QUOTE(niunyte @ 2011 03 05, 08:55)
Sveikutės
Norėjau sužinot kuom skiriasi "Calcium carbonicum" C200 nuo "Calcium carbonicum" 1M
1M yra aukstesne potencija, "stipresnis" ar kaip cia paprasciau pasakyt
QUOTE(argus @ 2011 03 05, 09:18)
Klausykit mergaitės, va čia aš tuoj supyksiu - aš gi sakau, jam net vaikystėj nebūdavo tokių svyravimų. Ir apsirengęs normaliai, ir neišsidūkęs ir pan. Ir jaučiasi gerai. O vat situacija yra tokia, kokią aprašiau.
argus, nepyk, visi tyrimai padaryti, viskas ok tavo vaikui
tokia tempa rodo kazka letinio, anksciau ar veliau islis
tu zinai geriausiai del savo vaiko, nei viena is musu negalim tau nieko pasakyt, stebek bukle ir daryk sprendimus
Papildyta:
QUOTE(dovido @ 2011 03 05, 15:32)
Merginos, ka pasiulytumete nuo gripo ar i ji panasaus viruso? Apsirgom visa seima, gydomes homeopatiniais, laikomes, bet iki galo nepavyksta jo iveikti - vis kas nors naujo prismeta. Geriam influcid, konstitucini, echinacea + kiekvienam pagal simtomus. Siaip kaitalioju - nuo bronchalio (kai bronchuose uzdegimas buvo) ejom prie angin, nes persimete i angina ir uzkimima, o bronchuose nieko nebeliko, ir pan su kitais vaistukais. Bet toks gydymas panasus i peles-kates zaidima. Jei ne cia, tai kitur. Man paciai vakar vakare apskritai buvo blogai (gal delto, kad seima be atvangos rupinuosi, tad imunitetas pasilpes) - sokinejanti tempa, vienu metu abu ausu bugneliai, baisiai uzburkusi nosies gleivine ir kiausinio baltymo sloga, krutineje (manau trachejoje) deginimas ir kosulio zadinimas, sausas kosulys, sunku atsikoseti (drekinu, bet perniek, gal dar visgi skysciu truksta), dar nevisiskai pasibaiges pakimimas, zarnynas (kairiame sone skausmas, tiek is pilvo puses, tiek nugaroje), keliu sanariai...
Siandien ryte buvau apysveike, bet dabar vel tas gniuzulas krutineje, laime, kad kitu simptomu nebera
O maziukui skysta sloga ir gresiantis bronchitas. Konstitucinis + bronchalis + influcidas
Vyresneliui - beprasidedanti sloga + besibaiginejancios padidejusios tonziles + ciaudulys, konstituc. + influcidas + euphorbium
Vyrui - umi sloga, konstituc. + influcidas + naso
Patarkit prasau, kaip gydytis toliau, nes abejoju vaistu parinkimu...
kiek dienu tesiasi? pasididinkit potencija konstitucinio - as taip daryciau
ir as nusiimciau influcida...
ligos eigoje man asmeniskai is jo naudos
geriau koks Gripheel