pirmą meilę prisimenu,tikrąją,o ne darželio darželio meilė,nėra meilė mano akimis tai draugystė.."aš su tavim nebedraugauju,jei tau Laura labiau patinka.." ir pan. gal dabar vaikai ir sako nebemyliu,bet kai aš augau,buvo nebedraugauju
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 05, 19:17)
pirmą meilę prisimenu,tikrąją,o ne darželio darželio meilė,nėra meilė mano akimis tai draugystė.."aš su tavim nebedraugauju,jei tau Laura labiau patinka.." ir pan. gal dabar vaikai ir sako nebemyliu,bet kai aš augau,buvo nebedraugauju
kas pasakys, kuri tikroji? o daržely meilių dar ir kokių buvo
Beje, draugystė yra ne kas kita kaip viena iš meilės rūšių. Šiaip jau. Nors tą ką rašot apie darželį, tai aišku kad tiesiog nesat patyrus to apie ką moterys kalba, t.y. yos darželinės meilės (na gerai gerai, pagal suaugusių terminus galim sakyt simpatijos). Būtent vaikiškos darželinės meilės, o ne "aš su tavim nebedraugausiu ar nebemylėsiu". Buvo ir visokių "aš mylėjau tave tau nežinant" ir pan.
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 05, 19:37)
Buvo ir visokių "aš mylėjau tave tau nežinant" ir pan.
va va aš lig šiol pamenu tą totaliai nekaltą vaikišką bučkį kažkur darželio teritorijoj auklėtojai nematant ir vardą berniuko atsimenu nebeatmenu dabar, kaip atrodė jis, bet pamenu, kad tada buvo laaabai gražus
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 20:41)
va va aš lig šiol pamenu tą totaliai nekaltą vaikišką bučkį kažkur darželio teritorijoj auklėtojai nematant ir vardą berniuko atsimenu nebeatmenu dabar, kaip atrodė jis, bet pamenu, kad tada buvo laaabai gražus
kaip gražu
O kokia ji ta tikroji? Gal apibrėžimą pateiksit?
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 05, 20:31)
O kokia ji ta tikroji? Gal apibrėžimą pateiksit?
Liūdna, kad Jūs dar šito nežinot...
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 05, 20:27)
gaila, pavardės neatsimenu. paieškočiau Facebooke kokiam
ir paaiškės kad jis visus tuos metus tavęs irgi ieškojo nes niekaip negali pamiršti to darželio bučinio ....ir nori viską pakartot
nes vajei kas tik manęs ten nerado kad ir kaip slepiuosi ir maskuojuosi vis tiek kažkaip vis randa meiles senos visokios
QUOTE(A... @ 2011 02 05, 21:05)
ir paaiškės kad jis visus tuos metus tavęs irgi ieškojo nes niekaip negali pamiršti to darželio bučinio ....ir nori viską pakartot
nu gal nereikia... čia jau kažkaip nesveikai truputuką būtų
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 20:34)
tarkim graikai meilei apibūdinti (pagal skirtingus objektus/subjektus) turi daug skirtingų sąvokų. Ir visos jos kuo tikriausios. Liūdniau kai meilė pabandoma uždaryti tik po tuo, ką taip sakant minėtieji graikai vadina "eros". ;] Tame ir grožis, kad žmogus gali mylėti nuo mažų dienų. Ir tik todėl, kad nepatyrė "tos" meilės dar nereiškia, kad žmogus su tikra meile nepažįstamas apskritai. Ai tiesą sakant čia ir arkliui aišku, nieko naujo nepasakiau, tik keista kai suaugę žmonės visas kitas meilės apraiškas netikromis vadinti ima. :]
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 20:34)
Apie ką tu čia? Man asmeniškai nesuprantamas meilės skirstymas į "tikras" ir "netikras". Ką reiškia mmergytes tikra meilė ir kuo ji tikresnė nei kokia kita? Ar meilė būtinai lygu aistra?