Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 02, 17:05)
Geriausia šalia pasiskaityt normalią medžiagą (RU arba EN, kuri labiau prieinama). Nes čia visos surašom, paskui makalienė gaunas.
O realiai tikrai daug kas čia skaitančių nemoka nei RU, nei EN? Nes lietuviškai vargo vakarienė... Kas čia sudedama yra labai padrika ir sunku atsirinkt, nebent ilgai ir nuobodžiai sėdėtum.

kad ir makalynė, bet vis tiek "ant kelio užveda" biggrin.gif
skaitau aš ir ta, ir kita kalba, jei nesuprantu, google padeda, bet kad laiko trūksta. Net savo konspektų nesusitvarkau doh.gif
Gal ir nebloga idėja būtų sukurti paštą ir ten talpinti savo turimą medžiagą. ax.gif
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 03 02, 20:50)
Na o as savo vaikui irgi niekaip nepazaboju slogos, nuo penktadienio.
Gal bandyti Obuoliausios minima Aconitum bandyti, nes jau nebezinau ka ir beduoti vaikui. Siandien dar Thujos sulasinau ryte, dar vakare lasinsiu nes ten tik du kartus galima berods, nu zesiu gal dar tas ka pades. Nes jau ziuriu nuo slogos karkaliuoja kosuliukas, bijau kad nenukeliautu zemyn.

o aš jau norėjau tavęs klausti, kokie tavo įspūdžiai po vizito. Gal gali į AŽ parašyti blush2.gif
O ką sakė homeopatė dėl slogos? Skambinaisi?
Su tais karkaliukais tai įdomiai įdomiai būna. Kaip žinoti ar jau pas gydytoją keliauti ar dar palaukti.... Dukrai taip buvo: sloga leidosi žemyn ir jau girdėjosi karkimas plaučiuose, kai priglausdavau ausį prie nugaros. MB mane jau varė pas gydytoją, kad nesusargdinčiau vaiko. Išsiderėjau 2 dienas, jei nepraeis- eisim pas pediatrę. Bet Hepar sulfur sutvarkė ir karkalus thumbup.gif

Dukra miega, bet tik po phosporum atleido nosį. Snargliai vis tiek girdėti, kai kvėpuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 03 02, 15:28)
Norejau pakalsuti ar yra kazkas kas gelbetu 4 men kudikiui pire vejaraupiu is homeopatijos eros? 4u.gif  turejom kontakta..dabar laukiam ir bijom baisiai nesirgti unsure.gif

iki 6 mėn kūdikiai turi imunitetą iš motinos, nebent pati nesirgus būtumėt.
o ir vėliuau jei kontaktas epizodinis, tikimė ne tokai jau didelė. bet aišku yra. mano mažoji 8 mėn sirgo, bet tai todėl kad brolis prieš tai parsinešė.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 19:18)
mūsų pediatrės nuomone - skiepas nuo vėjaraupių mažiems vaikams - "pinigų išmetimas į balą". Kiek žino, visi skiepyti  vis tiek susirgo  lotuliukas.gif

hmm,na,musu atveju taip ir iseina... tempos antra para neraarba iki 37, berimu daugiau nei seses ... g.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 03 02, 23:41)
iki 6 mėn kūdikiai turi imunitetą iš motinos, nebent pati nesirgus būtumėt.
o ir vėliuau jei kontaktas epizodinis, tikimė ne tokai jau didelė. bet aišku yra. mano mažoji 8 mėn sirgo, bet tai todėl kad brolis prieš tai parsinešė.

mano maze 6 menesiu nesusirgo inf.mononukleoze, nors brolis sirgo sunkiai ir ilgai 4u.gif
Atsakyti
kas manęs prašė susistemintos medžiagos - pasitikrinkit paštus 4u.gif
Atsakyti
Sukūriau gmaile grupę http://groups.google...oup/homeopatija, į kurią jau pakviečiau kelias mergaites, kurių elektroninio pašto adresus žinojau. Kas norit būti šios grupės nariais - rašykit į AŽ. Sukūriau tam, kad galėtume dalintis visa informacija, įdėti dokumentus. Jei tarkim tokia grupė yra nereikalinga - sakykite, tuomet ištrinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 03 kovo 2011 - 09:21
Šiaip tai Fosforas tikrai yra tinkamas prie skystos gausios slogos su užgulimu. Aš vasarą su didžiuke buvom užsiūminusios su alerginėm slogos abi, tai M. būtent fosforą ir paskyrė (ir netelefonu, o po ilgos konsultacijos akis į akį, taip, kad parinkta buvo tikrai atidžiai). Ne viskas kas leidžias į plaučius yra tiršta, ir bent jau aš prieštaravimo tarp to, kad jis tinka tiek slogai, tiek bronchitams/palučių uždegimams nematau...
Jau čia kažkada kalbėjom, kad kai kurie šaltiniai teigia, jog allium cepa dažnai "patvarko" nosį, bet nuežkerta kelio tai slogai nusileist žemyn. Ir būtent Faringtonas teigi, kad tokiu atveju labai pravartu kartu duot fosforą.

