Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 02 02, 17:22)
Skaičiau, kad ryklio taukai labai gerai imunitetą stiprina. Įdomi jūsų nuomonė?

Kristinukas, bet kaip sunku, kai vienas gydytojas sako viena, o kitas - visai ką kita.

Bet vaikams iki 12 m. negalima... Mano uosvė geria Alkymer firmos ryklių taukus, sako, jai labai padeda imuninei sistemai. Aš pati geriu Oscilo ir homeopat. lašiukus, tai man irgi, sakyčiau, labai padeda. biggrin.gif

argus, kai aš abejoju, kuris gydytojas teisus, visada einu pas trečią. mirksiukas.gif Be to, dažniausiai iš vaiko savijautos matosi, ar jam labai blogai, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 02, 18:09)
Bet vaikams iki 12 m. negalima... Mano uosvė geria Alkymer firmos ryklių taukus, sako, jai labai padeda imuninei sistemai. Aš pati geriu Oscilo ir homeopat. lašiukus, tai man irgi, sakyčiau, labai padeda.  biggrin.gif

Bet tai kad negalima vaikams iki 12 m. radau tik dviejuose informaciniuose lapeliuose. Alkymer ir Ekogal nebuvo parašyta, kad negalima vaikams. Na buvo parašyta, kad nuo 4 metų.
Atsakyti
Kiek teisybės, nežinau, bet paskaityti verta http://projektai.del...u.d?id=41511955
Atsakyti
Papildyta:
jei jau nuspręsite darytis alerginį testą, jį daro ir Karoso gatvėje alergologai - rekomenduoju Dumbrauskienę - ji siūlo homeopatiją gydymui, bet pati nėra homeopatė. Testas daromas ant rankos.
Iš kraujo mėginio testą daro Endemike Naujojo Sodo gatvėje (bent prieš 2 metus tai tikrai darė)
[/quote]

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 02, 17:22)
Skaičiau, kad ryklio taukai labai gerai imunitetą stiprina. Įdomi jūsų nuomonė?

Bent man Alkymer labai pasiteisino, o pediatre didziajai patare duot tik nuo 6 metu mirksiukas.gif Taviskis jau perkopes 6 metu riba, tai manau, kad nuo karto, 2 per savaite nepakenksi ax.gif
Atsakyti
http://www.balsas.lt...ykcio-ir-pavydo - apie mitybą
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 02, 17:34)
Sudėtis yra gera, žinoma, bandykit, homeopatija vaiko nenunuodysit. Nors mes asmeniškai stengiamės vartoti vienkomponenčius žirniukus (pvz, į antigripinum sudėtį įeinanti Pulsatilla labai efektyviai gydo dukrytės slogą - ir man pačiai pulsatilla efektyviausia). Bet čia reikia žiūrėti, visi tie komponentai, įeinantys į Antigripino sudėtį gydo arba slogos vienokią ar kitokią rūšį, ar gerklę (juk sloga gali būti ir skysta, ir klampi, ir bespalvė, ir geltona ar žalia). Yra aibė požymių, pagal kuriuos reikia pasirinkt žirniukus.

Kirke, iš mano pastebėjimų (sūnus turi alerginį rinitą), žalia ar geltona sloga būna virusinės slogos pasekmė, ir mūsų atveju buvo užsitęsę net iki 2 mėnesių. O alerginis rinitas pasireiškia skaidria sloga, užburkimu ir čiauduliu. Gleivinė daugeliu atveju alergiškiems vaikams ne tik išburksta, bet ir pastorėja, o tai sunku atskirti nuo paburkimo, todėl tradiciniai gydytojai dažnai tokiu atveju siūlo Nasonex arba Beconase, kaip žinia , jie abu hormoniniai.
Mums pavyko tą paburkimą sumažinti specialiais homeopato skirtais lašiukais. Nes po tų lašų vartojimo kai nuėjome pas LOR, tai sakė, viskas LABAI gerai pas sūnų, jokio paburkimo nebelikę, o prieš tai paburkimas būdavo pastoviai.  Ir aš pati matau, kaip jis laisvai kvėpuoja dabar, kai anksčiau pastoviai nosis būdavo užsikimšus.

