Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 03 09, 10:39)
Ventolinas šiaip širdį veikia - nėra jau jis toks nekenksmingas.

Geriamas taip, per širdį duoda. O kvėpuojamas? g.gif Lyg ir ne
Atsakyti
sveikos smile.gif

http://conference.de....show.sym?id=63

Atsakyti
http://conference.de...show.sym?id=63# šiuo metu vykstanti Delfi konferencija su homeopatu

susidubliavom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 09 kovo 2011 - 11:30
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra VII @ 2011 03 08, 20:08)
Phosphorus gal pades. Jis prie laringitu. O jei gerkle tik raudona tai gal uzteks beladonos. Arba duok kompleksa Angin heel.

Klausiu dukros ar skauda gerklę. Tai ne, neskauda. Galvoju patikrinsiu, nu ir raudona. Negi gali neskaudėt? unsure.gif Kap tik ryt pas homeopatą, tai vis ramiau, nes man su tais žirniukais pačiai atsirinkt doh.gif Kada jau matosi, kad neveikia? Po kelių sudavimų ar po kelių dienų? blush2.gif
Ir pvz. kiek homeopatinių vaistų sudaro jūsų vaistinėlę, kad turėt netikėtoms ligoms. Na kad nereiktų lėkt į vaistinę, nes juk ne kiekvienoj nusipirksi.
Atsakyti
Cia merginos klausinejo kur juodgrudes (seklytes) isigyti. As gavau Uzgaveniu mugej Klaipedoje, sake savaitgali si vaziuos i Kauna Kaziuko muge. O fasuoja 7 Ievos namai. Vaziuosiu pati i Kauna,tai dar paimsiu ju prieskoniu arbatos. man patiko.
Atsakyti
Dėl sirupinio Ventolino, tai aš girdėjau, kad negerai, dėl kvėpuojamo - ne. Na, nezinau, mums homeopatas sakė, jis nekenkia, o be to, prie priepolio kazko per daug ir neprigalvosi...

Tiesa, turiu pasiūlymą - gal sekančią temą gali atidaryti mama, kuri turi susistemintą informaciją kompe?
Atsakyti
Vakar per laidotuves kojas pašalau, tad jaučiuosi nekaip. Šaltis krečia kažkaip, ir temperatūra kažkokia 37,2. Ką rekomenduotume?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 09, 17:43)
Vakar per laidotuves kojas pašalau, tad jaučiuosi nekaip. Šaltis krečia kažkaip, ir temperatūra kažkokia 37,2. Ką rekomenduotume?

Pradžiai bandyk Aconitum, kol pradės lįsti kiti požymiai. Jei neturi, galima mėgint Engystol, Influcid.
O dar labai gerai imbiero, citrinos ir medaus arbata.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 09, 16:04)
Dėl sirupinio Ventolino, tai aš girdėjau, kad negerai, dėl kvėpuojamo - ne. Na, nezinau, mums homeopatas sakė, jis nekenkia, o be to, prie priepolio kazko per daug ir neprigalvosi...

tas ir yr tiesa, prie priepolio kažko neprigalvosi.
o tas geriamas daugiau patenka jo į kraują, nei kvėpuojamo, todėl labiau kenkia širdžiai. bet šiaip jau abu gi plečia kraujagysles, verčia širdį smarkiau dirbt, tai širdis vis tiek gauna krūvį. tik manau mažesnį, nei smegenys, kai vaikas dūsta...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti