QUOTE(linutuks @ 2011 03 03, 20:21)
Sveiki
Mes irgi tuose paciuose ratuose sedim
bandom homeopatijos pagalba AD atsikratyti, nes kazkaip nekyla ranka maza leliuka antihistaminiais, hormonais menesiu menesius girdyti. Gydomes 3 savaites su Calcium Carbonicum, situacija ne stebuklinga, bet ir neblogeja, o turint omeny, kad jokiu cheminiu vaistu nevartojam dabar, tai gal ir visai neblogai laikomes. Kadangi musu AD neypac sunkus, atsirades
tik pries 1.5 menesio ir seimoj alergiju nebuta, tai tikimes visiskai pasveikti
Aciu mamytems uz dosniai pateikta medziaga, mums ,,zalioms,, cia viskas aukso vertes
Mums tiek nėra
ir pas mus ir nėra jokių alergijų, nei iš mano, nei iš vyro pusės.
Pasveiksim visi ir visos, kas gydotės homeopatija, pamatysit. Kaip dainavo kaliausė "Reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti"
QUOTE(special @ 2011 03 03, 21:26)
nu va mes irgi be chemijos
bet sakau, kad kartais man rankos svyra kai 3 para su konstituciniu ir pagerejimo nera, bet uztenka jai paskambint ir reikalai pasitaiso
Mes naudojam
Sulfur ir 4 dienas buvo pablogėjimas, o man didelės ašaros ir panika, bet nepasidaviau, pasirodo čia yra gerai, nes rodo, kad žirniukai didelė tikimybė, kad atrinkti gerai, to mes labai tikimės.
QUOTE(Renna @ 2011 03 03, 23:06)
Mums taip buvo, pasveikom su Lycopodium, bet čia labai individualu - geriau, kad gydytojas ką paskirtų, nes viskas nuo vaiko priklauso
Mūsų kosulius sukelia alergija ir.. kartais nervai/vaiko psichika, dėmesio stoka ir t.t.
Sveika, na mes irgi bandėm gydyti AD homeopatiškai, bet mums nesiseka ir tiek
mors gydytojas tikrai profesionalus... Aišku nuliūdinau, bet mano vaikui dar žirniukų neatradom. Aišku,nėra tas AD didelis ir baisus, pažaboti (ribojant tam tikrus maisto produktus eina), bet vis tiek vargstam su bėrimais ir orbstrukciniais bronchitais
Linkiu greičiau tinkamus žirniukus. Pamatysi, viskas bus gerai, aš tikiu homeopatija.