Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 03 02, 19:50)
Na o as savo vaikui irgi niekaip nepazaboju slogos, nuo penktadienio.
Gal bandyti Obuoliausios minima Aconitum bandyti, nes jau nebezinau ka ir beduoti vaikui. Siandien dar Thujos sulasinau ryte, dar vakare lasinsiu nes ten tik du kartus galima berods, nu zesiu gal dar tas ka pades. Nes jau ziuriu nuo slogos karkaliuoja kosuliukas, bijau kad nenukeliautu zemyn.

O kodėl tik du kartus per dieną galima Thujos aliejų lašinti? ax.gif Ar dėl vaikiuko amžiaus, ar dėl ko kitko?
Man homeopatinėj vaistinėj, kai pirkau šį aliejų, sakė, kad galima 5 kartus per dieną lašinti.
O homeopatijos temoj radau va tokį Crystalline pasisakymą apie tujų aliejų:
"to paties klausiau gyd. Misio- jokiu apribojimu vartojimui, ir sergant, ir profilaktiskai. Kaip pakomentavo, tujos aliejus saugo nuo adenoidu isvesejimo. Mums jis buvo efektyvus tirstos slogos atveju Bet lasindavau i kiekviena nosies landa po ketvirti-trecdali pipetes ( man taip efektas pasimate) , tiesiog iki rykles per nosi nutekedavo."
Įdomu būtų išgirsti daugiau nuomonių, saviškei kaip tik bandau su tujos aliejum įveikti geltonai žalsvą tirštą slogą... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 07 kovo 2011 - 16:01
QUOTE(argus @ 2011 03 07, 13:05)
Merginos - parsiunčiau ir turiu kompiuterinį variantą SInelnikovo Pamilk ligą savo bet rusiškai. Jei reikia kam, yra įdėta grupėje.

o kaip galima prisijungti prie grupės?
Atsakyti
QUOTE(I-V-A @ 2011 03 07, 13:38)
Laba diena, mamytes! Buciau labai dekinga, jei padetumet... Patarkite, ka galeciau nupirkti ir kokiom potencijom kudikeliui 1 sav.: nuo pilvuko diegliu (ypac aktualu siuo metu), dantuku dygimo skausmo (jau is anksto ruosiuosi... smile.gif), temperaturos ir mazakraujystes(irgi aktualu siuo metu). Is anksto labai ACIU!

Mums nuo pilvo diegliu homneopate skyre Magnesium phosp. 6pot. kelis kart dienoj, nors pasak mediku savaites kudikeliui dar negali buti diegliu, diegliai atsiranda po 2 ar 3 savaiciu. Dantuku dygimo metu padeda Cammomila, o nuo temperaturos Aconitum. Paskaitinek temu, daug pasisakymu siais klausimukais.

[quote=lydekaite,2011 03 07, 16:39]
O kodėl tik du kartus per dieną galima Thujos aliejų lašinti? ax.gif Ar dėl vaikiuko amžiaus, ar dėl ko kitko?
Man homeopatinėj vaistinėj, kai pirkau šį aliejų, sakė, kad galima 5 kartus per dieną lašinti.

Radau savo uzrasuose, kuriuos dariausi kopindama mamu pasisakymus. Galima gal ir 5 kartus. Pati sau lasinausi, tai man patiko sis aliejukas, nes jis ne aitrus, be kvapo, nedirgina nosies ir svarbiausia man ir mano vaikuciui padejo nuo slogos thumbup.gif thumbup.gif as lasinau du kart dienoje, po gera lasa pipeteje smile.gif
Atsakyti
Aciu.
QUOTE(argus @ 2011 03 07, 13:05)
Merginos - parsiunčiau ir turiu kompiuterinį variantą SInelnikovo Pamilk ligą savo bet rusiškai. Jei reikia kam, yra įdėta grupėje.

Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 03 07, 16:39)
O kodėl tik du kartus per dieną galima Thujos aliejų lašinti?  ax.gif Ar dėl vaikiuko amžiaus, ar dėl ko kitko?
O homeopatijos temoj radau va tokį Crystalline pasisakymą apie tujų aliejų:
"to paties klausiau gyd. Misio- jokiu apribojimu vartojimui, ir sergant, ir profilaktiskai. Kaip pakomentavo, tujos aliejus saugo nuo adenoidu isvesejimo. Mums jis buvo efektyvus tirstos slogos atveju  Bet lasindavau i kiekviena nosies landa po ketvirti-trecdali pipetes ( man taip efektas pasimate) , tiesiog iki rykles per nosi nutekedavo."
Įdomu būtų išgirsti daugiau nuomonių, saviškei kaip tik bandau su tujos aliejum įveikti geltonai žalsvą tirštą slogą...  ax.gif

Man asmeniškai pasipylė kraujas iš nosies palašinus pora dienų tujos aliejų doh.gif Ir kelias dienas vargau, kol susitvarkė tas kraujavimas iš nosies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 07 kovo 2011 - 19:05
QUOTE(Renna @ 2011 03 07, 19:04)
Man asmeniškai pasipylė kraujas iš nosies palašinus pora dienų tujos aliejų  doh.gif Ir kelias dienas vargau, kol susitvarkė tas kraujavimas iš nosies.

