Įkraunama...
Įkraunama...

"Mudu du"

pirmą meilę prisimenu,tikrąją,o ne darželio schmoll.gif darželio meilė,nėra meilė mano akimis schmoll.gif tai draugystė.."aš su tavim nebedraugauju,jei tau Laura labiau patinka.." ir pan. gal dabar vaikai ir sako nebemyliu,bet kai aš augau,buvo nebedraugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 05, 19:17)
pirmą meilę prisimenu,tikrąją,o ne darželio schmoll.gif  darželio meilė,nėra meilė mano akimis schmoll.gif  tai draugystė.."aš su tavim nebedraugauju,jei tau Laura labiau patinka.." ir pan. gal dabar vaikai ir sako nebemyliu,bet kai aš augau,buvo nebedraugauju biggrin.gif

kas pasakys, kuri tikroji? biggrin.gif o daržely meilių dar ir kokių buvo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 vasario 2011 - 19:21
pirmą meilę prisimenu,tikrąją,o ne darželio schmoll.gif  darželio meilė,nėra meilė mano akimis schmoll.gif  tai draugystė.."aš su tavim nebedraugauju,jei tau Laura labiau patinka.." ir pan. gal dabar vaikai ir sako nebemyliu,bet kai aš augau,buvo nebedraugauju biggrin.gif

Beje, draugystė yra ne kas kita kaip viena iš meilės rūšių. Šiaip jau. Nors tą ką rašot apie darželį, tai aišku kad tiesiog nesat patyrus to apie ką moterys kalba, t.y. yos darželinės meilės (na gerai gerai, pagal suaugusių terminus galim sakyt simpatijos). irnesakyk.gif Būtent vaikiškos darželinės meilės, o ne "aš su tavim nebedraugausiu ar nebemylėsiu". Buvo ir visokių "aš mylėjau tave tau nežinant" ir pan. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 05 vasario 2011 - 19:38
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 05, 19:37)
Buvo ir visokių "aš mylėjau tave tau nežinant" ir pan.  tongue.gif

va va biggrin.gif aš lig šiol pamenu tą totaliai nekaltą vaikišką bučkį kažkur darželio teritorijoj auklėtojai nematant lotuliukas.gif ir vardą berniuko atsimenu biggrin.gif nebeatmenu dabar, kaip atrodė jis, bet pamenu, kad tada buvo laaabai gražus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 vasario 2011 - 19:41
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 20:41)
va va  biggrin.gif  aš lig šiol pamenu tą totaliai nekaltą vaikišką bučkį kažkur darželio teritorijoj auklėtojai nematant  lotuliukas.gif ir vardą berniuko atsimenu  biggrin.gif nebeatmenu dabar, kaip atrodė jis, bet pamenu, kad tada buvo laaabai gražus  biggrin.gif

wub.gif

kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
gaila, pavardės neatsimenu. paieškočiau Facebooke kokiam biggrin.gif
Atsakyti

O kokia ji ta tikroji? Gal apibrėžimą pateiksit?
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 05, 20:31)
O kokia ji ta tikroji? Gal apibrėžimą pateiksit?

Liūdna, kad Jūs dar šito nežinot...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 20:27)
gaila, pavardės neatsimenu. paieškočiau Facebooke kokiam  biggrin.gif

ir paaiškės kad jis visus tuos metus tavęs irgi ieškojo nes niekaip negali pamiršti to darželio bučinio ....ir nori viską pakartot biggrin.gif wub.gif

nes vajei kas tik manęs ten nerado kad ir kaip slepiuosi ir maskuojuosi vis tiek kažkaip vis randa meiles senos visokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 05 vasario 2011 - 21:07
QUOTE(A... @ 2011 02 05, 21:05)
ir paaiškės kad jis visus tuos metus tavęs irgi ieškojo nes niekaip negali pamiršti to darželio bučinio ....ir nori viską pakartot  biggrin.gif  wub.gif

nu gal nereikia... čia jau kažkaip nesveikai truputuką būtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 20:34)

tarkim graikai meilei apibūdinti (pagal skirtingus objektus/subjektus) turi daug skirtingų sąvokų. Ir visos jos kuo tikriausios. Liūdniau kai meilė pabandoma uždaryti tik po tuo, ką taip sakant minėtieji graikai vadina "eros". ;] Tame ir grožis, kad žmogus gali mylėti nuo mažų dienų. Ir tik todėl, kad nepatyrė "tos" meilės dar nereiškia, kad žmogus su tikra meile nepažįstamas apskritai. Ai tiesą sakant čia ir arkliui aišku, nieko naujo nepasakiau, tik keista kai suaugę žmonės visas kitas meilės apraiškas netikromis vadinti ima. :]
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 20:34)

blink.gif Apie ką tu čia? Man asmeniškai nesuprantamas meilės skirstymas į "tikras" ir "netikras". Ką reiškia mmergytes tikra meilė ir kuo ji tikresnė nei kokia kita? Ar meilė būtinai lygu aistra?
Atsakyti