Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

QUOTE(Soy @ 2011 02 07, 14:01)
Ruste, ar gali dalyvauti nuotrauka, kurioje photoshop pagalba pasalinti tam tikri objektai?
Pvz. medis, zmogus, namas ir pan.?
Papildyta:
Kas cia apie sapus ir spuogus kalbejo? Gal praleidau. Ar toje nuotraukoje spuogas fonu klonuotu uzmaskuotas?

Koks skirtumas, kas užklonuota? Jei jau stulpo negalima užklonuot, tai vadinas ir spuogo negalima užklonuot. Kas čia per dvigubi standartai?

Ir apskritai - aš apie tai, kad nėra taisyklėse uždrausta pašalint ką nors iš kadro. Draudžiama į jį kažką papildomai patalpint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 07 vasario 2011 - 14:16
QUOTE(Soy @ 2011 02 07, 13:59)
Ruste, ar gali dalyvauti nuotrauka, kurioje photoshop pagalba pasalinti tam tikri objektai?
Pvz. medis, zmogus, namas ir pan.?

teoriškai ne, bet gi aš nematu kas kur pašalinta. tai lieka autorės sąžinei...
vieno konkurso metu, buvo įtarimų, kad mama "įklijav" vaikutį ant žolės.

psirodė, kad nieko panašus, bet autorė suminėjo, kas buvo padaryta su foto - paryškinta spalva, apkarpyta kraštai ir ... kažkokio filtro pagal;ba nuimti elektros laidai antram plane... aš net nežinočiau, kad jie ten buvo... ką jau kalbėti apir programos pritaikymus...

būtų malonu, kad tokių fintų narės nedarytų...

-----------

autorės atsakymas dėl įtarimo su klonuotu fonu

biggrin.gif aha, matosi kampukas, nes nebuvo niekas klonuojama. Išsidūrė komentatorė, nes mato, kad nėra nuklonuota ir ieško sliekų ten, kur jų nėra. O gal čia reiktų nuklonuot ir pažeisti taisykles? Apie horizontus... "horizontas kairėje yra dešiniojo kopija" ... ką aš žinau, džiaugiuosi, kad sugebu tobulai šešėlius ir horizontus padaryt, jei jau tokie pamąstymai pasistoja doh.gif priimu kaip komplimentą. biggrin.gif

tas kampukas yra atrama ant kurios laikosi "baliejka"
Atsakyti
Ką tai turi bendro su Valentino meile? Man tai labai negraži mintis kyla doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 07, 14:13)
Koks skirtumas, kas užklonuota? Jei jau stulpo negalima užklonuot, tai vadinas ir spuogo negalima užklonuot. Kas čia per dvigubi standartai?
Ir apskritai - aš apie tai, kad nėra taisyklėse uždrausta pašalint ką nors iš kadro. Draudžiama į jį kažką papildomai patalpint.

QUOTE(Rustė @ 2011 02 07, 14:21)
teoriškai ne

Ka as ir atsakiau i uzduota klausima - 'ne'. Tai tiek.
Atsakyti
nu bet jus jau visai...pamate teti su dukra ir jau jums mintys visokios kyla...
man valentinas irgi nesirisa,nei su tevo,nei su motinos meile,nei meile tarp broliu,seseru,vaiku ir t.t.,jei jau valentinas,tai turi but suaugusi pora,siek tiek svelnumo,siek tiek aistros (nepakenktu tikrai,tik estetiskos,aisku).Nu bet nekyla visokiu nesveiku minciu pamacius teva su dukra jau tikrai blink.gif
kiekvienas,matyt,mato pagal savo iskrypimo laipsni...
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 14:34)

Ne visi išfoto žino kur tėtis su dukra,kur brolis su sese, kur dėdė, teta su dukterėčia ar sūnėnu ir t.t.
Papildyta:
Šitos pavadinimas man patiko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 07, 15:44)
Ne visi išfoto žino kur tėtis su dukra,kur brolis su sese, kur dėdė, teta su dukterėčia ar sūnėnu ir t.t.

koks skirtumas,kad nezino? bet kas galva ant peciu nesiojasi,bent jau numanyt gali g.gif ar cia visi su kazkokiais iskrypimais kai kuriu nuomone g.gif

labai wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=21877
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 15:34)
nu bet jus jau visai...pamate teti su dukra ir jau jums mintys visokios kyla...
man valentinas irgi nesirisa,nei su tevo,nei su motinos meile,nei meile tarp broliu,seseru,vaiku ir t.t.,jei jau valentinas,tai turi but suaugusi pora,siek tiek svelnumo,siek tiek aistros (nepakenktu tikrai,tik estetiskos,aisku).Nu bet nekyla visokiu nesveiku minciu pamacius teva su dukra jau tikrai blink.gif

o gal paciai nuotraukos autorei tokios mintys kyla blink.gif uzvadino: JAUNIEJI unsure.gif nesirisa man kazkas... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 02 07, 16:16)
o gal paciai nuotraukos autorei tokios mintys kyla  blink.gif  uzvadino: JAUNIEJI unsure.gif  nesirisa man kazkas...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

pamirso zmogus smaila idet (aisku,geriau butu nepamirsus),bet vistiek man jokiu pedofilisku miniu nekyla schmoll.gif tongue.gif

matet,dar vienas konkursas yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 15:23)

matet,dar vienas konkursas yra bigsmile.gif

Aha, tik nelabai supratau vaikus fotografuoti ar jų pagamintą maistą.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 07, 11:44)
As tai siulyciau moderatoriams apsvarstyti varianta nebekurti aptarimo temos.
Nes mazeja dalyvaujanciu,nuotraukos akivaizdziai prasteja, o ir visi tie konkursai "nebeskanus" darosi...

susirenka etatines (nuotrauka apacioj) ir prasideda:  " Oj, koks rubelis". Kiek kainavo?  "oj, kokia bleka,man tokios reikia" "oj, kokios grindys- niekada tokiu sau nedeciau, geriau linoleumas", "o prie jo cia ta mergaite, sitoj nuotraukoj vietoj jos labiau tiktu senbernaru veisles suo", "kodel ant begiu nesimato atvaziuojancio traukinio, butu itemptas nuotraukos siuzetas, kaip kokio Krivicko laidoje"  ir t.t. ir t.t.
Pletkininkes, istisai mirkstancios aptarimuose, skaiciuojancios nuotraukas ir narstancios po kauleli  lotuliukas.gif  atrodo, kad jums uz tai moka biggrin.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 07, 15:26)
Aha, tik nelabai supratau vaikus fotografuoti ar jų pagamintą maistą.

Aha. smile.gif as irgi nelabai supratau. drinks_cheers.gif Bet ir temos aptarimu nera. Gal ten bus paaiskinimas smile.gif
Atsakyti