Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(c'amelia @ 2011 03 03, 10:51)
Sveikos merginos,  4u.gif
Kreipiuosi i jus pagalbos, nes mano gydytoja homeopate kuriam laikui isvyko, o pasikonsultuoti neturiu su kuo...
neseniai pradėjau gydytis homeopatiniais vaistukais (3 mėn.), esu žalia šioj srity. Gydytoja buvo paskyrusi Sepia ir Natrium Muriaticum, po poros dienos kurso zirniukus nutraukiau, nes staiga pakilo temperatūra, jautėsi bendras kūno silpnumas-nusprendžiau,peršalau. Vakare temperatura pakilo iki 37,8, vartojau influcid kas valanda, vakare viena doze antigripino 3. Ryte apsilankiusi pas seimos gydytoja sužinojau, kad man faringitas. Ji prirašė antibiotiku - ospamox, dar diklofenaka, bet taip nenoriu vėl tų antibiotiku, tai įsigijau phosphor homaccord ir vartojau 3 kartus po 10 lasiukus ir kas valanda antigripinas 3.
Temperatura laikosi apie 37,2 - 37,4, skauda gerkle ryjant, lengvai sloguoju (nosis neužgulusi) ir be proto pradėjo skaudėti nugarą ties strėnomis, skausmas pereinantis ties mentimis.
Galvoju, gal ką ne taip vartoju...  unsure.gif
Bučiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt savo mintimis  4u.gif

Jei skaitote rusų k. http://www.gomos.org...cle.php?art=139 apie Natrium Muriaticum. Pasiskaitykite, kaip tik ir rašo apie nugaros skausmą.
O čia apie Sepia http://www.gomos.org...cle.php?art=224. Juk jai taip pat būdingas nugaros skausmas. Siūlyčiau pasitirpdyti šiuos du vaistukus ir pagurkšnoti esant ūmiam ligos periodui dažniau. Bet kita vertus, jei juos jau vartojote, tai gali būti paūmėjimas( jei anksčiau skaudėdavo nugarą). Tada reiktų palaukti kol skausmas praeis savaime ir vėl pradėti vartoti Sepia su Na Muriat. Ligos paūmėjimas arba kažkokių anksčiau buvusių simptomų atsiradimas rodo, kad vaistas parinktas teisingai.
Atsakyti
http://www.lev.lt/lt...vimo-ligos.html - gal ne viskas priimtina, bet dalis teisybės yra
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 03, 10:08)
Sukūriau gmaile grupę http://groups.google...oup/homeopatija, į kurią jau pakviečiau kelias mergaites, kurių elektroninio pašto adresus žinojau. Kas norit būti šios grupės nariais - rašykit į AŽ. Sukūriau tam, kad galėtume dalintis visa informacija, įdėti dokumentus. Jei tarkim tokia grupė yra nereikalinga - sakykite, tuomet ištrinsiu.

Nezinau, kaip reikia viska suspeti... Lenkiu galva pries tokias darbstuoles 4u.gif as manau kad si grupe bus labai naudinga homeopatijoms naujokems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 11:05)
Laba diena mamytes  4u.gif

Gal oadesit man,dukrytei 3 menesiai,jau gerokai menuo nosy yra tirštos gleives ,skaidrios tasios,sunku ištraukt net su aspiratorium.Nečiaudi ,ir tai tikrai ne sloga.Gydytoja nustate,kad tai nuo per sauso oro nosis gleives gamina.Nakti miega gerai,o va paryčiais pradeda ir pakoset ir pačiaudet ir neprakvepuoja  verysad.gif 
Jau nebežinau ką ir daryt,plovem su juros vandeniu jau ir su EUPHORBIUM COMPOSITUM purškiau,lyg pagereja ,nutraukiu ir vel tas pats.Vaiko gaila,nes jau klykia pamačius mane su tuo aspiratoriu  verysad.gif
Gal kas turit kokiu minčiu,kaip galečiau pažabot tą vadinamą slogą?

O ar tikrai tai nuo sauso oro? g.gif Nes iš to, ką aprašėt mano dukrai buvo panašiai. Tik visa ta"sloga" buvo kaip reakcija į 2 mėnesio privalomą skiepą. Todėl teko apsilankyti pas homeopatą.
Siūlyčiau daugiau nosies nedirginti, bent kokią dieną. Ant lovytės nakčiai uždėti iš visų pusių, net ir ant viršaus, ties veiduku, drėgnus rankšluosčius.
Ir pabandyti Sambuca, Pulsatila arba Phosporus. Mums suveikė tik Phosporus, bet čia dėl to, kad sloga buvo kaip reakcija į skiepą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 19:18)
mūsų pediatrės nuomone - skiepas nuo vėjaraupių mažiems vaikams - "pinigų išmetimas į balą". Kiek žino, visi skiepyti  vis tiek susirgo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Loreli @ 2011 03 02, 19:49)
Kad farmacija gerai gyventų.... deja

drinks_cheers.gif

QUOTE(krika @ 2011 03 03, 08:32)
kas manęs prašė susistemintos medžiagos - pasitikrinkit paštus  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 03, 12:59)
O ar tikrai tai nuo sauso oro?  g.gif Nes iš to, ką aprašėt mano dukrai buvo panašiai. Tik visa ta"sloga" buvo kaip reakcija į 2 mėnesio privalomą skiepą. Todėl teko apsilankyti pas homeopatą.
Siūlyčiau daugiau nosies nedirginti, bent kokią dieną. Ant lovytės nakčiai uždėti iš visų pusių, net ir ant viršaus, ties veiduku, drėgnus rankšluosčius.
Ir pabandyti Sambuca, Pulsatila arba Phosporus. Mums suveikė tik Phosporus, bet čia dėl to, kad sloga buvo kaip reakcija į skiepą.  4u.gif

