per savaitgalį pristabdžiau slogą, dabar nebėga, biškį tik, bet snargliai tiršti geltoni. užkimimas nedingo, prasideda sausas kosulys. daviau cinabsiną jau šiandien ir ką dar duot? turiu tik homeovox, coryzalia ir angin-heel. tinka kas nors, ar ryt kažką kitą nusipirkt reiktų?
Po pusantro mėnesio tenka sugrįžti vėl pas jus o jau tiek džiaugiaus, tiek džiaugiaus, kad pagaliau visos ligos baigės
Ką duoti ekstra atvejų kai išberia, aš manau, kad nuo kivių, tik nesu tikra, ar taip per kelias valandas galėjo sureaguot nuo vieno arbatinio šaukštelio kivių tyrės nesikaso, neniežti... tik raudoni dideli plėmai po smakriuku.... paskaičiau praeitot temoj, kad tiktų Oleander, bet tokio neturiu
Duočiau Sulfur jei kasytūsi, niežėtų, bet nesikado
Dar kokie žirniukai padėtų suvalgius riebaus aliejino maisto - sustojo skrandis, pykina, bloga (nenusisekęs "Gustavo recepto" patiekalas ) Gal koks Arsenicum
Ką duoti ekstra atvejų kai išberia, aš manau, kad nuo kivių, tik nesu tikra, ar taip per kelias valandas galėjo sureaguot nuo vieno arbatinio šaukštelio kivių tyrės nesikaso, neniežti... tik raudoni dideli plėmai po smakriuku.... paskaičiau praeitot temoj, kad tiktų Oleander, bet tokio neturiu
Duočiau Sulfur jei kasytūsi, niežėtų, bet nesikado
Dar kokie žirniukai padėtų suvalgius riebaus aliejino maisto - sustojo skrandis, pykina, bloga (nenusisekęs "Gustavo recepto" patiekalas ) Gal koks Arsenicum
QUOTE(Renna @ 2011 02 28, 20:21)
Čia ne žirniukai, bet man, kai sustoja skrandis nuo kokio nors per sunkaus maisto, labai greit sutvarko pelynų (dar vadinamas vaistinis kietis, peletrūnas) arbata. Ji bjauraus skonio, bet prisivertus išgert bent pusę puodelio labai greit užveda skrandį ir reikalai pajuda į gerąją pusę.
QUOTE(lydekaite @ 2011 02 28, 21:50)
Čia ne žirniukai, bet man, kai sustoja skrandis nuo kokio nors per sunkaus maisto, labai greit sutvarko pelynų (dar vadinamas vaistinis kietis, peletrūnas) arbata. Ji bjauraus skonio, bet prisivertus išgert bent pusę puodelio labai greit užveda skrandį ir reikalai pajuda į gerąją pusę.
Pelynas - kitaip kartusis kietis, metylės. Vaistinis kietis, peletrūnas yra visai kas kita. Ir iš tikrųjų nereikia nė pusės puodelio. Ir šiaip ją naudinga pagerti visokių roto / noro, apsinuodijimų profilaktikai, kepenų, imuniteto stiprinimui. Tik ją reikia atsargiai gerti - ji nuodinga, sukelia haliucinacijas
QUOTE(argus @ 2011 02 28, 21:15)
Pelynas - kitaip kartusis kietis, metylės. Vaistinis kietis, peletrūnas yra visai kas kita. Ir iš tikrųjų nereikia nė pusės puodelio. Ir šiaip ją naudinga pagerti visokių roto / noro, apsinuodijimų profilaktikai, kepenų, imuniteto stiprinimui. Tik ją reikia atsargiai gerti - ji nuodinga, sukelia haliucinacijas
Ačiū, Argus, kad pataisėt. Per skubėjimą susimaišiau.
Sveikutes, na ir as vel griztu su slogom
Gal patarsit ka toliau daryti?
Pas abi mano mergaites bego skaidri tekanti sloga su ciauduliu - daviau alium cepa. uzriso bet nakti ziurau neprakevepuoja - cinnabsin davaiu (tiesa, diziajai greit nutraukaiu, nes netinka, nakti pardejo blogai miegoti labai - itariu echinacea komponentas netinka). atleido nosis abejoms - nakti svariai kvpeuoja, sloga lengvai ispuciama/istraukiama, bet va geltona. kas toliau?
