Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(ritulkis @ 2011 03 04, 15:59)
Merginos, o kur vilnietės perkate homeopatinius žirniukus?

Vilniuje,

A.Goštauto g. 5/Vasario 16-sios g. 2, "Lukiškių vaistinė" Tel. 8 5 2619839

„Širdažolės“ vaistinės: Pelesos g. 7, tel. 8 5 23 35 478, ir Algirdo g. 28 / Naugarduko g. 15, tel. 8 5 2334401

Jeruzalės g. 10, "Jeruzalės" vaistinė, tel. 2796026

na ką, baigėsi mūsų vėjaraupiai, vis labo per tris paras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 03 05, 11:09)
Vilniuje,

A.Goštauto g. 5/Vasario 16-sios g. 2, "Lukiškių vaistinė" Tel. 8 5 2619839

„Širdažolės“ vaistinės: Pelesos g. 7, tel. 8 5 23 35 478,  ir Algirdo g. 28 / Naugarduko g. 15, tel. 8 5 2334401

Jeruzalės g. 10, "Jeruzalės" vaistinė, tel. 2796026

na ką, baigėsi mūsų vėjaraupiai, vis labo per tris paras smile.gif

Va kaip šauniai susitvarkėte. O mano dukra išvažiavo šokti ( koncertas), bet jaučiu, kad jau grįš su temperatūra. Baigėsi pagrindinių vaistų atsargos, reikia lėkti Kaunan, bet toloka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 05, 10:18)
Klausykit mergaitės, va čia aš tuoj supyksiu - aš gi sakau, jam net vaikystėj nebūdavo tokių svyravimų. Ir apsirengęs normaliai, ir neišsidūkęs ir pan. Ir jaučiasi gerai. O vat situacija yra tokia, kokią aprašiau.

Vat čia tai aš irgi stenčiaus išsiaiškint priežastis, jei anksčiau taip nebuvo, o dabar vyksta panašūs dalykai.
Bet mane nustebino faktas, kad bandelės gali sukelt panašius simptomus. Nieko panašaus nesu girdėjus. Jūs gal alergiją turit? Ar tai sąlygota kitų veiksnių? Kodėl pas jus toks griežtas maisto režimas? Aš vaikams irgi namie kasdien gaminu maistą, (pasisakau už kiek įmanoma sveiką maitinimąsi) bet mes dietos nesilaikome... argus, čia man šiaip, labai įdomu, todėl ir klausiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Argus, nu kad ne vienas ir ne du šaltiniai teigia, kad normali temperatūra yra ir 37 su dalim.
http://www.pasveik.l...mperatura/53756
Pasiskaitinėk daugiau šaltinių.

Aš jau pasakojau, gal 15 metų turėjau 37 su dalim, atsirado tik brendimo metu ir laikėsi tokia iki pirmo nėštumo. Rytais 37, vakarais 37.3. Diena iš dienos. Ir niekas jokių ligų nerado, ir net nelaikė, kad tai nenorma... Po nėštumo vel pasidarė 36.7.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 05, 12:45)
Argus, nu kad ne vienas ir ne du šaltiniai teigia, kad normali temperatūra yra ir 37 su dalim.
http://www.pasveik.l...mperatura/53756
Pasiskaitinėk daugiau šaltinių.

Aš jau pasakojau, gal 15 metų turėjau 37 su dalim, atsirado tik brendimo metu ir laikėsi tokia iki pirmo nėštumo.  Rytais 37, vakarais 37.3. Diena iš dienos. Ir niekas jokių ligų nerado, ir net nelaikė, kad tai nenorma... Po nėštumo vel pasidarė 36.7.