Renna, pamenu, esat minėjusi apie kraujavimą iš nosies, bet tada rašėt apie kėnio aliejų. rolleyes.gif
Manau, čia du skirtingi aliejai - vienas homeopatinis, potencijuotas, kitas - eterinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 07 kovo 2011 - 20:19
Aciu Skirmantuks81!
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 03 07, 21:12)
Renna, pamenu, esat minėjusi apie kraujavimą iš nosies, bet tada rašėt apie kėnio aliejų.  rolleyes.gif
Manau, čia du skirtingi aliejai - vienas homeopatinis, potencijuotas, kitas - eterinis.

Oho, tikrai bigsmile.gif reiks tujų išbandyt bigsmile.gif nes kėniu nusivylus labai doh.gif
Pamačiau, kad apie aliejų lašinamą į nosį kalbat, tai iš kart blogos asociacijos sukilo lotuliukas.gif net nėjau į dėžutę dirstelėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 07, 23:11)
Oho, tikrai bigsmile.gif  reiks tujų išbandyt bigsmile.gif  nes kėniu nusivylus labai doh.gif
Pamačiau, kad apie aliejų lašinamą į nosį kalbat, tai iš kart blogos asociacijos sukilo lotuliukas.gif  net nėjau į dėžutę dirstelėt doh.gif

Vaje, betgi keniu toks aitrokas blink.gif blink.gif as i lempa kaitinu si alieju, tai jo kvapas labai stiprus buna, nenuostabu kad jums sukele kraujavima is nosies 4u.gif
o thuju aliejus man liuksiskai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
visa mano šeimyna šiandien turėjom vizitą pas homeopatę. Pasirodėm profilaktiškai smile.gif
Sūnui alergija dulkių erkėms sumažėjusi, todėl Silicea 30 pakeitė į Lycopodium 6. Žiūrėsim koks rezultatas bus po šito.
Dukrai prie dantų dygimo prie Camomilos pridėjo Sulfur 30 po 1 ž. vakarais kas dvi-tris dienos. Jai ilgai kalasi dantys- t.y. ilgai būna paburkusios dantenos, o po to staigiai, per porą dienų išlenda visas dantis. Dėl tokio dygimo sloga kamuoja antra savaitė, šiurkščios blauzdos ir skruostai ir patraiškanojusios akys. Kaip sakė homeopatė Sulfur padeda, kai sustiprėja alerginės reakcijos dantų dygimo periodu.
Man nuo padidėjusio rūgštingumo (nėštumo metu) skyrė Capsicum 6. Žiūrėsiu kaip suveiks, nes visokie Renie ir Gastal tektų čiulpti kas valandą, kad normaliai jausčiausi doh.gif
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 03 07, 17:54)
Mums nuo pilvo diegliu homneopate skyre Magnesium phosp. 6pot. kelis kart dienoj, nors pasak mediku savaites kudikeliui dar negali buti diegliu, diegliai atsiranda po 2 ar 3 savaiciu. 

drinks_cheers.gif su skirmantuks81 dukrai diegliai atsirado po savaitės nuo gimimo. Gerai, kad baigėsi pakankamai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 07, 20:04)
Man asmeniškai pasipylė kraujas iš nosies palašinus pora dienų tujos aliejų  doh.gif Ir kelias dienas vargau, kol susitvarkė tas kraujavimas iš nosies.

Vargas kai pradeda kraujuoti nosis, tada tris dienas negalima šnypšti, krapštyti, valgyti karšto maisto, sunkiai dirbti. Betgi atrdau, kad lydytas sviestas labai gerai padeda thumbup.gif . Tiesiog patepi iš karto po kraujavimo, nosytėje minkšta ir šašas nesusidaro. O kaip tik dėl to šašo ir visos problemos. Patepus bet kuo kitu vėl kraujuoti pradeda.
Atsakyti
Mums gydytojas phosphor hommacord liepė gerti kai iš nosies kraujas bėga.

Vilnele, keliais puslapiais atgal yra nuoroda į tą grupę
Atsakyti