Turesiu ir as omeny, kaipo tik siandien gavom si skiepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 03 03, 14:08)
Papildyta:
Turesiu ir as omeny, kaipo tik siandien gavom si skiepa  smile.gif

Mūsų homeopatė patarė visada prieš skiepą ir po skiepo 3-4 d duoti hepar sulfur 30 1 ž vieną kartą dienoj. Tam kad sustiprintų imunitetą ir sumažintų organizmo reakciją į skiepą.

Gal kas turit Pulsatilos aprašymą lietuviškai ir galit įdėti čia. Vakar pasiskaičiau abshomeopaty puslapyje apie Pulsatila, bet liko neaiškumų. Sudaviau jos vakar vėlai dukrai. Daviau 3 k iki dabar, sloga nesumažėjo, bet atleido užburkimą ir kol kas kvėpuoja per nosį thumbup.gif
Atsakyti
noriu pasitikslinti - prieš gripą, jaučiant pirmus simptomus - aconitum? ar arsenicum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 03, 12:59)
O ar tikrai tai nuo sauso oro?  g.gif Nes iš to, ką aprašėt mano dukrai buvo panašiai. Tik visa ta"sloga" buvo kaip reakcija į 2 mėnesio privalomą skiepą. Todėl teko apsilankyti pas homeopatą.
Ir pabandyti Sambuca, Pulsatila arba Phosporus. Mums suveikė tik Phosporus, bet čia dėl to, kad sloga buvo kaip reakcija į skiepą.  4u.gif

Nu ir aš tiksliai nežinau ar tik nuo sauso,kad sausas oras tai tikrai,bet ar to kaltininkas slogai irgi nežinau. Dar ir skiepu negavus buvo o jau ta sloga buvo g.gif tik galbut paaštrejo g.gif reiks pasiskaityt apie juos. Ranksluoscius dedu ir drekinu atrodo gal ir padeda,o per diena vel jai prisikaupia,ir ant vakaro kurkia,nes ta sloga tarp nosies ir gerkles kažkur toj vietoj. O svarbiausia,kad labai tiršta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 15:19)
Nu ir aš tiksliai nežinau ar tik nuo sauso,kad sausas oras tai tikrai,bet ar to kaltininkas slogai irgi nežinau. Dar ir skiepu negavus buvo o jau ta sloga buvo  g.gif  tik galbut paaštrejo  g.gif 

vėl pacituosiu mūsų homeopatę: ax.gif po slogos galima skiepyti ne anksčiau kaip po 3-4 sav. Todėl mažosios 6 mėnesio privaloma skiepas nusitęsė iki metų. O kai susiruošėm skiepytis, paskelbė gripo epidemiją. Dabar vėl atidėsim, nes sloga. Jaučiu, kad be vasaros nepaskiepysim. biggrin.gif
Atsakyti
O aš niekaip nepribaigiu vaikui kosulio. Vienais ar kitais žirniais aptvarkiau iki kelių sukosijimų per dieną, šlapiai, bet va jau kelios savaitės iki galo nepasveiksta. Dabar nutraukiau bet kokius vaistus, nes nežinau ką duoti, ar taip ir palikti? Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 03, 14:27)
vėl pacituosiu mūsų homeopatę:  ax.gif  po slogos galima skiepyti ne anksčiau kaip po 3-4 sav. Todėl mažosios 6 mėnesio privaloma skiepas nusitęsė iki metų. O kai susiruošėm skiepytis, paskelbė gripo epidemiją. Dabar vėl atidėsim, nes sloga. Jaučiu, kad be vasaros nepaskiepysim.  biggrin.gif

blink.gif nu dabar graušiuos,kad paskubejau su skiepu doh.gif nu b... gydytoja irgi gera k... negalejo pasakyt,kad dar palaukiam doh.gif
o kaip suduodat ir po kiek kartu tuos žirniukus? Nu suprantu ištirpint reik,o paskui kiek ir po kiek? Nes valgo MP ir jokiu kitu skisčiu nepripažysta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 03, 15:36)
o kaip suduodat ir po kiek kartu tuos žirniukus? Nu suprantu ištirpint reik,o paskui kiek ir po kiek? Nes valgo MP ir jokiu kitu skisčiu nepripažysta  doh.gif

o tu netirpink smile.gif Padėk žirniuką po liežuviu arba užkišk už lūpytės. Ištirps savaime.
Atsakyti