Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 28, 10:26)
Turi Nux vomica/veratrum ar berberis Homaccord? Nes tie vidurių virusai sunkiai suprantami. Tiesiog reikia padaryt "drenažą", kad brudas išsivalytų.

nux vomica turiu. bet su juo. įdomiai. kai vemti pradėjo, daviau nux vomica. tai pramušė per žarnyną. bet buvo viduriuoti gal tik 2-3 kartus ir tai ryte. viskas. toliau vėmė. tada daviau arsenicum alb. bet toliau vėmė, nors vėmimo intervalai ilgėjo. kadangi toliau vėmė, vakare daviau angliuko. angliuką išvėmė. naktis buvo rami. gėrė po arbatinį šaukštelį dažnai. ryte išviduriavo angliuką. ir viskas nei vėmė, nei viduriavo tik temperatūra 39 buvo. tai ir nebežinojau ką duoti, kai liko tik temperatūra g.gif

8 ryte matavom temperatūrą 38,3. davėm vis tiek ibufeno. pagal viską turėtų kristi temperatūra. dabar 10 val temperatūra toliau kyla 38,6.

gyd. hom. bus tik kitą savaitę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 28 vasario 2011 - 10:45
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 28, 10:26)
Merginos - moteros, gi pavasaris ant nosies, nevalia byrėt  ax.gif  bigsmile.gif Prašymas susirast ką nors gražaus (kiekvienai pagal poreikius) ir ragais nagais laikytis bei nebyrėt  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 28, 10:42)
nux vomica turiu. bet su juo. įdomiai. kai vemti pradėjo, daviau nux vomica. tai pramušė per žarnyną. bet buvo viduriuoti gal tik 2-3 kartus ir tai ryte. viskas. toliau vėmė. tada daviau arsenicum alb. bet toliau vėmė, nors vėmimo intervalai ilgėjo. kadangi toliau vėmė, vakare daviau angliuko. angliuką išvėmė. naktis buvo rami. gėrė po arbatinį šaukštelį dažnai. ryte išviduriavo angliuką. ir viskas nei vėmė, nei viduriavo tik temperatūra 39 buvo. tai ir nebežinojau ką duoti, kai liko tik temperatūra g.gif

8 ryte matavom temperatūrą 38,3. davėm vis tiek ibufeno. pagal viską turėtų kristi temperatūra. dabar 10 val temperatūra toliau kyla 38,6.

gyd. hom. bus tik kitą savaitę  unsure.gif

Dabar apmąstyk, nuo kurio palengvėjo, pvz. vaikas buvo gyvesnis? Taip staigiai "užrišt" jeigu virusas stiprus, negali.... reikia laiko.
Atsakyti
Krika, aš tai duočiau tą patį. Vėmimas/vidurivimas yra labai aiškus ir tikrai neatsitiktinis. M. sako, kad viduriuojant yra būtina duot ars. album ( iki 5 dienų net), jo nedavus tikėtini liekamieji žarnyno sutrikimai iki 2 mėnesių. Ir Beladoną tokio karščiavimo atveju būtinai duočiau...

Veratrum (nepyk Ouoliausia gerai wub.gif ), bet mūsų gyd. sako, kad širdies vaistas visų pirma (beje kai kurie šaltiniai teigia tą patį), ilgesnio poveikio žarnynui neturintis jokio. Visai nenoriu diskutuoti ar ginčytis, tiesiog pasidalinu ką žinau iš mūsų gyd. Kiek tame tiesos - nevertinu biggrin.gif .

Argus, pagerk Jonažolės būtinai. Sepia turbūt tinkama čia, bet gali būti ir Ignacia, ir dar krūva kitų. Geriausia kartu su vaiku pas homeopatą, vaikui reikalinga sveika ir svarbiausia laiminga mama.

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 11:15)
Krika, aš tai duočiau tą patį. Vėmimas/vidurivimas yra labai aiškus ir tikrai neatsitiktinis. M. sako, kad viduriuojant yra būtina duot ars. album ( iki 5 dienų net), jo nedavus tikėtini liekamieji žarnyno sutrikimai iki 2 mėnesių. Ir Beladoną tokio karščiavimo atveju būtinai duočiau...