Maniškėm irgi slogas labai puikiai tvarko Hepar sulphur (duodamas ligos pradžioj jis paprastai kaip profilaktinė priemonė prieš komplikacijas į bakterinę slogą, o ne kaip tirštos slogos "tvarkytojas" smile.gif ) + lycopodium (šitas eina daugiau prie tokių skystų arba gleivingų slogų, bet ne žaliai tirštų, gali būti kosulys nuo slogos, gerklės apsivėlimas). Pradžioj duodavau tik mažei (nes M. vienos ligos tokį derinį buvo skyręs), paskui teko išbandyt ir ant dičkės (lycopodiumas jai konstitucinis, bet duodant aukšta potencija taip efektyviai slogos kaip 30 pot. netvarko), o ir hepar sulfhur atrodo kad irgi labai neblogai jai veikia...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 03, 09:23)
paskui teko išbandyt ir ant dičkės (lycopodiumas jai konstitucinis, bet duodant aukšta potencija taip efektyviai slogos kaip 30 pot. netvarko), o ir hepar sulfhur atrodo kad irgi labai neblogai jai veikia...

hmmm, aš irgi iš praktikos pastebėjau, kad labai gerai veikia konstitucinis dviejų skirtingų potencijų vienu metu g.gif įdomu, literatūroje rašo ką nors apie tai?

argus, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na kažkiek naujų žinių apie slogą pasisėmiau. reiks pasingarinėti atidžiau apie šiuos vienkomponenčius.

O merginos, sergant sloga galima žuvų duoti? Kad šiaip sergant negalima, tai pamenu, o ar sloga įeina į tą draudžiamą laikotarpį? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Kreipiuosi i jus pagalbos, nes mano gydytoja homeopate kuriam laikui isvyko, o pasikonsultuoti neturiu su kuo...
neseniai pradėjau gydytis homeopatiniais vaistukais (3 mėn.), esu žalia šioj srity. Gydytoja buvo paskyrusi Sepia ir Natrium Muriaticum, po poros dienos kurso zirniukus nutraukiau, nes staiga pakilo temperatūra, jautėsi bendras kūno silpnumas-nusprendžiau,peršalau. Vakare temperatura pakilo iki 37,8, vartojau influcid kas valanda, vakare viena doze antigripino 3. Ryte apsilankiusi pas seimos gydytoja sužinojau, kad man faringitas. Ji prirašė antibiotiku - ospamox, dar diklofenaka, bet taip nenoriu vėl tų antibiotiku, tai įsigijau phosphor homaccord ir vartojau 3 kartus po 10 lasiukus ir kas valanda antigripinas 3.
Temperatura laikosi apie 37,2 - 37,4, skauda gerkle ryjant, lengvai sloguoju (nosis neužgulusi) ir be proto pradėjo skaudėti nugarą ties strėnomis, skausmas pereinantis ties mentimis.
Galvoju, gal ką ne taip vartoju... unsure.gif
Bučiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt savo mintimis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif

Gal oadesit man,dukrytei 3 menesiai,jau gerokai menuo nosy yra tirštos gleives ,skaidrios tasios,sunku ištraukt net su aspiratorium.Nečiaudi ,ir tai tikrai ne sloga.Gydytoja nustate,kad tai nuo per sauso oro nosis gleives gamina.Nakti miega gerai,o va paryčiais pradeda ir pakoset ir pačiaudet ir neprakvepuoja verysad.gif
Jau nebežinau ką ir daryt,plovem su juros vandeniu jau ir su EUPHORBIUM COMPOSITUM purškiau,lyg pagereja ,nutraukiu ir vel tas pats.Vaiko gaila,nes jau klykia pamačius mane su tuo aspiratoriu verysad.gif
Gal kas turit kokiu minčiu,kaip galečiau pažabot tą vadinamą slogą?
Atsakyti
Nepykit, bet aš vėl savo pavarysiu. Homeopatiškai nežinau, bet...
Gleivingumą organizmo didina kviečių grūdų produktai: miltai, kviečių sėlenėlės. Vadinasi ir bulkutės ir duona balta ir sausainiai ir blynai ir visa kita kas pagaminta iš kvietinių miltų didina gleivingumą. Taip pat ir pienas bei jo produktai, mėsa, riebūs maisto produkai, visokios mišrainės, salotos, šalti gėrimai didina gleivingumą.
Jeigu patvarkius valgiaraštį, galbūt padėtų truputį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 03 kovo 2011 - 10:18
QUOTE(argus @ 2011 03 03, 10:17)
Nepykit, bet aš vėl savo pavarysiu. Homeopatiškai nežinau, bet...
Gleivingumą organizmo didina kviečių grūdų produktai: miltai, kviečių sėlenėlės. Vadinasi ir bulkutės ir duona balta ir sausainiai ir blynai ir visa kita kas pagaminta iš kvietinių miltų didina gleivingumą. Taip pat ir pienas bei jo produktai, mėsa, riebūs maisto produkai, visokios mišrainės, salotos, šalti gėrimai didina gleivingumą.
Jeigu patvarkius valgiaraštį, galbūt padėtų truputį?

drinks_cheers.gif ir dar ant viso šito bomba - citrusiniai vaisiai, t.y. greižtai draudžiama.

o pas mus juk įprasta, jei sergi tai va tau apelsinas, vit. c biggrin.gif
Atsakyti