[quote=ritulkis,2011 03 03, 19:11]
Sveikos
Aš dabar savo sūnų gydau nuo alerginio dermatito homeopatiniu būdu, kadangi noriu išvengti hormoninių tepalų ir IŠGYDYTI, o ne sukišti ligą atgal (čia mano nuomonė). Mes gydomnės pas gyd.
Jurgitą Pinikienę
labai tikiuos, greitu metu pasveikti, tačiau dozės yra nedidelės, todėl gijimas nėra žaibiškas.
Aš tikiu, kad pats organizmas padedamas gamtos gali gydyti save. Kiek žinau homeopatiniai žirniukai negydo, jie padeda organizmui pačiam kovoti su liga.
Tačiau tokiu būdu gydomės pirmą kartą.
Vilnietės gal žinot gerų homeopatų Vilniuje? Šiaip man patiko gyd.
Pinikienė , bet kol kas nieko negaliu sakyti per daug, kadangi dar nepasveikom.
Beja, gal kas žinot ką nors apie Ją?
Mes tai ir darom, nes kiek žinau homeopatinius žirniukus pasisavina per burnos gleivinę.
Sveiki
Mes irgi tuose paciuose ratuose sedim
bandom homeopatijos pagalba AD atsikratyti, nes kazkaip nekyla ranka maza leliuka antihistaminiais, hormonais menesiu menesius girdyti. Gydomes 3 savaites su Calcium Carbonicum, situacija ne stebuklinga, bet ir neblogeja, o turint omeny, kad jokiu cheminiu vaistu nevartojam dabar, tai gal ir visai neblogai laikomes. Kadangi musu AD neypac sunkus, atsirades tik pries 1.5 menesio ir seimoj alergiju nebuta, tai tikimes visiskai pasveikti
Aciu mamytems uz dosniai pateikta medziaga, mums ,,zalioms,, cia viskas aukso vertes