Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Renna @ 2011 03 06, 18:11)

Beto gaila, kai vaikas laikomas "ant dietos"  blush2.gif

na, "dietai" būna daug priežasčių, ne tik iš ekologškumo ar kt paskatų, kaip supratau Argus sūneliui atopinis dermatitas palengvėjo/praėjo laikantis dietos.
mūsų promočiutei irgi gaila proanūkio, nes kaip jis gi dabar, pas ją į svečius atėjęs net duonos negali valgyti, vieną sviestą laižo (kas trukdo turėti bemielės duonso, kurią jis gali valgyt? biggrin.gif ). o kad jis po to viduriuos mėnesį ir gersim vaistus ištisai, tai to jau nebegaila.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 04, 21:07)
temperatūra šokinėja jau antras mėnuo. Padarė kraujo, šlapimo, Mantu tyrimus - viskas norma. Kol kas nieko nedarau, nes nesijaučia blogai, apetitas geras, nėra silpna, neprakaituoja ir pan. O viskas prasidėjo būtent po Klacido.

Jei tyrimai nieko bloga nerodo, tai gal tiesiog po paskutinio sirgimo liko tokia temperatūros uodegėlė?... Mano mažei taip buvo šią žiemą - slogytė baigėsi (jokių cheminių vaistų nenaudojom, tik umckalor'ą), o temperatūra šokinėjo: rytais 36,7, po pietų miego 37-37,5. Nematavusi niekaip nebūčiau galėjus įtarti, kad vaikui tempa virš 37. Pasidarėm kraujo tyrimą, visi rodikliai buvo geri. Daktarė tada pasakė, kad tiesiog kartais lieka tokios uodegėlės, kurios nukrenta savaime arba su sekančiu sirgimu, tad galim eiti į lauką, maudytis ir tiesiog nekreipti dėmesio. Pamiršau ir daugiau nematavau.
Gal ir jums panaši uodegėlė užsiliko, ypač jei tempa pradėjo šokinėti po sirgimo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 03 06, 21:38)
na, "dietai" būna daug priežasčių, ne tik iš ekologškumo ar kt paskatų, kaip supratau Argus sūneliui atopinis dermatitas palengvėjo/praėjo laikantis dietos.
mūsų promočiutei irgi gaila proanūkio, nes kaip jis gi dabar, pas ją į svečius atėjęs net duonos negali valgyti, vieną sviestą laižo (kas trukdo turėti bemielės duonso, kurią jis gali valgyt?  biggrin.gif ). o kad jis po to viduriuos mėnesį ir gersim vaistus ištisai, tai to jau nebegaila.

Visiškai pritariu. thumbup.gif
Atsakyti
Fedes, aš ankščiau irgi mąsčiau taip pat, kas trukdo močiutei duot tokį maistą, koks vaikui yra tinkamas. Ir po ilgų pykčių ir savęs "perlaužimo" supratau, kad tai mano vaikas ir mano pareiga. Ir pas močiutę abu vaikai ilgą laiką keliavo su savo lauknešėliu (net sriubos ir tos įdėdavau), tiesiog pasitardavom su vaikais ką jis norėtų ir galėtų valgyt ir sukomplektuodavom. Reikalaut iš kito žmogaus, kad bėgtų nusipirkt kitokios duonos ar dar kažko man dabar jau atrodo nesuprantama. Po tokio žingsnio nutiko dar vienas dalykas, tiesiog pasibaigė "įtampos" tarp manęs ir močiutės ir manau vaiką tai irgi paveikė labai teigiamai.
Beje tokiam žingsniui labai paskatino Sinelnikovo knyga "Pamilk ligą savo".
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 06, 19:11)

Renna, iš patirties žinau, kad gali nei šlapimas nei kraujas nerodyti ir būt rimtų ligų.
Šiuo metu į ligoninę neguldžiau, nes kaip sakiau - įtariu priežastį - tai žarnyną. Ir kaip minėjau, bulkutės kaip suprantu būtent dėl to ir sukelia - tai pasikartojo atsukus man ruletę atgal kelis kartus. Nes kai prisivalgė keptos duonos, o po gero laiko tarpo pasimatavo - buvo 37,3. O su žarnynu kaip sakiau turi problemų ir dabar net pastebiu jas.
O vaikų man turėti yra vos keli procentai. Visada norėjau turėtu du vaikus.
Ir nėra jau jis taip apšokinėjamas ar po stikliniu gaubtu. Taip saugau, nes žinau kur ir kokios tos problemos. Juk kai vaikas alergiškas, tai neduodat jam tų produktų nuo kurių beria. Lygiai taip pat ir aš.

