Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Renna @ 2011 03 02, 16:04)
Na va, labas Kristinuk, aš jau temą atradau vakar, tu šiandien  lotuliukas.gif  mano abu su slogom kamuojasi, tik vyresnėlis dar kitus vaistus vartoja, tai jam kaip ir viskas neblogai jau, bet mažėliau nekas šiandien visai  doh.gif
Mums prasidėjo viskas nuo penktadienio g.gif
Man M priskyrė konstitucinį Sepia, pasiskaičiau aprašymą, nu nei pusės neatitinka  doh.gif  bet suveikė "per smegenis" neblogai  biggrin.gif poveikį jau pajutau po trečios dozės  thumbup.gif
Mums prie žalsvai geltonos slogos puikiai suveikia kalium bichromicum  4u.gif
Va aš vis pasiskaitau apie Obuoliausios Aconitum vis minimą, nusipirkau ir 6 ir 30 potencijos, extra atvejams, kad turėčiau, bet homeopatas jo NIEKAD mums neskira  lotuliukas.gif

Man Aconitum labai dažnai padeda: ir virusiuką pradžioje sugriebia, ir prie migrenos, ir nervus paramina...
Atsakyti
Norejau pakalsuti ar yra kazkas kas gelbetu 4 men kudikiui pire vejaraupiu is homeopatijos eros? 4u.gif turejom kontakta..dabar laukiam ir bijom baisiai nesirgti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 03 02, 16:23)
Laba nelaba, vargstu su angina- pradėjau su Bell6 ir Palikau konstitucini Calc C, nesuveike sad.gif pridejau Apis6, nes uztino gerkle, kad seilių nenurijau... Žiūriu tinka ir Hep Sulfur,bet nedraugauja su Bell, pasimetusi visiškai kad konstitucinis neveikia šįkart... Šiandien jau supuliavo tonziles, ka patartumet?

Su Belladonna draugauja Barium Carbonicum, bet jei supūliavo - reiktų žiūrėti Mercurius Heel. Dar prie pūlinukų Mercurius Solubilis tinka, bet jis įeina į Mercurius Heel sudėtį.
Dar galbūt tiktų Angin-Heel pakaitom su Lymphomyosot.

O maniškei mažylei sloga praktiškai praėjo per dieną (tfu tfu tfu). Pulsatilla čia taip suveikė. thumbup.gif Vat ir mąstau, ar jau mes perėjom prie tos stadijos, kai organizmas švarus ir lengvai pasiduoda gydymui, ar čia sutapimas.

Labas Renna, malonu matyt vėl (aišku, tik ne dėl to, kad sergate)

Prie vėjaraupių tinka Rhus + 3 Antigripinas
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 14:02)
Va čia tai prieštaravimas mano sukonspektuotai medžiagai  g.gif

Geriausia šalia pasiskaityt normalią medžiagą (RU arba EN, kuri labiau prieinama). Nes čia visos surašom, paskui makalienė gaunas.

Dulcamara ir aš turiu. Kažkada pasirodė bais naudingas, bet nei karto ir neprireikė. Kiek paskui skaičiau, jis labiau tinka kalnuotoms vietovėms, kur dieną labai įšyla, o nakčia labai atvėsta.

QUOTE(anikita @ 2011 03 02, 15:28)
Norejau pakalsuti ar yra kazkas kas gelbetu 4 men kudikiui pire vejaraupiu is homeopatijos eros? 4u.gif  turejom kontakta..dabar laukiam ir bijom baisiai nesirgti unsure.gif

Pati pradžia - Rhus toxidendron 6. Šito būna ir kompleksuose, pvz. Echinacea compositum, 2 antigripinas). Jau įsibėgėjusiam - 3 antigripinas.

Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2011 03 02, 14:07)
o as nesusitvarkau su slogom  doh.gif

Mazajai bespalve, kartais baltuojanti, lengvai isneganti, jos daug, vaikas lyg katyte murkia  g.gif kas prei tokios tinka?