Veratrum (nepyk Ouoliausia gerai wub.gif ), bet mūsų gyd. sako, kad širdies vaistas visų pirma (beje kai kurie šaltiniai teigia tą patį), ilgesnio poveikio žarnynui neturintis jokio. Visai nenoriu diskutuoti ar ginčytis, tiesiog pasidalinu ką žinau iš mūsų gyd. Kiek tame tiesos - nevertinu biggrin.gif .

Argus, pagerk Jonažolės būtinai. Sepia turbūt tinkama čia, bet gali būti ir Ignacia, ir dar krūva kitų. Geriausia kartu su vaiku pas homeopatą, vaikui reikalinga sveika ir svarbiausia laiminga mama.

Nu ni, pykt tikrai nė neketinu... Gali būt, kad jis trumpaveikis, tiesiog ne kartą yra išgelbėjęs iš nemalonių situacijų.
Sakai, širdies g.gif Dėkui, reikės kada prisėst išsamiau, nes kilo kai kurių minčių iš aplinkos.
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 02 28, 11:20)
atsiprašau, ir aš norėčiau patarimo  ax.gif

trečia para duriantis skausmas kairėje krūtinės pusėje, silpnumas su besisukančia galva, ką nuo to galima pavartoti  g.gif

Ko gero jūsų žemas spaudimas. Duriantis skausmas širdies plote dažniasiai būna nervinio pagrindo. Man padeda neuro compl. Geriausia žinoma konstitucinis padėtų.
Atsakyti
Sveikos mamo ir ne tik jos 4u.gif

Man dabar kilo toks klausimas. As nuo antradienio jau duodu belladona, nuo uzvakar dar plius merkurius jodatus flavus. Man idomu kiek laiko as galiu duoti tuos zirniukus, gal jau per ilgai ir kazka reiktu keisti. Temperaturos nebera, gerkle lyg ir paraudus, koscioja slapiai. Kosejimas labiau pasireiskia vakare pries einant gul, gal net atsigulus iki kol uzmiega ir ryte atsikelu. Diena koscioja retai g.gif
Man ir paciai ryte jau pradejo galva skaudet ir lyg gerkle skauda, nu bet ryju arbatas, nes maitinu ir bijau kanors vartoti papildomai doh.gif
Atsakyti
vaikui 39,5. gydytoja apžiūrėjo - pilvas kaip būgnas, pirsčioja. ir kartą išpirščiojo tualete skystai.
gerklytė kažkokia įtratina lyg paspuogijusi tik nepamenu ar baltais šašiukais, ar raudonais.
antibijotiokų negavom, nes gydytoja pasakė, ar su jais, ar be - temperatūra laikysis 5 dienas. tad kam tų antibų reikia.

tik dabar klausimas. va prie tokio pilvo, žarnyno, temperatūros, vienžo viruso, palikau vandenuką su arsenicum alb. Tai dabar galvoju gal nux vomica reikėjo palikti?
kažkaip nebeatsirenku kas nuo ko doh.gif
Atsakyti
labas,
ka galima duoti maziui kai uzkimusi gerklyte, ir gan daug koseja. Koseja kartais slapiai, kartais is gerkles.
Atsakyti
nikofija,
ačiū ir Tau 4u.gif dėl žemo spaudimo esi teisi, bet yra ir organinių priežasčių, tai manau, pasistumsiu kelias dienas su konstituciniu iki vizito pas gydytoją smile.gif nuo konstitucinio tikrai palengvėja wink.gif nors jis tik 30, bet tikrai suveikia arba saviįtaiga bigsmile.gif man tai toks mažas stebuklas, iki šiol atsigrožėti juo negaliu, netgi jei tai veikia per psichiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 26, 16:42)
nežinau kam dėkoti už susistemintos medžiagos atsiuntimą, bet labai didelis ačiū  wub.gif

Laba diena

Gal nepasirodysiu labai izuli, jeigu paprasysiu ir as pasidalinti gauta susisteminta medziaga? blush2.gif Zinau, kad tai kazkieno didelis darbas, bet buciau labai labai labai dekinga jei persiustumete 4u.gif wkristinelew@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 02 28, 15:16)
labas,
ka galima duoti maziui kai uzkimusi gerklyte, ir gan daug koseja. Koseja kartais slapiai, kartais is gerkles.

Aš tai savo vaikui duodavau esant laringitui ar užkimimui Arum tryphillum, Spongia, o nuo kosulio - Phosphor homacord
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 28 vasario 2011 - 16:06