Temperatūra atrodo normalizavosi, laikosi kaip ir anksčiau kad būdavo iki ligos. Tačiau padėjo Tuberculinum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 07 kovo 2011 - 08:38
Sveikos. Del mamyciu pienliges: yra toks mycox homeopatinis nuo grybeliu. Gal kam pades...
Atsakyti
Klausimas ne itema. Ar neturit knygos "pamilk liga savo" elektronines versijos? Butu neblogai jei idetumet i argus sukurta grupe. IR DIDELIS ACIU ARGUS UZ TA GRUPE-FORUMA.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 07, 08:10)
Fedes, aš ankščiau irgi mąsčiau taip pat, kas trukdo močiutei duot tokį maistą, koks vaikui yra tinkamas. Ir po ilgų pykčių ir savęs "perlaužimo" supratau, kad tai mano vaikas ir mano pareiga. Ir pas močiutę abu vaikai ilgą laiką keliavo su savo lauknešėliu (net sriubos ir tos  įdėdavau), tiesiog pasitardavom su vaikais ką jis norėtų ir galėtų valgyt ir sukomplektuodavom.  Reikalaut iš kito žmogaus, kad bėgtų nusipirkt kitokios duonos ar dar kažko man dabar jau atrodo nesuprantama. Po tokio žingsnio nutiko dar vienas dalykas, tiesiog pasibaigė "įtampos" tarp manęs ir močiutės ir manau vaiką tai irgi paveikė labai teigiamai.
Beje tokiam žingsniui labai paskatino Sinelnikovo knyga "Pamilk ligą savo".

tai mes ir nespykstam visiškai drinks_cheers.gif
tik gyvena šalai,t ia kai net dviem minutėm užsuki, maitina ir stebisi, akipč ia vaiką alkaną tiap laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 07, 12:32)
tai mes ir nespykstam visiškai  drinks_cheers.gif
tik gyvena šalai,t ia kai net dviem minutėm užsuki, maitina ir stebisi, akipč ia vaiką alkaną tiap laikyt  biggrin.gif

Jo jo, kaip čia taip tą vaiką kankini taip maitindama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kad vaikui paskui visas kūnas niežti, viduriai užkietėję, bezda kaip išprotėjęs, tai čia nesikankina. Ach tos močiutės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 06, 18:11)
Man pačiai yra buvę, kad svaigo galva stipriai, vaikščiodavau kaip girta, pasienius ramsčiau - pasidariau tyrimus, viskas super, nėr jokių ligų požymių...padėjo tuomet tik Gelsenium... taip ir nesupratau, kas ten man buvo...

QUOTE(nikofija @ 2011 03 06, 18:53)
Renna, man panašiai su galvos svaigimu buvo. Tik man Gelsemium iki galo nepadėjo, užbaigiau su Neuro kompleksu. Matomai nervinio pagrindo. Ir dabar būna kartais , kad nestabiliai jaučiuosi, tada neuro turiu po ranka.  smile.gif Užtat ieškau vis konstitucinio, bet vis pati,pati...be gydytojo pagalbos. Įdomu rasiu ar ne?  biggrin.gif

aš ieškojau priežasčiū ir ginekologė uždraudė KT - jokios formos negaliu K schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytes! Buciau labai dekinga, jei padetumet... Patarkite, ka galeciau nupirkti ir kokiom potencijom kudikeliui 1 sav.: nuo pilvuko diegliu (ypac aktualu siuo metu), dantuku dygimo skausmo (jau is anksto ruosiuosi... smile.gif), temperaturos ir mazakraujystes(irgi aktualu siuo metu). Is anksto labai ACIU!
Atsakyti
Merginos patarkit, prašau.

Likom šį mėnesį be savo homeopatės, bet aš savarankiškai dar neatrenku kaip čia mums gydytis. Mano mažei prieš 1,5 savaitės buvo virusas, ir kosėjo, ir slogavo. Paskui lyg buvo jau viskas nurimę, nebebuvo ir slogos likę. O šiandiena paryčiais pradėjo valgydama MP kriuksėti, dabar bėga vis skaidrus snargliukas iki lūpos iš kairės šnervės. Daugiau lyg jokių simptomų nėra. Ką galėčiau duoti iš vienkomponenčių?
Atsakyti
Merginos - parsiunčiau ir turiu kompiuterinį variantą SInelnikovo Pamilk ligą savo bet rusiškai. Jei reikia kam, yra įdėta grupėje.
Atsakyti