Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2011 02 28, 13:38)
vaikui 39,5. gydytoja apžiūrėjo - pilvas kaip būgnas, pirsčioja. ir kartą išpirščiojo tualete skystai.
gerklytė kažkokia įtratina lyg paspuogijusi tik nepamenu ar baltais šašiukais, ar raudonais.
antibijotiokų negavom, nes gydytoja pasakė, ar su jais, ar be - temperatūra laikysis 5 dienas. tad kam tų antibų reikia.

tik dabar klausimas. va prie tokio pilvo, žarnyno, temperatūros, vienžo viruso, palikau vandenuką su arsenicum alb. Tai dabar galvoju gal nux vomica reikėjo palikti?
kažkaip nebeatsirenku kas nuo ko  doh.gif

Ui... kai išsamiau parašai, tai ir vaizdą galima susidaryt. Pilvas pūstas su pirdukais gali būt ir Lycopodium. Gali būt koks herpesinių grupės virusas, jie į pabaigą visą gomurį gali išvaryt spuogiukais. Tokiu atveju Rhus turėtų palengvint. Nesiskundžia, kad rankas-kojas skauda?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 28, 16:40)
Aš tai savo vaikui duodavau esant laringitui ar užkimimui Arum tryphillum, Spongia, o nuo kosulio - Phosphor homacord

siu vienkomponenciu neturiu, bet paziurejau jog Homeovox sudetyje jie yra. O po kiek dabletytes galiu duoti pusmetinukui, ir kokiu daznumu? nes net petu negali pamiegot, krenkscia ir krenscia doh.gif
Stodali mums pediatre liepe gerti po 5ml du kartus dienoje, bet man rodos jog mazoka, jokio postumio link gerejimo, gal net sakyciau blogeja nuo penktadienio (atsirado uzkimimas ir dar daznesnis kosulys).
Papildyta:
Kvepuoja su karkalu kazkokiu gerkleje, ir dar ta didziule sloga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 26, 15:42)
nežinau kam dėkoti už susistemintos medžiagos atsiuntimą, bet labai didelis ačiū  wub.gif

Labai prašyčiau ir man: g.povilaitiene@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 28, 15:43)
Ui... kai išsamiau parašai, tai ir vaizdą galima susidaryt. Pilvas pūstas su pirdukais gali būt ir Lycopodium. Gali būt koks herpesinių grupės virusas, jie į pabaigą visą gomurį gali išvaryt spuogiukais. Tokiu atveju Rhus turėtų palengvint. Nesiskundžia, kad rankas-kojas skauda?

ne, skauda tik pilvuką. grįžau iš darbo visas kambarys toks pirdukų kvapo lotuliukas.gif

Lycopodium rasiu, o Rhus kaip pilnai rašosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 28 vasario 2011 - 16:23
QUOTE(lydekaite @ 2011 02 28, 16:18)
Labai prašyčiau ir man: g.povilaitiene@gmail.com  blush2.gif

Busiu ikyri, bet paprasysiu dar karta ir as indruske@gmail.com blush2.gif

Jatau man ir nepraeina makufeli skaudet, tempa 37.5, slogos nera, nekoseju. Kai nosi patraukiu toks jausmas, kad kaip nardant butu pribege i nosi lotuliukas.gif Blyn ir nugara skauda liemens sriti ar galima maitinanciai gerti kazka is zirniuku g.gif

Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 28, 17:33)
ar galima maitinanciai gerti kazka is zirniuku  g.gif

As irgi maitinu, ir naudoju zirniukus ir kitus homeopatinius vaistukus.
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 02 28, 16:41)
As irgi maitinu, ir naudoju zirniukus ir kitus homeopatinius vaistukus.

Aciu, reikia gal tada belladona megint, o kiek kartu ir po kiek galima g.gif

Nesuprantu as tu termometru. Infrafaudonuju rodo 37.0, o elektroninis 37.7 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 28 vasario 2011 - 16:56
QUOTE(aves @ 2011 02 28, 16:54)
Aciu, reikia gal tada belladona megint, o kiek kartu ir po kiek galima  g.gif

Nesuprantu as tu termometru. Infrafaudonuju rodo 37.0, o elektroninis 37.7  doh.gif

per toli matuojat su infraraudonųjų . plius jei vaikams iki 3 metų, tai instrukcijoj rašo, bent jau mūsų, matuoti 3 kartus ir imti aukščiausią.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 02 28, 17:05)
per toli matuojat su infraraudonųjų . plius jei vaikams iki 3 metų, tai instrukcijoj rašo, bent jau mūsų, matuoti 3 kartus ir imti aukščiausią.

Ne cia ax.gif as apie save rasiau
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 28, 09:24)
Žiūrėkit Hepar suphur, Hydrastis. Gal dar kas ką žinos, nes tokio su niežėjimu net nebuvau susidūrus..

Ačiū Obuoliausia 4u.gif
Aš gal nemoku paaiškint, nu matyt kai limfmazgiai padidėję, tai kai viskas ten šalia, tai ir susidaro man toks jausmas, kad ausį niežti, dantenas...
dienos eigoj jau geriau jaučiuosi, nosis atsikimšo, galva atsileido, kosulio nebėra. Turbūt gyvensiu lotuliukas.gif
Mažajai gydytoja skyrė bryonia+ipecacuanha. Tai ir aš geriu šiandien tą patį. Kažin nebus mažajai per daug, jei maitinu savo pienu?

Mergaitės, gal ir man santraukėlę galima būtų? Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
ausrinek@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 28, 17:15)
Ne cia ax.gif  as apie save rasiau

tai arba kampas ne status, arba atstumo nepagauni, arba ne ten matuoji.
arba temrometras blogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 02 28, 18:20)
tai arba kampas ne status, arba atstumo nepagauni, arba ne ten matuoji.
arba temrometras blogas  biggrin.gif

Arba as kreiva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti