Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

QUOTE(omsone @ 2011 02 08, 15:26)
Idomi, bet programa daug padirbeta. As kazkaip labai vertinu naturaluma  smile.gif

g.gif paversta i j/b kas dar nenaturalu?

LAbai faina nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
O aš suabejočiau, kad čia tik į j/b perversta. Panašu, kad nemažai kontrasto uždėta g.gif Bet kuriuo atveju ši foto manęs neužkabino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 08, 20:15)
O aš suabejočiau, kad čia tik į j/b perversta. Panašu, kad nemažai kontrasto uždėta g.gif Bet kuriuo atveju ši foto manęs neužkabino ax.gif

o mane kaip tik sita foto kabina. idomus apsvietimo sprendimas. tikrai originali mano nuomone. o del kontrasto, tai mano akiai ci nepersudyta, tuo labiau, kad konkursui foto smile.gif
Atsakyti
Aprimo truputi čia. Visos susimetė į kitą konkursą. biggrin.gif JAu 2 savo balsus atidaviau dabar dar 1 liko laisvas. Buvau nusprendusi balsuoti tik už suaugusių "meiles", nors ir labai daug meilių vaikučių foto. DAr pamastysiu tada kam ta 3 balsa atiduoti, gal dar nuomonė pasikeis smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Smagaus balsavimo visoms drinks_cheers.gif

Aš jau atidaviau savo balsus thumbup.gif . Sunku nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ir atidaviau, bet tik vieną balsą, už tą darželio meilę. linksma, su mintim, tiesiog graži foto.
kitos nekabina ,tai pagalvosiu dar ar duot bet kuriai, ar nei vienai... biggrin.gif
Atsakyti
Atidaviau savo 2 balsus, o trečias kol kas laisvas, nerandu kam atiduoti ax.gif
Atsakyti
na ka, atiduodam balsus už savo faforitus wub.gif
Atsakyti
As taip pat atidaviau savo balsiukus. Man kazkaip grazu vaikuciai buvo ir viena uz suaugusiuju senuku pora nubalsavau. Man kazkaip grazu wub.gif
Atsakyti
man irgi šį kartą visai nesudėtinga buvo išrinkti tris nuotraukas. Atidaviau balsus už nuotraukas Ak ta meilė, Jonuką ir Grytutę(bliūde) ir 2x2=4.

Darželio meilė irgi labai šauni foto, bet pagalvojau jog vargu ar mamytė dalyvaujanti su šia nuotrauka konkurse, gavo kitų tėvų sutikimą viešinti likusius vaikus. Man būtų labai nesmagu, jeigu pamatyčiau savo vaikų nuotraukas fotokonkurse interneto platybėse.
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=22025
vyrukui tai ryškiai ne bučinys svarbiausias hihihi.gif
Papildyta:
bet tikrai koks lengvas balsavimas, eidama nuo viršaus paskyriui 3 balsus ir žiūriu, kad jau ir viskas. Jokių galvosūkių, jokių abejonių thumbup.gif 3 ir taškas cool.gif
Atsakyti
išsirinkau:
user posted image

user posted image

user posted image

pritrūko balso
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 09, 10:06)
http://www.supermama...p...&phid=22025
vyrukui tai ryškiai ne bučinys svarbiausias hihihi.gif

tai jau tikrai biggrin.gif