QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 02, 17:05)
Geriausia šalia pasiskaityt normalią medžiagą (RU arba EN, kuri labiau prieinama). Nes čia visos surašom, paskui makalienė gaunas.
O realiai tikrai daug kas čia skaitančių nemoka nei RU, nei EN? Nes lietuviškai vargo vakarienė... Kas čia sudedama yra labai padrika ir sunku atsirinkt, nebent ilgai ir nuobodžiai sėdėtum.
O realiai tikrai daug kas čia skaitančių nemoka nei RU, nei EN? Nes lietuviškai vargo vakarienė... Kas čia sudedama yra labai padrika ir sunku atsirinkt, nebent ilgai ir nuobodžiai sėdėtum.
kad ir makalynė, bet vis tiek "ant kelio užveda"
skaitau aš ir ta, ir kita kalba, jei nesuprantu, google padeda, bet kad laiko trūksta. Net savo konspektų nesusitvarkau
Gal ir nebloga idėja būtų sukurti paštą ir ten talpinti savo turimą medžiagą.
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 03 02, 20:50)
Na o as savo vaikui irgi niekaip nepazaboju slogos, nuo penktadienio.
Gal bandyti Obuoliausios minima Aconitum bandyti, nes jau nebezinau ka ir beduoti vaikui. Siandien dar Thujos sulasinau ryte, dar vakare lasinsiu nes ten tik du kartus galima berods, nu zesiu gal dar tas ka pades. Nes jau ziuriu nuo slogos karkaliuoja kosuliukas, bijau kad nenukeliautu zemyn.
Gal bandyti Obuoliausios minima Aconitum bandyti, nes jau nebezinau ka ir beduoti vaikui. Siandien dar Thujos sulasinau ryte, dar vakare lasinsiu nes ten tik du kartus galima berods, nu zesiu gal dar tas ka pades. Nes jau ziuriu nuo slogos karkaliuoja kosuliukas, bijau kad nenukeliautu zemyn.
o aš jau norėjau tavęs klausti, kokie tavo įspūdžiai po vizito. Gal gali į AŽ parašyti
O ką sakė homeopatė dėl slogos? Skambinaisi?
Su tais karkaliukais tai įdomiai įdomiai būna. Kaip žinoti ar jau pas gydytoją keliauti ar dar palaukti.... Dukrai taip buvo: sloga leidosi žemyn ir jau girdėjosi karkimas plaučiuose, kai priglausdavau ausį prie nugaros. MB mane jau varė pas gydytoją, kad nesusargdinčiau vaiko. Išsiderėjau 2 dienas, jei nepraeis- eisim pas pediatrę. Bet Hepar sulfur sutvarkė ir karkalus
Dukra miega, bet tik po phosporum atleido nosį. Snargliai vis tiek girdėti, kai kvėpuoja.