Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 03, 14:43)
o tu netirpink  smile.gif Padėk žirniuką po liežuviu arba užkišk už lūpytės. Ištirps savaime.

nenurys? Jai tik 3 men g.gif o kiek žirniuku per diena tokiem mažiam galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spindulka: 03 kovo 2011 - 14:45
QUOTE(krika @ 2011 03 03, 13:59)
noriu pasitikslinti - prieš gripą, jaučiant pirmus simptomus - aconitum? ar arsenicum?  g.gif

Geriau Osciloccosinum ax.gif Šiaip, į temą daugiau Aconitum, bet gi prasideda įvairiai... reik žiūrėt, kas vyksta.

QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 14:45)
nenurys? Jai tik 3 men  g.gif o kiek žirniuku per diena tokiem mažiam galima?

Aš irgi taip darydavau mažam... kai nespėju su tirpinimu. O dažnumas - pagal poreikį. Ir kas 0,5 val. (jeigu ūmiai kas nors kyla). Tik geriau ne aukščiau nei 6 (panašiai iki 2-2,5 metų jos pakanka).
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 03, 13:21)
Mūsų homeopatė patarė visada prieš skiepą ir po skiepo 3-4 d duoti hepar sulfur 30 1 ž vieną kartą dienoj. Tam kad sustiprintų imunitetą ir sumažintų organizmo reakciją į skiepą.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš dabar savo sūnų gydau nuo alerginio dermatito homeopatiniu būdu, kadangi noriu išvengti hormoninių tepalų ir IŠGYDYTI, o ne sukišti ligą atgal (čia mano nuomonė). Mes gydomnės pas gyd. Jurgitą Pinikienę
labai tikiuos, greitu metu pasveikti, tačiau dozės yra nedidelės, todėl gijimas nėra žaibiškas.
Aš tikiu, kad pats organizmas padedamas gamtos gali gydyti save. Kiek žinau homeopatiniai žirniukai negydo, jie padeda organizmui pačiam kovoti su liga.
Tačiau tokiu būdu gydomės pirmą kartą.
Vilnietės gal žinot gerų homeopatų Vilniuje? Šiaip man patiko gyd. Pinikienė , bet kol kas nieko negaliu sakyti per daug, kadangi dar nepasveikom.
Beja, gal kas žinot ką nors apie Ją?

QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 15:45)

Mes tai ir darom, nes kiek žinau homeopatinius žirniukus pasisavina per burnos gleivinę.
O kaip Jūs skiriatės vaistus, pačios g.gif ? Aš asmeniškai to niekada nedaryčiau, kadangi ligos priežastis gali būti visai ne ta nuo kurios Jūs gydotės 4u.gif .
Labai daug ligų būna tiesiog nuo užteršto žarnyno, kurį verkiant reikia valyti ir prapuola daug negalavimų.
Atsakyti
[quote=ritulkis,2011 03 03, 19:11]
Sveikos

Aš dabar savo sūnų gydau nuo alerginio dermatito homeopatiniu būdu, kadangi noriu išvengti hormoninių tepalų ir IŠGYDYTI, o ne sukišti ligą atgal (čia mano nuomonė). Mes gydomnės pas gyd. Jurgitą Pinikienę
labai tikiuos, greitu metu pasveikti, tačiau dozės yra nedidelės, todėl gijimas nėra žaibiškas.
Aš tikiu, kad pats organizmas padedamas gamtos gali gydyti save. Kiek žinau homeopatiniai žirniukai negydo, jie padeda organizmui pačiam kovoti su liga.
Vilnietės gal žinot gerų homeopatų Vilniuje? Šiaip man patiko gyd. Pinikienė , bet kol kas nieko negaliu sakyti per daug, kadangi dar nepasveikom.
Beja, gal kas žinot ką nors apie Ją?
Mes tai ir darom, nes kiek žinau homeopatinius žirniukus pasisavina per burnos gleivinę.

Sveiki 4u.gif Mes irgi tuose paciuose ratuose sedim smile.gif bandom homeopatijos pagalba AD atsikratyti, nes kazkaip nekyla ranka maza leliuka antihistaminiais, hormonais menesiu menesius girdyti. Gydomes 3 savaites su Calcium Carbonicum, situacija ne stebuklinga, bet ir neblogeja, o turint omeny, kad jokiu cheminiu vaistu nevartojam dabar, tai gal ir visai neblogai laikomes. Kadangi musu AD neypac sunkus, atsirades tik pries 1.5 menesio ir seimoj alergiju nebuta, tai tikimes visiskai pasveikti smile.gif
Aciu mamytems uz dosniai pateikta medziaga, mums ,,zalioms,, cia viskas aukso vertes 4u.gif
Atsakyti
Mes gydomes pas gydytoja P, nu ka galiu pasakyt g.gif mistika man tas konstitucinis gydymas iki siol, o jau 1,5 metu taip gydomes doh.gif ypac uminiais atvejais, bet kazkaip kapstomes smile.gif as linkusi prie konstitucinio prideti koki "nekalta" simptomini zirni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 03 03, 19:26)
Mes gydomes pas gydytoja P, nu ka galiu pasakyt g.gif  mistika man tas konstitucinis gydymas iki siol, o jau 1,5 metu taip gydomes doh.gif  ypac uminiais atvejais, bet kazkaip kapstomes smile.gif  as linkusi prie konstitucinio prideti koki "nekalta" simptomini zirni blush2.gif

