o mane kaip tik sita foto kabina. idomus apsvietimo sprendimas. tikrai originali mano nuomone. o del kontrasto, tai mano akiai ci nepersudyta, tuo labiau, kad konkursui foto
Aprimo truputi čia. Visos susimetė į kitą konkursą. JAu 2 savo balsus atidaviau dabar dar 1 liko laisvas. Buvau nusprendusi balsuoti tik už suaugusių "meiles", nors ir labai daug meilių vaikučių foto. DAr pamastysiu tada kam ta 3 balsa atiduoti, gal dar nuomonė pasikeis
aš ir atidaviau, bet tik vieną balsą, už tą darželio meilę. linksma, su mintim, tiesiog graži foto. kitos nekabina ,tai pagalvosiu dar ar duot bet kuriai, ar nei vienai...
man irgi šį kartą visai nesudėtinga buvo išrinkti tris nuotraukas. Atidaviau balsus už nuotraukas Ak ta meilė, Jonuką ir Grytutę(bliūde) ir 2x2=4.
Darželio meilė irgi labai šauni foto, bet pagalvojau jog vargu ar mamytė dalyvaujanti su šia nuotrauka konkurse, gavo kitų tėvų sutikimą viešinti likusius vaikus. Man būtų labai nesmagu, jeigu pamatyčiau savo vaikų nuotraukas fotokonkurse interneto platybėse.
http://www.supermama...p...&phid=22025 vyrukui tai ryškiai ne bučinys svarbiausias Papildyta: bet tikrai koks lengvas balsavimas, eidama nuo viršaus paskyriui 3 balsus ir žiūriu, kad jau ir viskas. Jokių galvosūkių, jokių abejonių 3 ir taškas