Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ačiū Besijuokianti. Namie pasižiūrėsiu ir paskaitinėsiu. jei kas bus ne taip - kreipsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 16:34)
Sveikos,
Merginos, kieno vaikiukai turi alergiją namų dulkių erkėms, ar jau prasidėjo paūmėjimas? Mano sūnui praeitą savaitę buvo, tik nežinau kas - ar paūmėjimas, ar tokia slogos forma persirgo. Nu jei čia sloga buvo, tai aš labai džiaugiuos tada, pasveiko vien nuo M lašiukų, dar vieną dieną daviau Pulsatillos. Ir į daržą visą laiką ėjo. (Bet tai kaip žinot kitą kartą, ar ne sloga - kad kitų vaikų neapkrėst  g.gif )

maniškis turi. 4u.gif Savaitgalį nei iš šio nei iš to nosis užburko, bet nebėgo. Daviau Silicea po 4 ž x 4 k. su Hepar sulfur. Tik šitą sumažinau iki 2 ž. x 2 k. Šią naktį jau kvėpavo pro nosį, ryte atsikėlė kaip niekur nieko. Jei būtų sloga, per porą dienų nemanau, kad praeitų. g.gif
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 17:19)
Beje, puikioji mamyte, turinti konspektėlius, gal juos vis tik verta pasitalpint pradinėj informacijoj? Visos galėtumėm ką nors papildyti, (jei tik būtų ką). Manau, būtų šaunu  wub.gif

Aš irgi turiu konspektus. 4u.gif Tik nežinau kam nusiųsti, kad patalpintų į pradinį puslapį. ax.gif Jei kam reikia, irgi galiu atsiųsti, tik parašykit į AŽ el. paštus. Turiu dvi dalis: viena dalis - trumpa santrauka su pagrindiniais preparatais. Kita- surinkta info, bet nesutvarkyta. Temoje nespėju visko sekti, ir ne visada ištaikau laiko parašyti.

Aš irgi prašysiu konsultacijos dėl mažės. help.gif Visą naktį eksperimentavau, bet rezultatai nuliniai verysad.gif
Situacija tokia: vakar buvo mažoji be pirštinių. Iš lauko pateko į šiltą patalpą, po vėl į lauką, kol grįžom į namus. Vakare dar buvo nieko, išsimaudė, pasiautė nuogutė ir atsigulė miegoti jau su skaidriai bėgančia nosimi. Apie pirmą nakties nosį taip užgulė, kad nei Hepar sulfur, nei Silicea, nei kompleksas nuo sinusito nenuėmė nosies užburkimo. doh.gif Bandžiau traukti siurbtuku, tai iš dešinės šnervės pavyko ištraukti žalsvos spalvos "gėrio", o kairioji buvo švari ir užburkusi. Neapsikentus sulašinau Vibrocilio, tas nuėmė užburkimą, bet kaip visada, tik porai valandų. Ryte mažė atsikėlė užtraiškanojusiomis akimis ir užburkusia nosimi. Sudaviau Phosfor, bet irgi suveikė ne taip, kaip suveikdavo anksčiau. Vienu žodžiu - įprastiniai žirniai nesuveikė. schmoll.gif Dabar nosis šiek tiek atsileidusi, bėga skaidrus snarglys, o papūtus nosį - baltas tirštas.
Kas tiktų šiuo atveju. Nežinau ką pritaikyti, nes anksčiau taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Man tik klausimas iškilo - ar galima įdėti dokumentą į forumo temą? Kiek esu pastebėjusi, kad nelabai, nebent kažkur internete įdėti ir įdėti nuorodą į tą puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 11:48)

Kirke, aš kartosiuos su savo Aconitum, bet pamėgink jį. Dabar tokie pavasariniai apgaulingi orai prasideda. Pasiskaitinėk.

