Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

QUOTE(Jakatta @ 2011 02 06, 15:56)

Mane irgi tie du baleikoj kažkuo žavi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 06, 20:04)
Mane irgi tie du baleikoj kažkuo žavi  thumbup.gif

mergyte grazi
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2011 02 05, 18:09)
Ir ka siulot? juk ta kuri buvo antra ideteta, nesazininga jei istrintu? ka moderatoriai mano?

Nieko smile.gif As tik pasvarsciau, kad faina, kad foto visos skirtingos, skirtingo siuzeto, o ne akivaizdziai panasaus siuzeto, tik tiek. Ir tik issakau asmenine nuomone, kad nors abi foto grazios, bet ta pirmoji spalvotoji tokia kaip lydere ir ikvepeja pries ana mano pojuciu.
Atsakyti
"Geriausia, ką gali padaryti - tai surasti žmogų, kuris tave mylėtų tokią, kokia esi: geros nuotaikos, blogos. Bjaurią, gražią. Už tai, ką tikrai turi. Tinkamas žmogus visada galvos , kad saulė šviečia tau iš užpakalio"

Nesupratau? g.gif lotuliukas.gif

Foto irgi tokia kaip čia pasakius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 07 vasario 2011 - 00:48
QUOTE(Ice @ 2011 02 07, 00:45)
Nesupratau? g.gif  lotuliukas.gif

Ai šiais laikais matyt dar ne taip būna. irnesakyk.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Bituko rubelis grazus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 07, 00:45)
"Geriausia, ką gali padaryti - tai surasti žmogų, kuris tave mylėtų tokią, kokia esi: geros nuotaikos, blogos. Bjaurią, gražią. Už tai, ką tikrai turi. Tinkamas žmogus visada galvos , kad saulė šviečia tau iš užpakalio"

Nesupratau? g.gif  lotuliukas.gif

Gera frazė, ko čia nesuprast? Kaip su interpretacijom jums? smile.gif
Atsakyti
As tai siulyciau moderatoriams apsvarstyti varianta nebekurti aptarimo temos.
Nes mazeja dalyvaujanciu,nuotraukos akivaizdziai prasteja, o ir visi tie konkursai "nebeskanus" darosi...

susirenka etatines (nuotrauka apacioj) ir prasideda: " Oj, koks rubelis". Kiek kainavo? "oj, kokia bleka,man tokios reikia" "oj, kokios grindys- niekada tokiu sau nedeciau, geriau linoleumas", "o prie jo cia ta mergaite, sitoj nuotraukoj vietoj jos labiau tiktu senbernaru veisles suo", "kodel ant begiu nesimato atvaziuojancio traukinio, butu itemptas nuotraukos siuzetas, kaip kokio Krivicko laidoje" ir t.t. ir t.t.
Pletkininkes, istisai mirkstancios aptarimuose, skaiciuojancios nuotraukas ir narstancios po kauleli lotuliukas.gif atrodo, kad jums uz tai moka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 vasario 2011 - 09:45
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 07, 09:44)
As tai siulyciau moderatoriams apsvarstyti varianta nebekurti aptarimo temos.
Nes mazeja dalyvaujanciu,nuotraukos akivaizdziai prasteja, o ir visi tie konkursai "nebeskanus" darosi...

susirenka etatines (nuotrauka apacioj) ir prasideda:  " Oj, koks rubelis". Kiek kainavo?  "oj, kokia bleka,man tokios reikia" "oj, kokios grindys- niekada tokiu sau nedeciau, geriau linoleumas", "o prie jo cia ta mergaite, sitoj nuotraukoj vietoj jos labiau tiktu senbernaru veisles suo", "kodel ant begiu nesimato atvaziuojancio traukinio, butu itemptas nuotraukos siuzetas, kaip kokio Krivicko laidoje"  ir t.t. ir t.t.
Pletkininkes, istisai mirkstancios aptarimuose, skaiciuojancios nuotraukas ir narstancios po kauleli  lotuliukas.gif  atrodo, kad jums uz tai moka biggrin.gif

user posted image

Tu musiek ta - su juoda bliuska? lotuliukas.gif Lyg ir ne su visais, bet vis tiek prie kebros trinies lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 07 vasario 2011 - 09:49
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 07, 10:48)
Tu musiek ta - su juoda bliuska? lotuliukas.gif Lyg ir ne su visais, bet vis tiek prie kebros trinies  lotuliukas.gif

Kur jau man prie jusu chebros...... doh.gif doh.gif Fantazijos tiek net netureciau rasineti "beleka".....
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 07, 08:56)
Gera frazė, ko čia nesuprast? Kaip su interpretacijom jums? smile.gif

Matyt blogai tongue.gif
Atsakyti
o taisyklės leidžia užklonuoti fonu pašalines detales?
Atsakyti