Aš vis dėlto sakyčiau, kad temperatūra kiekvienam žmogui skirtinga yra normali, bet ji tokia ir yra visą laiką, kai viskas normalu. Jei ji pakilusi, tai rodo, kad kažkas yra pakitę organizme. Nesvarbu, kad niekas nieko neranda.
Atsakyti
Jei elementarius tyrimus padarius viskas tvarkoj, o žmogus jaučiasi gerai, tai kartais pats ligų ieškojimas gali susargdint. Bent jau mano atveju, tai mane mama tąsė po visus gydytojus, ir ligoniu jaučiausi dėl nuolatinio tempos matavimo ir vaikščiojimo pas gydytojus, ir amžino teigimo kokia aš silpnutė... Dabar net juokinga smile.gif
Aš Argus vietoj padaryčiau detalius alerginius tyrimus, nuo alergijos tikrai gali būti pakilus šiek tiek temperatūra, bet vaiką guldyt į ligoninę ... Mano mergiotė kai kosuliais sirgo, o alergijos niekaip nepavyko rast, buvo irgi mintis kilus guldyt į ligoninę. Deja po konsultacijų su privačiais daktarais susidarėm nuomonę, kad tuos nekaltus tyrimus praktiškai visus galima pasidaryt ambulatoriškai, o rimti tyrimai, deja, bet dažnaiusiai ne taip jau ir nekalti (mūsų atveju kalba ėjo apie bronchoskopiją ir magnetinį rezonansą)...
Beje, tai tik nuomonė, su kuria galima sutikti arba ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 05 kovo 2011 - 13:25
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 05, 12:18)
Vat čia tai aš irgi stenčiaus išsiaiškint priežastis, jei anksčiau taip nebuvo, o dabar vyksta panašūs dalykai.
Bet mane nustebino faktas, kad bandelės gali sukelt panašius simptomus. Nieko panašaus nesu girdėjus. Jūs gal alergiją turit? Ar tai sąlygota kitų veiksnių? Kodėl pas jus toks griežtas maisto režimas? Aš vaikams irgi namie kasdien gaminu maistą, (pasisakau už kiek įmanoma sveiką maitinimąsi) bet mes dietos nesilaikome... argus, čia man šiaip, labai įdomu, todėl ir klausiu... mirksiukas.gif

Jūs mane galit įtikinėti kad tai normali temperatūra ir pan. kiek norite, bet manęs neįtikinsite smile.gif Bet tai kodėl ji jam šokinėja po antibiotikų kurso, o prieš tai nešokinėjo? Vadinas yra priežastis.
Na esu jau rašius, jam kūdikystėj buvo radę auksinį stafilokoką. Taip pat prieš kelis metus po antibiotikų buvo vėl rastas grybelis ir auksinis stafilokokas. Po to laiko žiūriu ką valgo. Anksčiau kažkaip intuityviai maitinau be cukraus, daug daržovių ir pan. Nuo to priklauso ir jo žarnyno būklė (kai gyvenom pas tėvus, valgė bet ką, nėjo tėvus įtikinti, kad jam sveikiau koks obuolys o ne bandelė, sutrinta su uogom varškė o ne varškės sūrelis ir pan.), aišku ir ligos ir visa kita. Kai jo maistas yra reguliuojamas, jo nebeberia, nors vaikystėj jam dermatologė nustatė AD, nors kelis kartus tyrus dėl alergijų, nieko nerado. Vėliau pasidomėjus radau, kad būtent tas auksinis stafilokokas ir iššaukia tuos visus bėrimus, netikras alergijas. Taip pat ir ta pūlinga angina jam buvo sukeltos būtent to auksinio stafilokoko. Čia jau su kolegė taip įsišnekėjom - jos vaikas ir turi tą "džiaugsmą" aktyvų.
Na gal ne bandelės, bet joje esantys riebalai, angliavandeniai, kvietiniai miltai iššaukia. Stebėsiu. Darau įtarimą ant žarnyno, nes kaip minėjau jam prieš porą savaičių buvo stipriai išberta ranka, net patinusi, nuo alkūnės iki pat delno nuo kivių ir mandarinų. Jam taip nėra buvę, nes tiek kivius, tiek mandarinus valgydavo ir anksčiau ir jei paberdavo, tai tik keli taškeliai ant užpakalio būdavo. Ir suvalgydavo gerokai daugiau, nei šiais metais.
Atsakyti
argus, kodel nebenori daugiau vaiku turet smile.gif cia visai ne itema, nes i tavo liniuote paziurejau smile.gif
Atsakyti
Merginos, ka pasiulytumete nuo gripo ar i ji panasaus viruso? Apsirgom visa seima, gydomes homeopatiniais, laikomes, bet iki galo nepavyksta jo iveikti - vis kas nors naujo prismeta. Geriam influcid, konstitucini, echinacea + kiekvienam pagal simtomus. Siaip kaitalioju - nuo bronchalio (kai bronchuose uzdegimas buvo) ejom prie angin, nes persimete i angina ir uzkimima, o bronchuose nieko nebeliko, ir pan su kitais vaistukais. Bet toks gydymas panasus i peles-kates zaidima. Jei ne cia, tai kitur. Man paciai vakar vakare apskritai buvo blogai (gal delto, kad seima be atvangos rupinuosi, tad imunitetas pasilpes) - sokinejanti tempa, vienu metu abu ausu bugneliai, baisiai uzburkusi nosies gleivine ir kiausinio baltymo sloga, krutineje (manau trachejoje) deginimas ir kosulio zadinimas, sausas kosulys, sunku atsikoseti (drekinu, bet perniek, gal dar visgi skysciu truksta), dar nevisiskai pasibaiges pakimimas, zarnynas (kairiame sone skausmas, tiek is pilvo puses, tiek nugaroje), keliu sanariai... doh.gif Siandien ryte buvau apysveike, bet dabar vel tas gniuzulas krutineje, laime, kad kitu simptomu nebera smile.gif
O maziukui skysta sloga ir gresiantis bronchitas. Konstitucinis + bronchalis + influcidas
Vyresneliui - beprasidedanti sloga + besibaiginejancios padidejusios tonziles + ciaudulys, konstituc. + influcidas + euphorbium
Vyrui - umi sloga, konstituc. + influcidas + naso
Patarkit prasau, kaip gydytis toliau, nes abejoju vaistu parinkimu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niunyte @ 2011 03 05, 08:55)
Sveikutės  4u.gif
Norėjau sužinot kuom skiriasi "Calcium carbonicum" C200 nuo "Calcium carbonicum" 1M  blush2.gif