Didziajai (3m) duodu pulsatila +kalium bichromicum
O mazajai (1m) ka?
dar plius duodu Sinupret, kojas kaitinu (didziajai), tepu padukus, juors vandenuku plaunu, painhaliuoju didziaja....
Gal patarsit ka toliau daryti?
Pas abi mano mergaites bego skaidri tekanti sloga su ciauduliu - daviau alium cepa. uzriso bet nakti ziurau neprakevepuoja - cinnabsin davaiu (tiesa, diziajai greit nutraukaiu, nes netinka, nakti pardejo blogai miegoti labai - itariu echinacea komponentas netinka). atleido nosis abejoms - nakti svariai kvpeuoja, sloga lengvai ispuciama/istraukiama, bet va geltona. kas toliau?
Didziajai (3m) duodu pulsatila +kalium bichromicum
O mazajai (1m) ka?
dar plius duodu Sinupret, kojas kaitinu (didziajai), tepu padukus, juors vandenuku plaunu, painhaliuoju didziaja....
QUOTE(Braita @ 2011 03 01, 10:05)
O aš prie to paties noriu paklausti, gal žinot, o Sinupret'as nesipyksta su homeopatiniais žirniukais nuo slogos?
Beje, kuom tepat padukus? Čia merginos rašė, kad aštraus kvapo Resorban tepaliukas ir eteriniai aliejai slopina homeopatinų vaistų veikimą...
QUOTE(lydekaite @ 2011 03 01, 11:24)
O aš prie to paties noriu paklausti, gal žinot, o Sinupret'as nesipyksta su homeopatiniais žirniukais nuo slogos?
Beje, kuom tepat padukus? Čia merginos rašė, kad aštraus kvapo Resorban tepaliukas ir eteriniai aliejai slopina homeopatinų vaistų veikimą...
Šiaip galima garstyčias dėti prie padukų, aš tepu ne tik padus bet ir krūtinę sezamo aliejumi.
QUOTE(lydekaite @ 2011 03 01, 11:24)
man kazkada homeopate sake, kad galima derinti zolinius su homeopatiniais vaistais. tikiuosi nesipyksta Sinupret'as
padukus tepu su eteriniu alieju misiniu - irgi pirkau homeopt.vaistineje. Kazkaip ten valgyti negalima metu ir pan, kad neslopintu zirniuku - o del tepimo nelabai tiksliai zinau...
Mazajai ziurau balta sloga.. Geltona tik ryte buvo, is po nakties... tai gal Kalium muriaticum? Vardiju, ka turiu didziajai visa diena geltona - pulsatila duodu
QUOTE(nikofija @ 2011 02 28, 00:42)
Jei skyrė po vėmio ir po viduriavimo, tai Nuxas po vėmimo tada, nes jis pirmas prie pykinimo.
man ir tai atrodė, bet knygoj paskaičiau,kad lycopod. esant viduriavimui...
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 28, 16:43)
Ui... kai išsamiau parašai, tai ir vaizdą galima susidaryt. Pilvas pūstas su pirdukais gali būt ir Lycopodium. Gali būt koks herpesinių grupės virusas, jie į pabaigą visą gomurį gali išvaryt spuogiukais. Tokiu atveju Rhus turėtų palengvint. Nesiskundžia, kad rankas-kojas skauda?
kas tokiu atveju tiktų?
lydekaite, sinupretas su homeopat tinka., bet bent valandos tarpą padaryt. Ir pasak mūsų homeopatės, tai sinupretą galima vartot tik tol, kol nosis užsikimšus,suskystėjsu, kai tampa lengvai išpūčiama, nutraukt.
Opium, kai rankas kojas skauda, virusas eina per raumenis. Rhus toxidendron
puola ausu uzdegimas mus, sunus rodo kad skauda ausytes, tepu komparo aliejum ir duodu beladonos(uzsifiksave galvoje kad tinka prie ausu uzdegimo). viskas prasidejo nuo slogos, sloga issigydem, atsirado slapias kosulys, susitvarkem, tai prie ausu prikibo.... gal ka patarsit? kokiu nors minciu butu?