Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 16:34)
] jei sloga bespalvė, labai gerai tinka Pulsatilla

ar tinka 200potencijos Pulsatilla slogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 01, 19:24)
ar tinka 200potencijos Pulsatilla slogai?  g.gif

O čia kam? Vaikui ar suaugusiam?
Šiaip, 200-inė potencija tai čia kaip konstitucinis žirnis man skamba. Jei tas konstitucinis buvo nustatytas konkrečiam žmogui/vaikui, tai turėtų tikti ir nuo slogos, tik gal mažesniais kiekiais jo reikėtų. (Čia vėlgi priklauso kam duosit)

Dėl potencijų tai kitos mamos galėtų pasisakyt daugiau, aukštos potencijos daugiau gydo emocinius dalykus. bet kaip minėjau, jei tai konstitucinis, nuo slogos turėtų tikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 01 kovo 2011 - 18:33
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 15:34)
Merginos, kieno vaikiukai turi alergiją namų dulkių erkėms, ar jau prasidėjo paūmėjimas? Mano sūnui praeitą savaitę buvo, tik nežinau kas - ar paūmėjimas, ar tokia slogos forma persirgo. Nu jei čia sloga buvo, tai aš labai džiaugiuos tada, pasveiko vien nuo M lašiukų, dar vieną dieną daviau Pulsatillos. Ir į daržą visą laiką ėjo. (Bet tai kaip žinot kitą kartą, ar ne sloga - kad kitų vaikų neapkrėst  g.gif )
Papildyta:
argus, o tu pasirodo tikra žolininkė.  mirksiukas.gif

Įtariu, kad veiksmas jau po truputį vyksta, nors lazdynai dar visai ramūs kabo... ax.gif Maniškis irgi bandė čiaudėt, bet pavaliui aprimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 01 kovo 2011 - 19:45
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 01, 20:45)
Įtariu, kad veiksmas jau po truputį vyksta, nors lazdynai dar visai ramūs kabo... ax.gif Maniškis irgi bandė čiaudėt, bet pavaliui aprimo.

Vat vat, toks šaltis lauke, o joms (erkėms) jau pavasaris. doh.gif
Atsakyti
Ar gali būti, kad pradėjus vartoti konstitucinį, jau po poros vartojimų matosi pagerėjimas? Nes jau kokia antra diena pastebiu, kad man nusiteikus nerviniams priepuoliams, ašaroms ir pan. pasakius ką nors padaryti ar žodį negalima, sureaguoja labai normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 01 kovo 2011 - 20:19
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 01, 17:37)
Po 2-3 dienų ir pasidarau išvadas. Manau, jei šiuo atveju po 2-jų dienų jums nepagelbėjo, o simptomai lenda nauji, pasiskambinkit homeopatui. Kartais jie žino, koks virusas yra išlindęs, ir kuo geriausia jį "damušt".  4u.gif

Širdingai ačiū. 4u.gif Pradėjau šiandien duot Hepar Sulphur 6, gal šitas suveiks ir sudorosim slogą, kol rimčiau kas nors neišlindo...
O homeopato neturim, eksperimentuoju prisiskaičiusi jūsų patirties. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 01, 21:17)
Ar gali būti, kad pradėjus vartoti konstitucinį, jau po poros vartojimų matosi pagerėjimas? Nes jau kokia antra diena pastebiu, kad man nusiteikus nerviniams priepuoliams, ašaroms ir pan. pasakius ką nors padaryti ar žodį negalima, sureaguoja labai normaliai.

Pagal tai, ką rašo knygose, gali. Yra vaistai lėto veikimo, yra greito.
Atsakyti
Argus, jei labai didelis sutapimas su žirniuko emociniu paveikslu - gali.
Aš ant saviškių esu mačius poveikį per pusę paros, mano akimis lygų tiesiog stebuklui. Ir per pusė paros pajudėjo dalykai, kurie labai kankino apie metus laiko. Tiesiog dar vakar buvo, o sekančią dieną - viskas pasibaigę arba susilpnėję tiek, kad tai jau ne problema. Ir įdomiausia, kad daugiau niekad ir nepasikartojo...

M. pasakojo, kad kai būna toks sutapimas (deja, jis ne pas visus toks galimas, nes daugelis mūsų mišrūs, neatitinkantys griežtai kurio nors vieno žirniuko), suaugę žmonės po savaitės ateina klaust kas jiems pasidarė, ir tuos pokyčius pirmiausia pastebi ne jie patys (jiems tai normalu, nes atsiskleidė jų tikroji prigimtis), bet aplinkiniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 02 kovo 2011 - 10:12
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 02, 11:09)
Argus, jei labai didelis sutapimas su žirniuko emociniu paveikslu - gali.
Aš ant saviškių esu mačius poveikį per pusę paros, mano akimis lygų tiesiog stebuklui. Ir per pusė paros pajudėjo dalykai, kurie labai kankino apie metus laiko. Tiesiog dar vakar buvo, o sekančią dieną - viskas pasibaigę arba susilpnėję tiek, kad tai jau ne problema. Ir įdomiausia, kad daugiau niekad ir nepasikartojo...

M. pasakojo, kad kai būna toks sutapimas (deja, jis ne pas visus toks galimas, nes daugelis mūsų mišrūs, neatitinkantys griežtai kurio nors vieno žirniuko), suaugę žmonės po savaitės ateina klaust kas jiems pasidarė, ir tuos pokyčius pirmiausia pastebi ne jie patys (jiems tai normalu, nes atsiskleidė jų tikroji prigimtis), bet aplinkiniai...

Čia paskaičiusi (angliškai man sunkiau suprasti blush2.gif ) tai labai panašu - tiek psichinės savybės, tiek fizinės. Tarp kitko, ir save atpažinau ax.gif Lyg apie mane būtų rašę doh.gif
Bet sakau, vaikui tai žymus pagerėjimas - jei anksčiau iškart sureaguodavo, pykdavo, dūmai rūkdavo iš ausų, nosies ir ausų, tai dabar ne taip ryškiai, gerokai ramiau reaguoja į pastabas.
Atsakyti
Argus, tu Kulter neturi? Jei ne, parasyk savo meila i az. vakarop issiunciau bent jau fosforo skyreli. Ten kaip konstitucinis isnagrinetas (rusu klb).
Atsakyti
Turiu 1 ir 2 dalis, reikės pasinagrinėti. Bet kiek prisimenu, yra 3 dalys?
Atsakyti
Fosforas tikrai 1 ar 2 daly, 3 ir as neturiu.
Atsakyti