1M yra aukstesne potencija, "stipresnis" ar kaip cia paprasciau pasakyt biggrin.gif
QUOTE(argus @ 2011 03 05, 09:18)
Klausykit mergaitės, va čia aš tuoj supyksiu - aš gi sakau, jam net vaikystėj nebūdavo tokių svyravimų. Ir apsirengęs normaliai, ir neišsidūkęs ir pan. Ir jaučiasi gerai. O vat situacija yra tokia, kokią aprašiau.

argus, nepyk, visi tyrimai padaryti, viskas ok tavo vaikui 4u.gif tokia tempa rodo kazka letinio, anksciau ar veliau islis unsure.gif
tu zinai geriausiai del savo vaiko, nei viena is musu negalim tau nieko pasakyt, stebek bukle ir daryk sprendimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovido @ 2011 03 05, 15:32)
Merginos, ka pasiulytumete nuo gripo ar i ji panasaus viruso? Apsirgom visa seima, gydomes homeopatiniais, laikomes, bet iki galo nepavyksta jo iveikti - vis kas nors naujo prismeta. Geriam influcid, konstitucini, echinacea  + kiekvienam pagal simtomus. Siaip kaitalioju - nuo bronchalio (kai bronchuose uzdegimas buvo) ejom prie angin, nes persimete i angina ir uzkimima, o bronchuose nieko nebeliko, ir pan su kitais vaistukais. Bet toks gydymas panasus i peles-kates zaidima. Jei ne cia, tai kitur. Man paciai vakar vakare apskritai buvo blogai (gal delto, kad seima be atvangos rupinuosi, tad imunitetas pasilpes) - sokinejanti tempa, vienu metu abu ausu bugneliai, baisiai uzburkusi nosies gleivine ir kiausinio baltymo sloga, krutineje (manau trachejoje) deginimas ir kosulio zadinimas, sausas kosulys, sunku atsikoseti (drekinu, bet perniek, gal dar visgi skysciu truksta), dar nevisiskai pasibaiges pakimimas, zarnynas (kairiame sone skausmas, tiek is pilvo puses, tiek nugaroje), keliu sanariai... doh.gif Siandien ryte buvau apysveike, bet dabar vel tas gniuzulas krutineje, laime, kad kitu simptomu nebera smile.gif
O maziukui skysta sloga ir gresiantis bronchitas. Konstitucinis + bronchalis + influcidas
Vyresneliui - beprasidedanti sloga + besibaiginejancios padidejusios tonziles + ciaudulys, konstituc. + influcidas + euphorbium
Vyrui - umi sloga, konstituc. + influcidas + naso
Patarkit prasau, kaip gydytis toliau, nes abejoju vaistu parinkimu... 4u.gif

kiek dienu tesiasi? pasididinkit potencija konstitucinio - as taip daryciau rolleyes.gif ir as nusiimciau influcida... ax.gif ligos eigoje man asmeniskai is jo naudos schmoll.gif geriau koks Gripheel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 05, 16:00)
argus, kodel nebenori daugiau vaiku turet smile.gif cia visai ne itema, nes i tavo liniuote paziurejau smile.gif

Ne tai kad nebenoriu smile.gif tam daug priežasčių yra: amžius, sveikata, galimybės, šeimyniniai santykiai, baimė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 kovo 2011 - 16:25
Argus, o epštein-bar tyrimą kraujo darėt? Gal vertėtų g.gif O tokia nuolatinė temperatūra po antibiotikų rodo kažkokį užsilikusį uždegimą arba kažkokį virusą. Reiktų žiūrėt ir į kitus rodiklius, ypatingai leukocitus. Aš užsirašyčiau konsultacijai pas infektologą, o jei nepdėtų ir pas hematologą.
Atsakyti