Mes irgi pas P jau metus. Nedaviau vaikui jokiu cheminiu vaistu jau metus!!!! Sunkiausia buvo, kai turejome rimta sinusita lapkricio gale, bet su visos seimos palaikymu nepasidaveme panikai ir isgyjome su homeopatiniais. Cia mamos, kurios jau seniai draugauja su homeopatija, sako, kad kiekvieni metai vis labai skirtingi. Tai kazkaip dziaugiuosi, kad kopiame jau i antrus metus ir laukiu tu treciuju! Simptomini kompleksini vaista arba zirni rimtesniu atveju visada pridedame prie konstitucinio. P, kaip zmogus, mums labai patinka, o pats gydymas tai visai kitoks nuo daugumos cia besidalinanciu mamu, bet tenka tiesiog pasitiketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hortonas: 03 kovo 2011 - 20:03
QUOTE(Hortonas @ 2011 03 03, 19:58)
Mes irgi pas P jau metus. Nedaviau vaikui jokiu cheminiu vaistu jau metus!!!! Sunkiausia buvo, kai turejome rimta sinusita lapkricio gale, bet su visos seimos palaikymu nepasidaveme panikai ir isgyjome su homeopatiniais. Cia mamos, kurios jau seniai draugauja su homeopatija, sako, kad kiekvieni metai vis labai skirtingi. Tai kazkaip dziaugiuosi, kad kopiame jau i antrus metus ir laukiu tu treciuju! Simptomini kompleksini vaista arba zirni rimtesniu atveju visada pridedame prie konstitucinio. P, kaip zmogus, mums labai patinka, o pats gydymas tai visai kitoks nuo daugumos cia besidalinanciu mamu, bet tenka tiesiog pasitiketi.

nu va mes irgi be chemijos thumbup.gif bet sakau, kad kartais man rankos svyra kai 3 para su konstituciniu ir pagerejimo nera, bet uztenka jai paskambint ir reikalai pasitaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokią homeopatę/homeopatą galit parekomenuoti Kaune? Kad būtent nustatytų konstitucinį tipą? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit patarti kaip mamytei gydytis pienligę grybelį?
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2011 03 03, 15:28)
O aš niekaip nepribaigiu vaikui kosulio. Vienais ar kitais žirniais aptvarkiau iki kelių sukosijimų per dieną, šlapiai, bet va jau kelios savaitės iki galo nepasveiksta. Dabar nutraukiau bet kokius vaistus, nes nežinau ką duoti, ar taip ir palikti? Gal kam taip buvo?

Mums taip buvo, pasveikom su Lycopodium, bet čia labai individualu - geriau, kad gydytojas ką paskirtų, nes viskas nuo vaiko priklauso 4u.gif Mūsų kosulius sukelia alergija ir.. kartais nervai/vaiko psichika, dėmesio stoka ir t.t. biggrin.gif

QUOTE(ritulkis @ 2011 03 03, 19:11)
Aš dabar savo sūnų gydau nuo alerginio dermatito homeopatiniu būdu, kadangi noriu išvengti hormoninių tepalų ir IŠGYDYTI, o ne sukišti ligą atgal (čia mano nuomonė).

Sveika, na mes irgi bandėm gydyti AD homeopatiškai, bet mums nesiseka ir tiek doh.gif mors gydytojas tikrai profesionalus... Aišku nuliūdinau, bet mano vaikui dar žirniukų neatradom. Aišku,nėra tas AD didelis ir baisus, pažaboti (ribojant tam tikrus maisto produktus eina), bet vis tiek vargstam su bėrimais ir orbstrukciniais bronchitais doh.gif
Atsakyti
argus[SIZE=7] - ačiū ačiu tau už info ir sukurtą grupę. aciuks.gif aciuks.gif
QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 15:45)

tikra ne. Obuoliausia jau atsakė dėl žirniukų. Aš tik pridėsiu, kad dukrai ne visada suveikė 6-ukai. Reikėjo ir 30-ukų. 4u.gif

QUOTE(ritulkis @ 2011 03 03, 19:11)
Sveikos

QUOTE(linutuks @ 2011 03 03, 20:21)
Sveiki 4u.gif  Mes irgi tuose paciuose ratuose sedim smile.gif  bandom homeopatijos pagalba AD atsikratyti, nes kazkaip nekyla ranka maza leliuka antihistaminiais, hormonais menesiu menesius girdyti. Gydomes 3 savaites su Calcium Carbonicum, situacija ne stebuklinga, bet ir neblogeja, o turint omeny, kad jokiu cheminiu vaistu nevartojam dabar, tai gal ir visai neblogai laikomes. Kadangi musu AD neypac sunkus, atsirades tik pries 1.5 menesio ir seimoj alergiju nebuta, tai tikimes visiskai pasveikti smile.gif

QUOTE(Renna @ 2011 03 03, 23:06)
Sveika, na mes irgi bandėm gydyti AD homeopatiškai, bet mums nesiseka ir tiek  doh.gif mors gydytojas tikrai profesionalus... Aišku nuliūdinau, bet mano vaikui dar žirniukų neatradom. Aišku,nėra tas AD didelis ir baisus, pažaboti (ribojant tam tikrus maisto produktus eina), bet  vis tiek vargstam su bėrimais ir orbstrukciniais bronchitais  doh.gif

Nenusiminkit, apsišarvuokit kantrybe ir pasidžiaukit, kad gydot AD, o ne užslopinate su hormoniniais vaistais. 4u.gif
Dukrai buvo AD, nesunkios formos, bet su homeopatija sutvarkėme. Tik... pastebėjau tokį dalyką: jei sloga, dantų dygimas - AD bando vėl išlįsti. Laimei nesmarkiai, bet oda vis tiek išsausėja, nušiurkštėja. Kartais tenka net naudoti pilingą ir trinti kempine, kad pašalinti visus šiurkštumus.
Atsakyti