Aciu uz acakyma o kur jus ysigijat vienkomponencius zirniukus?
Pas Homeopatus dabar neturiu galimybiu o ir lt nesimeto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2011 02 03, 19:09)
Aciu uz acakyma o kur jus ysigijat vienkomponencius zirniukus?
Pas Homeopatus dabar neturiu galimybiu o ir lt nesimeto unsure.gif

Na be homeopato pagalbos su vienkomponenčiais sudėtinga. Čia ne cheminiai vaistai, kurie visiems tie patys tinka.
O šiaip, iš savo pastebėjimų, tai homeopato konsultacijos ir vaistai kainuoja paprastai pigiau, nei kai serga cheminiai vaistai. Gal kitos pasakys kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 03, 20:19)
Na be homeopato pagalbos su vienkomponenčiais sudėtinga. Čia ne cheminiai vaistai, kurie visiems tie patys tinka.
O šiaip, iš savo pastebėjimų, tai homeopato konsultacijos ir vaistai kainuoja paprastai pigiau, nei kai serga cheminiai vaistai. Gal kitos pasakys kitaip g.gif

:)turbut tikra tiesa doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 03, 19:19)

Pritariu 100 % drinks_cheers.gif

Vienkomponenčiai Klaipėdoje parduodami Medikanos vaistinėje Daukanto gatvėje. Iš kur esate? mamos iš kitų miestų patarti galėtų.
Na, o jei nėra tų galimybių, bandykite daugiakomponenčius. Anksčiau, kai dar pas homeopatą nesilankėm, aš vaikams Coryzalia duodavau nuo slogos, tai suveikdavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 02, 15:02)
Kažkaip ne per seniausiai girdėjau Utenos žemės kolegijos vienos pedagogės kalbą - ji pasakė, kad prieš keletą metų beveik visuose pieno produktuose buvo rasta priedų. Ir kai maisto kontrolė pasakė, kad nėra, ji tik paminėjo - nu gal ir pasikeitė kas dabar.
Abejoju, kad dabar nededa ar mažiau deda tų priedų.

Ko gero turėjo omenyje, kad pieno produktuose buvo rasta antibiotikų ir inhibitorių. Nemanau, kad jų dabar nėbėra, greičiausiai tik neafišuojama. schmoll.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 02, 16:34)
Kirke, iš mano pastebėjimų (sūnus turi alerginį rinitą), žalia ar geltona sloga būna virusinės slogos pasekmė, ir mūsų atveju buvo užsitęsę net iki 2 mėnesių. O alerginis rinitas pasireiškia skaidria sloga, užburkimu ir čiauduliu. Gleivinė daugeliu atveju alergiškiems vaikams ne tik išburksta, bet ir pastorėja, o tai sunku atskirti nuo paburkimo, todėl tradiciniai gydytojai dažnai tokiu atveju siūlo Nasonex arba Beconase, kaip žinia , jie abu hormoniniai.
Mums pavyko tą paburkimą sumažinti specialiais homeopato skirtais lašiukais. Nes po tų lašų vartojimo kai nuėjome pas LOR, tai sakė, viskas LABAI gerai pas sūnų, jokio paburkimo nebelikę, o prieš tai paburkimas būdavo pastoviai.  Ir aš pati matau, kaip jis laisvai kvėpuoja dabar, kai anksčiau pastoviai nosis būdavo užsikimšus.

Kristinukai, žinau visa tai. 4u.gif Tik vat kas įdomiausia, kad iš ryto išpūsdavo žalią snarglį, o vėliau bėgdavo kaip vanduo arba balkšvos spalvos. Todėl ir išbandžiau Hepar sulfur, nes Silicea reikiamo poveikio nepadarė.
O čiaudulio niekada sūnui nebūna, tik nuo paleistuvės čiaudėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 03, 21:14)
Pritariu 100 %  drinks_cheers.gif

Vienkomponenčiai Klaipėdoje parduodami Medikanos vaistinėje Daukanto gatvėje. Iš kur esate? mamos iš kitų miestų patarti galėtų.
Na, o jei nėra tų galimybių, bandykite daugiakomponenčius. Anksčiau, kai dar pas homeopatą nesilankėm, aš vaikams Coryzalia duodavau nuo slogos, tai suveikdavo.  ax.gif

As is mazo miestelio Kazlu Ruda geriausia man Kaunas arba Marijampole 4u.gif

O siuos gal paprastoi vaistinei galima ysigyti?
Atsakyti