Vyreniajai lengvai tekanti geslvai zalia  ax.gif Pulsatilla nepadeda  g.gif

O kas liecia info pasidalijimus, tai turiu ideja..Sukurti bendra gmail pasta, per a.z. pasidalintumem slaptazodziais ir galetumem kiekviena, kas ka turi ir nori, ideti vis i pasta kokia word ar pdf medziaga  ax.gif taip gal greiciau progresuotumem ligu gydyme  rolleyes.gif

Merginos prieš kurį laiką rašė: Chamomilla.
Papildyta:
O realiai tikrai daug kas čia skaitančių nemoka nei RU, nei EN? Nes lietuviškai vargo vakarienė... Kas čia sudedama yra labai padrika ir sunku atsirinkt, nebent ilgai ir nuobodžiai sėdėtum.

www.hpathy.com (būna straipsniai iš praktinės pusės)

www.vithoulkas.com (eiti per "online materia medica" - kairėje viršuje)

www.homeopathyandmore.com (viršuje spausti ant abėcėlės raidės, atitinkamos pagal pavadinimą

http://www.homeoint....glish/index.htm (yra pakankamai klasikinės teorijos knygų, pvz. Kent filosofija)

http://www.bdn-stein...IA MEDICA.xhtml

http://gpt.pcis.ru/mm.php

Papildyta:
http://www_koob_ru/p...tiya_dlya_detei
Atsakyti
Nikofija, manau, kad Aconitum vaistinėlėj tikrai nepamaišys 4u.gif tik nerandu progos jo išbandyt biggrin.gif
O nuo migreninių galvos skausmų turiu lašiukus sukomplektuotus - Phosphorus, Sepia, Pulsatilla ir Zincum. Super padeda thumbup.gif net dabar buvo nugarą susukę - pagydė per pora dienų thumbup.gif

Kristinuk, mums M nuo tų slogų bei astminių bronchitų kitokius lašiukus "sukomplektavo" - Bromum, Naphthalinum, Sobadeilla (? nesuskaitau tiksliai...), Lachesis. Kol kas negaliu pasakyti ar mums jie gerai veikia g.gif

Va dulcamara kažkada žadėjau nusipirkt, pasirodo gerai, kad nepirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 14:02)
Kiek atsimenu, phospor labiau tinka, kai staigiai leidžiasi į gerklę, plaučius.  g.gif
O Phosfor - kai būna staigus nosies užgulimas, tiesiog užburkimas, su skaidria, vandeninga sloga.  Va čia tai prieštaravimas mano sukonspektuotai medžiagai  g.gif

Phosfor'ą daviau dukrai kai gerklinis kosulys buvo. ir nebuvo jokios slogos g.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 15:20)
Aš irgi prisibijau per daug prisipirkti, todėl sukuosi, su tuo, ką turiu.

mano gydytoja kartais liepia skaityti sąrašą vaistų kokių turiu, jei pasakau, kad jos skiriamų neturiu, bet nusipirksiu. ji linkusi parinkti iš mano turimų vaistų tinkamus
Atsakyti
Renna, mums paskutinį kartą paskyrė truputį kitokius nei prieš tai, bet veikia. Tik, kaip jau sakiau, gėrėm beveik ištisai 2 mėn, kol atsirado poveikis. O nuo astminių kosulių tai dabar turim aukštesnės pot. Drosera ir Cuprum Aceticum.
Atsakyti
sveikos,
pas mus vėl vėjaraupiai - paskiepytas didžiukas susirgo lygiai 2 savaitės po mažosios.

beje, įvairų kompleksų, gaminamų universitetinės Kauno vaistinės, vilniečiai gali užsisakyti tiek per Širdažolės, tiek per Lukiškių vaistines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 03 02, 19:32)
sveikos,
pas mus vėl vėjaraupiai - paskiepytas didžiukas susirgo lygiai 2 savaitės po mažosios.
...

Ir kam tada tie skiepai g.gif
Aš ir buvau paskiepijusi savo vaiką, o vis tiek susirgo, ir išbėrę buvo tiek, kad galėdavau už ausies maudyti zelionkoj, o ne teplioti. Jei turėčiau antrą - nebeskiepyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 03 02, 19:32)
sveikos,

mūsų pediatrės nuomone - skiepas nuo vėjaraupių mažiems vaikams - "pinigų išmetimas į balą". Kiek žino, visi skiepyti vis tiek susirgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 02, 18:40)
Ir kam tada tie skiepai  g.gif

Kad farmacija gerai gyventų.... deja
Atsakyti
Na o as savo vaikui irgi niekaip nepazaboju slogos, nuo penktadienio.
Gal bandyti Obuoliausios minima Aconitum bandyti, nes jau nebezinau ka ir beduoti vaikui. Siandien dar Thujos sulasinau ryte, dar vakare lasinsiu nes ten tik du kartus galima berods, nu zesiu gal dar tas ka pades. Nes jau ziuriu nuo slogos karkaliuoja kosuliukas, bijau kad nenukeliautu zemyn.
Atsakyti