Dėl konstitucinių stebuklų - pasirašau 100 proc. Maniškiui irgi buvo nustatytas Phosphor. Veikė kurį laiką. Paskui nors ir ilgai vartojom - užstrigo situacija.. Po kurio laiko gavo Argentum nitricum. Vėl pajudėjo. Jie labai panašūs ir pati nesuprantu kuo, nes čia homeopatai atrinko... Jeigu fosforikams kartais situacija užstrigtų, patariu šitą dar žiūrėt.
Atsakyti
Na ir as siandiena apie sloga smile.gif
Jau ismokau su beganciomis skaidriomis, geltonomis, baltomis kovoti. Bet ka daryti kai is nosies nieko nebega, bet giliai nosi griauzia ir vis norisi ja trinti? Gal turit kokiu pamastymu?

\o del alergijos dulkems tai mes turim tokia. ir dabar paumejimas. Turiu tokia teorija kad nuo tu sunkiuju daleliu ore. nes dar ir AD turim,tai kasosi tada kai pikas buna tu daleliu koncentracijos. Kol kas stebiu ar tai sutapimas ar ne...pacios pabandykit pasiziureti, cia valstybine istaiga http://stoteles.gamt...n...011&graph=1
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 01, 20:17)
Ar gali būti, kad pradėjus vartoti konstitucinį, jau po poros vartojimų matosi pagerėjimas? Nes jau kokia antra diena pastebiu, kad man nusiteikus nerviniams priepuoliams, ašaroms ir pan. pasakius ką nors padaryti ar žodį negalima, sureaguoja labai normaliai.

Nu mano panele irgi jei ne kiek nervu priepoliai uzeina, bet pastovus asaru priepoliai net nezinau kaip kovot doh.gif
Atsakyti
Labukas visiems ax.gif

As noriu savo suneli nuvesti pas homeopatus. Nes labai serga, beveik kas menesi antibiotikus geria mirksiukas.gif Nezinau tik kur vesti. Labai daug info apie S.Malychina Vilniuje. Kazin kokios kainos g.gif Dar cia viena rekomendavo Ignalinoje B.Karkliauskiene. Tik nezinau pas kuria. Gal kas nors lanketes pas kuria nors. Idomu butu isgirsti atsiliepimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 02, 13:17)
Kirke, aš kartosiuos su savo Aconitum, bet pamėgink jį. Dabar tokie pavasariniai apgaulingi orai prasideda. Pasiskaitinėk.

Neturiu verysad.gif Sudaviau neperseniausiai Phosfor- einant miegoti. Kiek dabar girdžiu, nosis pralaisvėjusi. Kvėpuoja pro nosį, nors girdėti snargliukai. Kažin kodėl phosfor nesuveikė paryčiais?
Kiek atsimenu, phospor labiau tinka, kai staigiai leidžiasi į gerklę, plaučius. g.gif
Kas įdomiausia, kad Hepar Sulfur mažylei tinka tada, kai žalia sloga, pūliuojančios akys ir slogos nusileidimas į plaučius, su karkimu. O Phosfor - kai būna staigus nosies užgulimas, tiesiog užburkimas, su skaidria, vandeninga sloga. Va čia tai prieštaravimas mano sukonspektuotai medžiagai g.gif
Beje, sūnui Silicea veikia kai skaidri sloga, užburkimas, o prie žalios - Hepar sulfur. Bet užtat jo neveikia Phosfor, kai skaidri sloga.
Vien žo, atrodo, išsiaiškini požymius, atsirenki žirniukus ir staiga BAC... tavo darbas "nueina šuniui po uodega", nes neveikia tada kai labiausiai reikia. smile.gif
Atsakyti
o as nesusitvarkau su slogom doh.gif

Mazajai bespalve, kartais baltuojanti, lengvai isneganti, jos daug, vaikas lyg katyte murkia g.gif kas prei tokios tinka?

