęs šita kažko visai nekabina...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 09, 13:32)
Taip, man taip pat labai patinka smile.gif Gali būti kad iš darželinokų balsą atimsiu ir duosiu šitai. Stabdo tik tai, kad ko gero ne tas žmogus, kuris įdėjo, fotorafavo.

Aš net nepasvarsčiau apie tai. Vistiek juk visos teisės perduodamos klientui mirksiukas.gif Jei patinka, tai nereik stabdytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 09, 12:04)

Aš taip pat tik šiandien ją aptikau smile.gif Verta prieš balsuojant gerai peržvelgt visas foto, būna pamatai ko nematęs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 09, 13:33)
Aš net nepasvarsčiau apie tai. Vistiek juk visos teisės perduodamos klientui mirksiukas.gif Jei patinka, tai nereik stabdytis smile.gif

Autorinės neturtinės visada liks autoriui.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 09, 13:32)
Manęs šita kažko visai nekabina...

Ir manęs... idėja miela, bet fotkės formatas mažokas ir apskritai aš ją atsidarau ir man pirma mintis - bulviakasis unsure.gif Neįsivaizduoju kodėl, bet bulviakasis ir tiek doh.gif lotuliukas.gif Būna gi, kad nesąmonė lenda į galvą ir gana lotuliukas.gif
Atsakyti