Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

dar vienas naujas fotokonkursas. čia jau bus pasireikšti kraunant bile kokias nuotraukas bigsmile.gif keista kad dar nė vienos nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 07, 08:56)
Gera frazė, ko čia nesuprast? Kaip su interpretacijom jums? smile.gif

Kad čia nereikia nieko interpretuot, skaitai ir matai kas ten iš kur šviečia. hihihi.gif Tiesiai šviesiai be jokių perkeltinių reikšmių. Būtų ta šviesa "iš už nugaros" ar pan. tada galėtumėt pasakyt, kad nusiinterpretuoja, o dabar gaunas, kad "ką matau, tą dainuoju". Ką padarysi kad pas mus tie žodelyčiai nevienareikšmiai, sakyčiau kaip tik dedančiam apie tą daugiareikšmiškumą ir reiktų pagalvot beigi pasvert. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 13:44)
bet jei saules is uzpakalio neisims

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 07, 15:16)
Kad čia nereikia nieko interpretuot, skaitai ir matai kas ten iš kur šviečia. hihihi.gif  Tiesiai šviesiai be jokių perkeltinių reikšmių. Būtų ta šviesa "iš už nugaros" ar pan. tada galėtumėt pasakyt, kad nusiinterpretuoja, o dabar gaunas, kad "ką matau, tą dainuoju". Ką padarysi kad pas mus tie žodelyčiai nevienareikšmiai, sakyčiau kaip tik dedančiam apie tą daugiareikšmiškumą ir reiktų pagalvot beigi pasvert.  biggrin.gif

Bet kai zmogu myli tai gali ir sviesti is visur, ir tiesiogine, tongue.gif ir perkeltine prasme ax.gif

tuomet gi niekas nesvarbu... tik ji(s) rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau turbūt. :]]]
Įdomi vis tik ten ta "vieta": vieni ten ieško sliekų, kitiems iš ten saulė sušvinta...
Atsakyti
Senokai buvau cia uzsukus (i aptarimu temele). Bet matau viskas panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 07, 17:21)
Bet kai zmogu myli tai gali ir sviesti is visur, ir tiesiogine,  tongue.gif ir perkeltine prasme  ax.gif

tuomet gi niekas nesvarbu... tik ji(s)  rolleyes.gif

QUOTE(Dagilis @ 2011 02 07, 17:25)
Tai jau turbūt. :]]]
Įdomi vis tik ten ta "vieta": vieni ten ieško sliekų, kitiems iš ten saulė sušvinta...

ui nigaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas tiesa,tai ne melas,kai rozinius akinius uzsidedi,tai ir sviesa is uzpakalio sviecia lotuliukas.gif

l'eau,nu leiskit ir ne menininkams pasireikst,biskeli,nu tongue.gif neturi gi butinai visos tos nuotraukos studijines but,pamatysim kokiu rakandu naminiu,graziu/negraziu badu virtuviniu,spalvotu tapetu,gal koks vienas kitas geresnis linoliaumas pasitaikys,dar ziurek koks tevas per daug/per mazai apsirenges praplauks,gi reik vieno suoliuko pletkarkoms duot peno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 02 07, 14:21)
teoriškai ne, bet gi aš nematu kas kur pašalinta. tai lieka autorės sąžinei...
vieno konkurso metu, buvo įtarimų, kad mama "įklijav" vaikutį ant žolės.

psirodė, kad nieko panašus, bet autorė suminėjo, kas buvo padaryta su foto - paryškinta spalva, apkarpyta kraštai ir ... kažkokio filtro pagal;ba nuimti elektros laidai antram plane... aš net nežinočiau, kad jie ten buvo... ką jau kalbėti apir programos pritaikymus...

būtų malonu, kad tokių fintų narės nedarytų...
-----------

autorės atsakymas dėl įtarimo su klonuotu fonu
tas kampukas yra atrama ant kurios laikosi "baliejka"

Ruste, bet gi taisyklės draudžia kažką į kadrą įklijuot, o ne šalint iš jo.
Atsakyti
Rudeni darytos foto, taip visai netiketai rolleyes.gif bu6tu tikusios konkursui wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 07, 22:39)
Rudeni darytos foto, taip visai netiketai rolleyes.gif bu6tu tikusios konkursui wub.gif

user posted image

labai mielos. Kodel nedalyvauji konkurse?
Papildyta:
man kol kas tai si labai miela
user posted image

ors siaip tai yra ir daugiau labai mielu, pvz si:
user posted image

arba dar sita wub.gif :
http://www.supermama...116_0021847.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 07, 19:10)
Ruste, bet gi taisyklės draudžia kažką į kadrą įklijuot, o ne šalint iš jo.

tiesa, bet jie leisime šalinti kažką iš foto čia prasidės vėl nesąmonės.

vis tik pageidaujama kuo natūralesnės nuotraukos, gražios idėja, bei atlikimu, o ne iš prastos foto su PS pagalba padarytas "šedevras"..
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2011 02 06, 15:56)

man mimikos labai nenatūrlios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 07, 21:39)

nepyk, bet bliuras klaikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:57)
labai mielos. Kodel nedalyvauji konkurse?

konkure dalyvauju
o sitoi foto ne mano vaikai, ax.gif
Atsakyti