Vyreniajai lengvai tekanti geslvai zalia ax.gif Pulsatilla nepadeda g.gif

O kas liecia info pasidalijimus, tai turiu ideja..Sukurti bendra gmail pasta, per a.z. pasidalintumem slaptazodziais ir galetumem kiekviena, kas ka turi ir nori, ideti vis i pasta kokia word ar pdf medziaga ax.gif taip gal greiciau progresuotumem ligu gydyme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 16:34)
Merginos, kieno vaikiukai turi alergiją namų dulkių erkėms, ar jau prasidėjo paūmėjimas? Mano sūnui praeitą savaitę buvo, tik nežinau kas - ar paūmėjimas, ar tokia slogos forma persirgo. Nu jei čia sloga buvo, tai aš labai džiaugiuos tada, pasveiko vien nuo M lašiukų, dar vieną dieną daviau Pulsatillos. Ir į daržą visą laiką ėjo. (Bet tai kaip žinot kitą kartą, ar ne sloga - kad kitų vaikų neapkrėst  g.gif )

Na va, labas Kristinuk, aš jau temą atradau vakar, tu šiandien lotuliukas.gif mano abu su slogom kamuojasi, tik vyresnėlis dar kitus vaistus vartoja, tai jam kaip ir viskas neblogai jau, bet mažėliau nekas šiandien visai doh.gif
Mums prasidėjo viskas nuo penktadienio g.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 02, 11:09)
Argus, jei labai didelis sutapimas su žirniuko emociniu paveikslu - gali.
M. pasakojo, kad kai būna toks sutapimas (deja, jis ne pas visus toks galimas, nes daugelis mūsų mišrūs, neatitinkantys griežtai kurio nors vieno žirniuko), suaugę žmonės po savaitės ateina klaust kas jiems pasidarė, ir tuos pokyčius pirmiausia pastebi ne jie patys (jiems tai normalu, nes atsiskleidė jų tikroji prigimtis), bet aplinkiniai...

Man M priskyrė konstitucinį Sepia, pasiskaičiau aprašymą, nu nei pusės neatitinka doh.gif bet suveikė "per smegenis" neblogai biggrin.gif poveikį jau pajutau po trečios dozės thumbup.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 02, 12:48)
maniškis turi.  4u.gif Savaitgalį nei iš šio nei iš to nosis užburko, bet nebėgo. Daviau Silicea po 4 ž x 4 k. su Hepar sulfur. Tik šitą sumažinau iki 2 ž. x 2 k. Šią naktį jau kvėpavo pro nosį, ryte atsikėlė kaip niekur nieko. Jei būtų sloga, per porą dienų nemanau, kad praeitų.  g.gif

Mums prie žalsvai geltonos slogos puikiai suveikia kalium bichromicum 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 02, 13:17)

Va aš vis pasiskaitau apie Obuoliausios Aconitum vis minimą, nusipirkau ir 6 ir 30 potencijos, extra atvejams, kad turėčiau, bet homeopatas jo NIEKAD mums neskira lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 02, 16:04)
Mums prie žalsvai geltonos slogos puikiai suveikia kalium bichromicum  4u.gif
Va aš vis pasiskaitau apie Obuoliausios Aconitum vis minimą, nusipirkau ir 6 ir 30 potencijos, extra atvejams, kad turėčiau, bet homeopatas jo NIEKAD mums neskira  lotuliukas.gif

Maniškiui kažkaip netiko kalium bichromicum. Todėl gelbėjamės su Hepar sulfur. 4u.gif
Aš irgi prisibijau per daug prisipirkti, todėl sukuosi, su tuo, ką turiu. Vat stovi dabar Dulcamara nenaudojama ir nežinau, kur ją panaudoti. Gal kuriai kaunietei reikia- pasidalintume lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba nelaba, vargstu su angina- pradėjau su Bell6 ir Palikau konstitucini Calc C, nesuveike sad.gif pridejau Apis6, nes uztino gerkle, kad seilių nenurijau... Žiūriu tinka ir Hep Sulfur,bet nedraugauja su Bell, pasimetusi visiškai kad konstitucinis neveikia šįkart... Šiandien jau supuliavo tonziles, ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 02 kovo 2011 - 15:25