Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2011 02 26, 09:16)
kas čia siuntinėjo susitemintą medžiagą. ir aš turėjau, bet va kompiuterį neseniai tvarkė ir dingo mano visa medžiaga
galit atsiųsti į kr_ka79@yahoo.com ačiū 4u.gif

As ir labai buciau dekinga indrucke@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 26 vasario 2011 - 13:10
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 26, 11:59)
Arsenicum ir Veratrum pagrindiniai šitokiam reikalui. Veratrum Homaccord gali rasti bet kurioje didesnėje vaistinėje (ypač Eurovaistinėje).

Loreli, Obuoliausios minėtą arsenicum puoliau ieškoti ir radau arsenicum alb. gal tu šitą ir turėju omeny? o parašei aldenicum alb. g.gif

turiu 30 potenciją. kaip duoti. vaikas toliau vemia. ką išgeria - išvemia. nori kad pastoviai nešiočiau, jei atsisėdu, reikia užkloti.
su viduriukais, neviduriuoja, bet vos vos yra paleidžiamumo požymiai. bet nebeviduriuoja
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 26, 12:44)
Tai gal bandyt pradžioj Coryzalia ir purškalą, jei per parą jokio pegerėjimo ir toliau laikos tiršta sloga - keist į Cinabsiną. Kokius 5 kart minimum duot. Viską kartu duot per daug būtų.

dėkui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
nežinau kam dėkoti už susistemintos medžiagos atsiuntimą, bet labai didelis ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 26, 15:42)
nežinau kam dėkoti už susistemintos medžiagos atsiuntimą, bet labai didelis ačiū  wub.gif

gal ir man galima? blush2.gif
wicky.p eta gmail.com
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 26, 13:30)
Loreli, Obuoliausios minėtą arsenicum puoliau ieškoti ir radau arsenicum alb. gal tu šitą ir turėju omeny? o parašei aldenicum alb.  g.gif

Šitą ir turėjau omeny...
Atsakyti
klausykit, siaubingai pradėjo bėgt nosis baltai skaidriai, tai nuimt euphorbium ar coryzalia geriau? ar nenuiminėt nieko kol kas?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 26, 15:42)
nežinau kam dėkoti už susistemintos medžiagos atsiuntimą, bet labai didelis ačiū  wub.gif

As ir pakartosiu prasyma, buciau labai dekinga jei pasidalinsite blush2.gif indrucke@gmail.com
Atsakyti
krika, mano prieš parą pravėmė. nežinau, ar čia koks noras/rotas pasireiškė ar apsivalgė. Daviaun ux vomica ir lycopodium pakaitom, vėliau tik lycopodium, juo ir užbaigiau. Visas tas negalavimas tęsės lygiai 12 val. Kaip staigiai užėjo, tai ir praėjo, lyg nieko nebūta. Kažkada seniau kai maniškei buvo toks vėmimo/viduriavimo virusas, taigyd liepė duot tuos abu. Pakaitom: vieną po vėmimio, kitą po viduriavimo. Deja kurį kada tada neužsirašiau ir neprisimenu. Dar esu bandžius mūsų gyd. prakalbint apie arsenicum ar verartrum, bet ji iekaip nepamini jų kaip pirmų vaistų esant vėmimui/viduriavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 27 vasario 2011 - 12:01
Opium, ačiū.

vakar neviduriavo, tik manau nux vomica pramušė porą kartų. vakar visą dieną pravėmė. naktis buvo rami, o ryte 37,3 ir kilo užkilo net nežinau kiek turi. girdau beladona. bet vaikas karštas kai pečius, žandai degantys, neprakaituoja, guli.
vakar dar kosėjo, bet galvojau kad vemiant gerklytė išditginta buvo. bet prakosėjo sausai ir naktį. tai galvoju ar nebūsim ir anginą pasigavę kokią. ryt kviesiu pediatrę. o mūsų hom. gyd. atostogauja sad.gif
Atsakyti
Na mes kaip ir siandien turejom pradet antibijotikus. Temperatura laikiesi 4 dienas, siandien nebekyla. Vakar kokius 6 kartus daviau beladona+ merkurius jod. fl na kiek pati iziuriu tai gerkle tikrai daugiau raudona nera. Slogos taip pat nera. Vakar rute pakosejo gan sausokai, painhaliavau ryte vakare, siandien nedaznai, bet pakoscioja slapiai. Siandien ir ta pati duosu is zirniuku ir galvoju ar nuo kosulio kazkokiu spec yra ar tinka tie patys, kuriuos duodu g.gif
Atsakyti
Jei nesunku ir as noreciau susistemintos medziagos 4u.gif

zivutec@gmail.com
Atsakyti